Meget professionel firma, let at kommunikere med og lave aftaler der holder. Flyttefolkene er påpasselig med ikke at lave skader på de ting der skal flyttes, placer tingene korrekt i de nye lokaler. O... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg kan varmt anbefale JTransport. De hjalp mig med min flytning fra Grenaa til Aarhus, og hele oplevelsen var rigtig god. De mødte til tiden, arbejdede effektivt og behandlede alle mine møbler og e... Ver mais
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kan varmt anbefale J. Transport! Fra start til slut var servicen helt i top. Kommunikationen var hurtig og professionel, og flytningen blev udført effektivt og med stor... Ver mais
Jeg fik repareret min sokkel, der havde løsnet sig fra muren - og de tog endda lidt ekstra med af det omkringliggende helt kvit og frit. Tak for et godt stykke veludført arbejde, der både blev udf... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 64% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Er så ekstrem træt af at blive ringet…
Er så ekstrem træt af at blive ringet op i tide og utide i forsøg på salg... Har ALDRIG vist interesse, og syntes det tangerer chikane...
Er godt tilfreds!
Er godt tilfreds!
Fik en del blandede tilbud, men valgte det der så bedst ud rent prismæssigt og i forhold til andres bedømmelse af firma.
Virkelig hurtig opgaveløsning og rigtig…
Virkelig hurtig opgaveløsning og rigtig god kommunikation om dag og tidspunkt! Supersøde folk! Kan klart anbefales!
Hurtig response og god resultat
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse på Malertilbud. Hjemmesiden er klar og overskuelig, jeg fik mange responser hurtigt og kunne vælge det tilbud som passede bedst.
Fin oplevelse- fik 5 gode fæyttetilbud
Super nemt at finde gode priser
Super nemt at finde gode priser og få mest for pengene ved den fagperson med bedst anmeldelser.
Nemt og overskuelig hjemmeside.
En meget positiv oplevelse.Kan varmt…
En meget positiv oplevelse.Kan varmt anbefales.
SNYDERE
Fuldstændig latterlige priser for virksomheder man kommer nemt af med 6000 i en måned de trækker når de har lyst fra ens private konto. 195 kr pr anmeldelse hver kunde der laver en anmeldes ved siden af 3000 kr man betaler nemt 36k om året jeg står af her man kommer meget længere andre steder 195!!!!! For anmeldelser ikke også for at snakke om kommission man også betaler

Resposta da Jobsy
Det var nemt at finde et Flyttefirma I…
Det var nemt at finde et Flyttefirma I nærheden som dækkede hvores behov. Priserne og Tilbud kunne samlignes
uprofessionelt
Vil aldrig bruge flyttetilbud med den dårlig service de byder folk! Ingen tager ansvar. Der bliver ikke svaret på mails i 7 måneder nu.
Håber i ser min anmeldelse og reagerer på mine mails med jeres sparesomme tid

Resposta da Jobsy
Jeg fik hurtig hjælp af en relevant…
Jeg fik hurtig hjælp af en relevant flyttemand - og flere relevante tilbud. Det fungerede top.
Flinke folk
Flinke folk, passede rigtig godt på vores ting 😃
Fin og hjælpsom flytning tak 😊👍🏼
Flytning fra lejlighed på 4
Flytning fra lejlighed på 4. Sal uden elevator til ny lejlighed. 10/10 oplevelse! Enorm grundighed, ordentlighed og super oplevelse! Varmeste anbefaling herfra!:)
Kundeservice en by i Rusland!
Umuligt at finde kontaktinfo til firmaet,
Jeg vil gerne have slettet min bruger derinde, fordi jeg fik en masse opkald fra Afrika, efter jeg havde oprettet mig med mit tlf nummer (som jeg sjældent udleverer på nettet). Jeg endte med at skrive til Byggetilbud på Facebook og venter stadig på svar!

Resposta da Jobsy
Det var nogen gode flyttemænd.
Super imødekommende og professionel…
Super imødekommende og professionel fragtlevering samt hurtig til at svare tilbage👍😊
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.