Top website, broek die ik bestelde was niet direct leverbaar. Waarna ik mail kreeg met toelichting. Mijn andere bestelde artikelen werden alvast verzonden en ook over de later binnen gekomen broek wer... Ver mais
Per toeval ontdekt tijdens een spontaan dagje winkelen. Wat een geweldige mix van chic, stoer en casual. En vooral wat een mooie kleuren! Vier hele leuke items rijker, dikke aanrader! 🧡🤩
Ik ben erg tevreden over de service van jo&co. De kleding is kwalitatief goed en erg is genoeg te vinden voor verschillende gelegenheden.
Snelle verzending en keurig verpakt. Helemaal niks op aan te merken.
Webshop met de leukste merken dameskleding speciaal geselecteerd door Jo-Ann. Neem een kijkje op de website en word onderdeel van Jo&Co!
Sassenstraat 43, 8011 PB, Zwolle, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Snelle levering met een leuke persoonlijke boodschap

Resposta da Jo&Co / joannco.nl
Super leuk kleding! Snelle verzending en fijne betrouwbare communicatie.

Resposta da Jo&Co / joannco.nl
Snelle levering, kaartje met persoonlijke tekst erbij, vlotte reactie voor een retouraanvraag en snelle verwerking van retour. Prima shop!

Resposta da Jo&Co / joannco.nl
Hele fijne service, en mega fijne en goede kwaliteit kleding. Blij mee!

Resposta da Jo&Co / joannco.nl
Super snelle levering en een lief persoonlijk kaartje zat bij de bestelling!

Resposta da Jo&Co / joannco.nl
Super snelle levering! Er zat ook een kaartje met een personal note in mijn pakje. Ik zou zeker opnieuw bestellen.

Resposta da Jo&Co / joannco.nl
De levering was erg snel en de kwaliteit is top! Hier ga ik zeker vaker bestellen! Bedankt!

Resposta da Jo&Co / joannco.nl
Snelle levering, gezellig verpakt en altijd leuk een persoonlijk kaartje erbij!
Dank jullie wel,
Gezellig weekend Mvg. Daniëlle

Resposta da Jo&Co / joannco.nl
Ik ben megaaa blij met mijn ontvangen item van Jo&Co! Hele makkelijke website en super snelle levering.

Resposta da Jo&Co / joannco.nl
Top! Snelle levering, fraai ingepakt en ook nog met een persoonlijk prachtig kaartje! Zou er zo weer bestellen! Fantastisch!

Resposta da Jo&Co / joannco.nl
Snelle verzending en het was erg leuk ingepakt! Ik ben er erg blij mee ;))

Resposta da Jo&Co / joannco.nl
Laatst een vestje en een broek besteld. Erg goede kwaliteit. De broek heeft veel stretch 😍.
Zeker een aanrader om te bestellen!

Resposta da Jo&Co / joannco.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.