Heel misleidend, komt totaal niet over met hoe het werd geadverteerd Veel te duur voor wat ik gekregen heb. Heel teleurstellend Uiteindelijk snel en netjes opgelost en geld terug gekregen. Dus t... Ver mais
Mijn bestelling is toch in goede orde ontvangen, ik moest wat langer geduld hebben, dus dan moet ik dit ook even goed vermelden, de berichtgeving rondom de levering zou wat scherper mogen. Maar, een l... Ver mais
Een bestelling Nummer [JNS23452) Ik heb 2× mail gestuurd enige antwoord wat je krijgt er word met jou contact opgenomen binnen 24uu nog steeds niks gezien of gehoord, Waar het omgaat verkeerde prod... Ver mais
Respondeu a 70% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Heel misleidend, komt totaal niet over met hoe het werd geadverteerd
Veel te duur voor wat ik gekregen heb.
Heel teleurstellend
Uiteindelijk snel en netjes opgelost en geld terug gekregen. Dus toch weer een beetje tevreden

Heb de weegschaal binnen
Hij zou 3 kleuren moeten weergeven
Afgevallen/gelijk/ aangekomen
Maar doet hij niet

Resposta de Joilens
Was niet tevreden van het aangekochte produkt. Joliens heeft alles in het werk gesteld om tot een faire compromis te komen waar we beide tevreden mee waren. Dacht eerst niets meer bij Joliens te bestellen, maar na hun moeite die ze gedaan hebben om mij als klant tevreden te stellen moet ik mijn.mening herzien en ga ik in de toekomst toch nog een bestelling plaatsen

Resposta de Joilens
Bij deze bestelling was de info duidelijk en uiteindelijk betrouwbaar. Fijn geleverd product !
Mijn Bestelling he beb ik nogsteeds niet binnen!!
Dus hoe kan ij dit beoordelen?
Zal nooit meer wat hier bestelling.

Resposta de Joilens
Voel me bekocht, niet kopen via deze site. Veel te duur en levert niet wat getoond wordt. Zo dom dat ik dit heb gedaan

Resposta de Joilens
Package was under way the whole time, then they tried to deliver when I was working. Then it was available at a pick-up point without having an address, I sent three mails, no feedback, on the tracking I saw the packagage was somewhere at more than 1 hour from me. But no exact location. Then I got a mail the package would be returned to sender at my expensive. So I paid 4,95€ extra for a delivery, I got no delivery and have paid 50€ plus for nothing.
Oplichters sturen geen bestelde producten maar laten je wel betalen op mails word niet gereageerd
Hoewel de bestelling snel geleverd werd, was de kwaliteit niet bij alle producten even goed. Na slechts twee keer wassen zaten er al gaten bij de tenen van twee paar sokken.
It was deliverd within a few weeks, took a while.
De tabletten doen weinig tot niets,zoals het wel zou moeten volgens de site
Miskoop
het werkt levertijd wel 3 drie weken
Zonder enige informatie na weken pakket ontvangen. Product is niet conform bestelling en doet helemaal niets. Adres afzender niet te gebruiken als retouradres, kortom we worden belazerd.
Valt mee dat er een reactie kwam op de mail. Retour is geen optie, voorstel was om het cadeau te doen aan iemand anders. 😡 Voucher is hun oplossing. U bent gewaarschuwd !!!!
Een bestelling Nummer [JNS23452)
Ik heb 2× mail gestuurd enige antwoord wat je krijgt er word met jou contact opgenomen binnen 24uu nog steeds niks gezien of gehoord, Waar het omgaat verkeerde product geleverd ik wil m graag retourneren ik heb geen antwoordnummer waar dat product naar toe moet.
BESTEL #JNS24003
Heb een bestelling geplaatst , maar de opvolging kreeg een bevestiging van mijn bestelling geld is weg mail gestuurd maar geen antwoord ja een dat rond de pot draaid , vandaag donderdag terug mail gestuurd en als als antwoord juist dezelfde mail terug gekregen als antwoord . Op vraag of mijn bestelling volgende week aankomt en anders dat ik bestelling wil annuleren en mijn geld volgende week terugkom de rekening te krijgen totaal geen antwoord . Is eerste maal dat ik hier bestel maar zal zeker geen tweede maal volgen . Wat een zeer slechte service
Creus Thorwald
Een verzwaring knuffel gekocht voor 39,99 en ik krijg een dood normale knuffel , echt niet die 40€ waard.
Ik voel me letterlijk besodemieterd 🤦🏻.
Nu proberen te retourneren en mijn geld terug te krijgen,
Panty's gekocht die zogezegd niet ladderden of zelf kapot te krijgen waren ^^ Ten eerste de kleur is mottig en ze ladderen even snel als anderen, want bij het optrekken , ze zitten tamelijk strak trek je ze zo stuk, en vooral ook aan de teennaden plop je er na een paar keer dragen ook gewoon door! Waardeloos spul en veel te duur dan ook dus !!
Ordered a motor kit which turned out to be something different than expected, upon my contact with customer service i got a fast and polite response.
Very nicely got an excuse for the mistake in delivery and my full amount was refunded.
Very good customer service !
Kerstverlichting besteld maar nooit ontvangen

Resposta de Joilens
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.