Gewoon, zoals het hoort eigenlijk. Maar waarom ervaren we het dan als super? Vooraf worden opties geboden om de planning te veranderen. Op de afgesproken dag en tijd 10 minuten van tevoren een telefoo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voor levering een goede en duidelijke communicatie, waarbij in een later stadium tijdig de leverdatum incl tijd wordt aangegeven. Op dag van levering belt chauffeur 30 min voor tijd op dat hij er aa... Ver mais
Meubel gekocht bij MangohoutOnline. Jongstra komt afspraken over levering niet na en laat het meerdere malen afweten in de communicatie. En als ze communiceren hebben ze hun informatie niet op orde. W... Ver mais
Vandaag is mijn eettafel geleverd Door omstandigheden moest ik de eerste levering verzetten Helemaal geen probleem Je krijgt gewoon een nieuw aflever voorstel Duidelijke mail en de chauffeur... Ver mais
Detalhes da empresa
Transportbedrijf gespecialiseerd in meubelen.
Informações de contato
Randweg 31, 8304AS, Emmeloord, Holanda
- info@jongstratransport.nl
- jongstratransport.nl
Respondeu a 3% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Wat een slecht en klantonvriendelijk bedrijf!
Wat een slecht bedrijf. Ze houden zich niet aan bezorgafspraken. In mijn geval meer dan anderhalf uur te vroeg waardoor ik niet thuis was toen het pakket bezorgd werd. Ik had tot twee maal toe doorgegeven vanaf wanneer ik thuis was en daar werd rekening mee gehouden werd mij gemaild. Vervolgens werd ik gebeld door een uiterst klant-onvriendelijke chauffeur die voor mijn deur stond terwijl ik niet thuis was. Ik bood aan met spoed naar huis te kunnen komen, zou er binnen 10 minuten kunnen zijn. Maar zolang kon hij niet wachten. Daarom heeft hij het 50 kilo zware pakket voor mijn deur gezet waardoor ik, alleenwonende vrouw van 73 jaar, zelf maar uit moest zoeken hoe ik het binnenkreeg. Vervolgens heb ik het bedrijf gevraagd om een oplossing. Maar er werd die dag niet meer gereageerd. Daarna nog een aantal keer via de mail contact gezocht. Maar er werd niet op gereageerd.
Helaas moet je voor een review minimaal één ster geven. In dit geval is dat één ster teveel.
Fantastisch
Hele goede en nette en aardige bezorger. Echt prima
Voor herhaling vatbaar
Slechte communicatie + service
Ten eerste was het plannen erg lastig, vanwege de tijden die gehanteerd worden (tussen 8 en 3 op een doordeweekse dag). Toen er toch een datum gepland was, had ik duidelijk aangegeven dat het pakket IN de portiek gezet kon worden. Een van de buren zou thuis zijn.
Vervolgens wordt er te vroeg geleverd en heeft het pakket de hele dag voor de deur gestaan in een drukke stad. Daarbij heb ik geen mailtje ontvangen dat het pakket geleverd werd (en kon ik dus ook geen buren waarschuwen). Ik heb ook geen seintje gekregen dat ze eerder zouden komen dan van tevoren aangegeven.
Ik had heel graag gezien dat ik hen in ieder geval vlot zou kunnen bereiken (ze hebben gebeld, maar ik kon het nummer niet terugbellen) en dat zij een andere keuze hadden gemaakt dan het pakket maar open en bloot op de stoep te zetten. Gelukkig stond het er nog toen ik thuis kwam.
niet te vlot, leveren niet alles
Het transportbedrijf Jongstra waarmee wordt samengewerkt met Industrial Home is bij deze 2e bestelling niet meer bepaald professioneel te noemen. Na flink bellen want we waren inmiddels al maanden verder, naar zowel Industrial Home als Jongstra Transport werd eindelijk de tafel geleverd. Althans, het blad, niet de tafelpoot. Na een week weer maar eens bellen naar Jongstra: nou, het lag aan Industrial Home. Bellen naar Ind.Home: nee hoor, alles ligt bij Jongstra. Aangezien Industrial Homes niet echt actie ondernam heb ik zelf maar gebeld met Jongstra. De levering stond op de planning maar wanneer, nee dat wisten ze nog niet. Inmiddels weer 4 dagen verder en ik weet nog steeds niet wanneer de tafelpoot wordt geleverd. Aan de telefoon is de meneer van Jongstra erg aardig maar je komt eigenlijk geen steek verder. Das natuurlijk ook een tactiek maar die blijft niet werken.
Zeer late levering
Nadat ik de eerste leveringsdatum niet aanwezig zou zijn, heb ik drie nieuwe voorkeursdata voor de week daarna doorgegeven. Krijg ik nu bericht dat het nog een week later werd vanwege drukte....3 weken levertijd na ook eerste contact vind ik wel erg lang (en heb het meubel nog niet).
Mangohoutonline/Jongstra eens maar nooit weer…
Bij aankoop meubels duidelijk aangegeven dat het op de eerste verdieping afgeleverd zou moeten worden, ook extra betaald voor deze “service” bij aankomst besloten de heren dat ze toch echt niet van plan waren om het daar naartoe toe brengen of ik op eigen kosten maar even een verhuislift wilde gaan huren dan wilden ze het wel gaan doen, Euhm ik heb ruim bijbetaald om het in mijn huis te krijgen?
Dus snel alles maar weer inladen en meenemen ga een ander oplichten maar mij niet.
Wat een slechte service!
Wat een slechte service!! Jongstra Transport BV ... Nooit meer. Nog nooit zo,n slechte service meegemaakt, en letterlijk afgewimpeld aan de telefoon. Vorige week konden ze niet leveren ivm sneeuwval.. volkomen logisch.. Nieuwe afspraak gemaakt voor 15 januari.. echter ze zeggen doodleuk vandaag langs te zijn geweest, wat werkelijk onmogelijk is. Er zijn namelijk werklui bezig.. onzin en gelogen. Er is 1 telefoontje geweest vd bezorger.. die zegt dat hij 10 x gebeld heeft.. ook onzin. 1 Belletje gemist. Onvriendelijke klantenservice (Bas) die zegt doodleuk we gaan een nieuwe afspraak inplannen.. Wanneer ga ik dit dan horen?? Ja dat weet ik niet!
Mangohoutonline en Jongstra Transport NIET BESTELLEN
Onze meubels zouden in week 1 geleverd worden, dat werd 12/ 2026.?, echter hebben wij nog steeds niets ontvangen en geen nieuwe levertijd ontvangen??? De meubels zijn aan mangohoutonline reeds betaald. Omdat vandaag wegens ijzel de levering niet plaatsgevonden heeft hebben wij hier begrip voor, maar verwachten we toch dat levering met voorrang behandeld wordt. Dit is niet het geval!! Mangohoutonline heeft ook niet teruggebeld naar aanleiding van ons telefonisch gesprek hierover. Dus beide bedrijven maken hier geen prioriteit van, zolang er maar betaald is. We zijn geschrokken van de reeds geplaatste reviews over de kwaliteit van de meubels die zijn geleverd ! Beschadigde meubels? We wachten het af..
Meerdere meubels levert allemaal…
Meerdere meubels levert allemaal beschadig tijdens transport.
Een meubel is Total los waarschijnlijk van 2 meter naar beneden en alsnog gewoon afleveren..
Alles ligt los in de vrachtwagen en de personen die komen bezorgen gaan absoluut niet netjes met je bestelde producten om.
Mangohout online en Jongstra transport en logistiek
We 2x een tijdvak gekregen daarna had de chauffeur gebeld dat hij het meubel niet heeft geladen.
Dit lijkt mij niet ons probleem en geeft aan dat de levering niet meer dit jaar zal plaatsvinden.
Het gaat om het bedrijf mangohout online en Jongstra transport en logistiek
Ik heb de bestelling geannuleerd.
Amateurs!
Slechte communicatie -> irritatie
Heel onduidelijke communicatie wat betreft levering. Uit het niets gebeld worden dat ze voor de deur staan en vervolgens voorstellen om de bestelling voor de deur te zetten (N.B. Ik woon in Amsterdam binnen de ring aan een druk verkeersplein).Klantenservice denkt ook totaal niet mee. Vooral ook zonde van de eigen reistijd!
Geen contact met ze te krijgen via de…
Geen contact met ze te krijgen via de chat. Eerst reageren vervolgens niet meer en terugbellen doen ze ook niet
Triest bedrijf
Vorige week zouden mijn eettafel en salontafel geleverd worden. Heb toen de verkeerde tafel geleverd gekregen. Nu een week later wacht ik al sinds vanmiddag 16:00 uur op mijn levering, iedere keer wordt m’n tijdsblok later. Ik heb oppas moeten regelen om m’n dochter van de opvang op te laten halen, net als vorige week een dag vrij moeten nemen van werk zodat ik thuis kon zijn. Nu werd mijn tijdsblok veranderd naar 19:55. Heb mijn voetbal training af moeten zeggen. Inmiddels is het 20:30 en ik krijg geen nieuwe updates meer. Nu wordt er helemaal niets geleverd. Ik ben op zijn zachtst gezegd echt laaiend, geen telefoontje, geen berichtje helemaal niets. Ronduit belachelijk. 2 dagen thuis, vrij moeten nemen van werk, oppas die betaald moet worden en nog steeds niet mijn tafel binnen. Bah bah
Volgens afspraak!
De communicatie vooraf met leveringsvoorstel wijzigen ging prima. Vandaag is het bezorgd. We betalen aan Meubel winkel geld voor leveren op 1e etage. Helaas was het Meubel zo lomp en groot dat de mannen van Jongstra dat wel eventjes een ding/uitdaging vonden. Gelukkig was daar een buurman die hun even wilde helpen en is het keurig netjes in de woonkamer (drive-in) terecht gekomen. Dank aan allen.
Slechte en onvriendelijke communicatie
Een nieuwe buffetkast gekocht bij de meubelimporteur. Deze werken samen met Jongstra Transport.
Op 22 september een mail ontvangen met een levervoorstel voor 2 oktober. Helaas was deze dag op geen enkele manier mogelijk dus het levervoorstel afgewezen en erbij aangegeven in het opmerkingenveld of ze rekening konden houden met thuiswerkdagen. Op 1 oktober om 17:00 uur krijgen we een mail met de levering voor 2 oktober. Helaas is het kantoor dan gesloten en wordt op de chat niet gereageerd waardoor je niets meer kan tot de dag erna. 2 oktober om 8:00 wederom een nieuwe mail dat ze vandaag langskomen.
Gelukkig rond 8:00 uur een medewerker aan de telefoon. Volgens hem had ik het levervoorstel geaccepteerd dus het was nu eenmaal zo. Hij liet mij niet uitspreken en bleef maar herhalen dat ik het voorstel geaccepteerd had. Het gesprek kreeg een zeer onvriendelijke wending toen ik aangaf dat er niemand thuis was en dat hij niet geleverd kon worden. Of de kast (200 X 200 CM) niet even ergens neergezet kon worden? Nee dat kan niet want ik moet hem sowieso nog betalen en ik wil erbij zijn als deze wordt geleverd. Ja betalen kon ook met een betaalverzoekje van de chauffeur. Nee sorry, het gaat om een bedrag van 1200 euro dus ik wil zelf erbij zijn. Ja dan moet u het maar zelf weten dan halen we hem uit de route, maar dan gaat het wel een flinke tijd duren tot hij eindelijk geleverd kan worden. Dit werd mij op zeer onvriendelijke manier medegedeeld. Ik heb aangegeven dat ik niet perse zit te wachten op de kast, dus dat dat geen probleem is en de verbinding werd verbroken.
Op 13 oktober komt een nieuw levervoorstel voor 15 oktober tussen 14:49 en 16:49, dit was met wat passen en meten mogelijk dus heeft mijn echtgenoot zijn dienst aangepast naar 9 tot 13 uur. Levervoorstel geaccepteerd en verder geen informatie meer ontvangen. Vanmorgen doordat het allemaal zo slordig gaat toch maar even op het leveringsportaal gekeken en tot mijn grote schrik staat de levering aangemeld voor 8:56 - 10:56 uur. Paniek want alles is ingedeeld en afgestemd op het eerste leveringsvoorstel. Ik heb vervolgens met mijn werkgever verlof kunnen regelen op het laatste moment om maar ervoor te zorgen dat iemand thuis zou zijn.
De jongens die de kast kwamen afleveren waren super! Netjes op tijd rond 8:45 uur en zeer vriendelijk. Ze hebben de kast in de garage neergezet en waren ook zo weer weg. Gelukkig wisten zij wel hoe je met de klanten om moet gaan!
Van communicatie tot kantoorpersoneel is het voor mij nog geen ster waard, maar de bezorgers hebben veel goed gemaakt dus dat is de enige reden dat ze 3 sterren krijgen.
Erg onvriendelijk aan de telefoon…
Erg onvriendelijk aan de telefoon behandeld. Een gewone vraag die wij hadden, maar werden direct afgesnauwd. En een leveringsvoorstel is ook geen voorstel, staat gewoon vast en anders krijg je dus een geïrriteerd iemand aan de lijn. Levering was wel goed, de jongen die het heeft gebracht was heel aardig. Ligt dus echt aan de persoon aan de telefoon.
Betrouwbare bezorgdienst
Deze bezorgdienst is top! jongstratransport.nl jullie verdienen met stip 5 sterren! Perfect geregeld met van te voren, telefonisch, een leverings afspraak en vlak van te voren nog een telefoontje dat jullie er bijna zijn! Super blij en tevreden!
Vriendelijke, behulpzame chauffeurs die ik persoonlijk heb gecomplimenteerd met de snelle en accurate levering.
Postnl,DHL, DPD eat your heart out want van jongstratransport.nl kunnen jullie nog héél veel leren.
5 sterren waard
In een wereld waar pakjes leveren vaak onderschat wordt, voldoet Jonstra aan de hoge verwachtingen.
Netjes en zonder schade leveren is altijd aangenaam. Bedankt hiervoor.
Keurig afspraak nagekomen en correcte…
Keurig afspraak nagekomen en correcte levering.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.