A empresa respondeu
Utroligt gennemført og spændende pizzakursus, som Jon leverer! En enormt lærerig, sjov og inspirerende aften. Jon og hans medarbejdere er virkelig dygtige, rare og underholdende mennesker, som fo... Ver mais
A empresa respondeu
Super godt kursus, hvor jeg fik en masse viden og færdigheder med hjem, tilat bage pizza , Napoli-style. Den store overraskelse (positivt) var at både Jon og hjælpere var meget tilgængelige og... Ver mais
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tip top kundeservice og produkter.
Har handlet en del gange. Jons videoer om pizza er både hyggelige og instruktive - og shoppen har en super kundeservice.
Mvh Jacob
Super hurtig levering.
Jons pizza kit er rigtig god.især pizza spaden

Resposta de Jonsmadklub
Jeg har købt en oliekande. Kvaliteten er utrolig ringe, ved ankomst flager "kobberet" 2 steder så, man kan se det sølvfarvede indenunder (tydeligvis en dårlig legering) Jeg har prøvet at skrive til Jons Madklub og reklamere, men der kommer intet svar. Det er utrolig dårligt og uprofessionelt. Jeg kan ikke anbefale af købe varer dette sted.

Resposta de Jonsmadklub
Normalt skriver jeg sjældent en anmeldelse, MEN, besøget hos Jons “pizza skole” fortjener 100% en anmeldelse, En super aften i hyggelig omgivelser, framragende vejledning fra Jon og personalet, og top lækre pizzaer. Helt sikkert et besøg værd!!
Kæmpe “High five” herfra

Resposta de Jonsmadklub
Utroligt gennemført og spændende pizzakursus, som Jon leverer!
En enormt lærerig, sjov og inspirerende aften. Jon og hans medarbejdere er virkelig dygtige, rare og underholdende mennesker, som formår at skabe en fantastisk stemning hele vejen igennem. Og ikke mindst ender det hele ud i nogle vanvittigt lækre pizzaer.
Kan klart anbefale alle at prøve det – en aften man sent glemmer.

Resposta de Jonsmadklub
Super hurtig og fin service.. også da vi modtog en pizzasten der var knækket under fragt. Vi fik hurtigt en ny sten.

Resposta de Jonsmadklub
Hyggelig aften, hvor Jon delte ud af masser af viden, glæder mig til at komme i gang hjemme. Også 5 stjerner til de 2 dygtige og hjælpsomme medarbejdere.

Resposta de Jonsmadklub
Virkelig god oplevelse til hans pizzakursus. Fik meget god læring med omkring dejprocessen og behandling af dejen. Derudover super hyggelige omgivelser med kvalitetsråvarer og drikkevarer. Kan klart anbefales, hvis man går op i pizzalavning, og ønsker at blive bedre

Resposta de Jonsmadklub
Rigtig godt pizzakursus med en stærk gennemgang af dejteori, værktøjer og råvarer. Jeg gik derfra med en langt bedre forståelse af, hvad der gør forskellen, når man selv bager derhjemme. Den praktiske del gav værdifuld hands-on erfaring med både formning og bagning. Klart anbefalelsesværdigt for alle med interesse for pizza.

Resposta de Jonsmadklub
Super godt kursus hvor man kommer hele vejen rundt, og som giver et godt fundament for at komme hjem og lave virkelig gode pizzaer. Meget anbefalelsesværdigt!

Helt fantastisk pizza kursus,
Helt fra start med køb af mel, til du tager en røvfuld pizzaer med hjem. Go måde at tingene bliver fortalt på og kritik på en konstruktiv måde mam kan bruge til noget.
Slap and fold teknik er bare nemmere at forstå når man står der sammen, end YouTube video.
Hans to drenge tommy og Mitchell der hjælper med, er lige så fantastiske og går gerne et ekstra skridt for at hjælpe en.
Det var nørdet på den perfekte måde. Vil klart anbefale det videre.

Resposta de Jonsmadklub
Jeg var på Jons pizzakursus, og det var en kæmpe fornøjelse. På en både informativ og underholdende måde formår Jon at formidle alt, hvad man bør vide om at lave den gode pizza – og han gør det med et smil.
Han er også skarp til at spotte hvis man er ved at gøre noget forkert, og hjælper én videre med et godt grin og lidt humor, så det aldrig føles pinligt.
Alt i alt et rigtig godt kursus med en super hyggelig stemning. Kan varmt anbefales!

Resposta de Jonsmadklub
Et kursus der indeholder rigelige mængder passion, kvalitetsråvarer og sidst men ikke mindst PIZZA.
På trods af en brækket fod og krykker, formåede Jon alligevel at lave et fremragende kursus med masser af læring og gode råd til at tage direkte med hjem og arbejde videre med.
Tak for en formidabel aften med højt humør i en fantastisk atmosfære og rigtig mange gode pizzaer til at krydre det hele med.

Resposta de Jonsmadklub
Super fedt kursus, hvor man lærte en masse om hele processen fra start til slut. Hyggelige omgivelser, meget engageret personale der var med.
Eneste lille minus, var manglede bordplads da vi skulle igang med at lave pizzaerne. Tak for en super hyggelig og lærerig aften.

Resposta de Jonsmadklub
Hurtig levering og fremragende service og vejledning - fik min levering dagen efter bestilling.

Resposta de Jonsmadklub
En helt igennem fantastisk aften. God gennemgang x flere i hele pizzabagnings processen. Vi fik mel med hjem, som synes at kræve en mindre mængde væske…. Så måske der skal tilsættes 200g mere mel 🤪

Resposta de Jonsmadklub
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.