Jonsmadklub Avaliações 68

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utroligt gennemført og spændende pizzakursus, som Jon leverer! En enormt lærerig, sjov og inspirerende aften. Jon og hans medarbejdere er virkelig dygtige, rare og underholdende mennesker, som fo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super godt kursus, hvor jeg fik en masse viden og færdigheder med hjem, tilat bage pizza , Napoli-style. Den store overraskelse (positivt) var at både Jon og hjælpere var meget tilgængelige og... Ver mais

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Jons pizza kit er rigtig god.især pizza spaden

26 de março de 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både leveringen og pizza kittet – og især pizza spaden 🙌

God aften og god fornøjelse med pizzaerne 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Utrolig dårlig kvalitet og ingen kundeservice

Jeg har købt en oliekande. Kvaliteten er utrolig ringe, ved ankomst flager "kobberet" 2 steder så, man kan se det sølvfarvede indenunder (tydeligvis en dårlig legering) Jeg har prøvet at skrive til Jons Madklub og reklamere, men der kommer intet svar. Det er utrolig dårligt og uprofessionelt. Jeg kan ikke anbefale af købe varer dette sted.

26 de março de 2026

Hej Annemette

Som jeg også skrev til dig på mail, er vores oliekander håndlavede, og derfor vil de ikke fremstå helt “perfekte” som produkter, der er fremstillet på en maskine. Der kan forekomme variationer i både udseende og finish, hvilket netop er en del af det unikke ved dem.

Når det er sagt, skal du selvfølgelig være glad for dit produkt. Hvis du ikke er tilfreds med kanden, er du meget velkommen til at returnere den.

Jeg vil også lige nævne, at vi svarede på din henvendelse dagen efter, du skrev til os – så vi bestræber os bestemt på at svare vores kunder så hurtigt som muligt.

Jeg har dog ikke hørt tilbage fra dig i forhold til, om du ønsker at returnere den, så du er meget velkommen til at skrive igen, så finder vi en løsning 😊

God dag

Fuld tilfreds 👍

3 de março de 2026

Hej Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du er fuldt tilfreds – det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

11 de março de 2026

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig levering – det betyder meget for os.

God og hurtig service.

10 de março de 2026

Hej Jannie

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det er vi rigtig glade for at høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Normalt skriver jeg sjældent en…

Normalt skriver jeg sjældent en anmeldelse, MEN, besøget hos Jons “pizza skole” fortjener 100% en anmeldelse, En super aften i hyggelig omgivelser, framragende vejledning fra Jon og personalet, og top lækre pizzaer. Helt sikkert et besøg værd!!

Kæmpe “High five” herfra

12 de março de 2026

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er vi glade for, at du tog dig tid til at skrive den! 🙌🍕

Det betyder rigtig meget at høre, at du havde en super aften i hyggelige omgivelser med god vejledning fra Jon og teamet – og selvfølgelig masser af lækre pizzaer.

Kæmpe high five tilbage herfra! 😄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utroligt gennemført og spændende…

Utroligt gennemført og spændende pizzakursus, som Jon leverer!

En enormt lærerig, sjov og inspirerende aften. Jon og hans medarbejdere er virkelig dygtige, rare og underholdende mennesker, som formår at skabe en fantastisk stemning hele vejen igennem. Og ikke mindst ender det hele ud i nogle vanvittigt lækre pizzaer.

Kan klart anbefale alle at prøve det – en aften man sent glemmer.

11 de março de 2026

Hej Jacob

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🍕

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en lærerig, sjov og inspirerende aften på pizzakurset. Vi er glade for, at både stemningen, undervisningen og ikke mindst pizzaerne levede op til forventningerne.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at se dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig og fin service.

Super hurtig og fin service.. også da vi modtog en pizzasten der var knækket under fragt. Vi fik hurtigt en ny sten.

24 de fevereiro de 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er vi virkelig glade for at høre. Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, når noget går i stykker under fragten, er vi glade for, at vi hurtigt kunne få sendt en ny pizzasten afsted til jer.

Vi håber, I får rigtig mange gode pizzaer ud af den 🍕

Hyggelig aften

Hyggelig aften, hvor Jon delte ud af masser af viden, glæder mig til at komme i gang hjemme. Også 5 stjerner til de 2 dygtige og hjælpsomme medarbejdere.

27 de fevereiro de 2026

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en hyggelig aften og føler dig klar til at komme i gang derhjemme 🍕

Vi giver selvfølgelig også de 5 stjerner videre til de to dygtige medarbejdere 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god oplevelse til hans…

Virkelig god oplevelse til hans pizzakursus. Fik meget god læring med omkring dejprocessen og behandling af dejen. Derudover super hyggelige omgivelser med kvalitetsråvarer og drikkevarer. Kan klart anbefales, hvis man går op i pizzalavning, og ønsker at blive bedre

26 de fevereiro de 2026

Hej Sebastian

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🍕

Hvor er det dejligt at høre, at du både fik god læring om dejprocessen og en hyggelig oplevelse med gode råvarer og drikkevarer. Det betyder virkelig meget for os 🙌

Tak fordi du vil anbefale kurset videre 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig godt pizzakursus med en stærk…

Rigtig godt pizzakursus med en stærk gennemgang af dejteori, værktøjer og råvarer. Jeg gik derfra med en langt bedre forståelse af, hvad der gør forskellen, når man selv bager derhjemme. Den praktiske del gav værdifuld hands-on erfaring med både formning og bagning. Klart anbefalelsesværdigt for alle med interesse for pizza.

26 de fevereiro de 2026

Hej Sigurd

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse 🍕

Hvor er det fedt at høre, at du gik derfra med en bedre forståelse for både dejteori, råvarer og det praktiske arbejde. Det er lige præcis den kombination, vi gerne vil give videre 🙌

Tak fordi du vil anbefale kurset 😊

Super godt kursus!

Super godt kursus hvor man kommer hele vejen rundt, og som giver et godt fundament for at komme hjem og lave virkelig gode pizzaer. Meget anbefalelsesværdigt!

Hej Pau

Tusind tak for din fine anmeldelse 🍕

Hvor er det dejligt at høre, at du føler dig godt klædt på til at lave virkelig gode pizzaer derhjemme – det er præcis det, vi håber på 🙌

Tak fordi du vil anbefale kurset 😊

Helt fantastisk pizza kursus

Helt fantastisk pizza kursus,
Helt fra start med køb af mel, til du tager en røvfuld pizzaer med hjem. Go måde at tingene bliver fortalt på og kritik på en konstruktiv måde mam kan bruge til noget.
Slap and fold teknik er bare nemmere at forstå når man står der sammen, end YouTube video.
Hans to drenge tommy og Mitchell der hjælper med, er lige så fantastiske og går gerne et ekstra skridt for at hjælpe en.
Det var nørdet på den perfekte måde. Vil klart anbefale det videre.

20 de fevereiro de 2026

Hej Steffen

Tusind tak for den skønne anmeldelse 😍🍕

Det betyder virkelig meget at høre, at du fik en god oplevelse hele vejen igennem – og at slap and fold teknikken gav ekstra mening i praksis.

Vi giver selvfølgelig de flotte ord videre til Tommy og Michel 🙌

Tak fordi du vil anbefale os videre 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lærerigt, sjovt og med masser af god pizza!

Jeg var på Jons pizzakursus, og det var en kæmpe fornøjelse. På en både informativ og underholdende måde formår Jon at formidle alt, hvad man bør vide om at lave den gode pizza – og han gør det med et smil.
Han er også skarp til at spotte hvis man er ved at gøre noget forkert, og hjælper én videre med et godt grin og lidt humor, så det aldrig føles pinligt.
Alt i alt et rigtig godt kursus med en super hyggelig stemning. Kan varmt anbefales!

Hej Hans

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse 😊🍕

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede kurset som både informativt og underholdende. Det betyder meget for os, at stemningen føles tryg og hyggelig – også når der skal rettes lidt til undervejs med et smil og et grin.

Tak for din varme anbefaling – det sætter vi stor pris på 🙌

Passion og kvalitet

Et kursus der indeholder rigelige mængder passion, kvalitetsråvarer og sidst men ikke mindst PIZZA.
På trods af en brækket fod og krykker, formåede Jon alligevel at lave et fremragende kursus med masser af læring og gode råd til at tage direkte med hjem og arbejde videre med.
Tak for en formidabel aften med højt humør i en fantastisk atmosfære og rigtig mange gode pizzaer til at krydre det hele med.

20 de fevereiro de 2026

Hej Kim

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤩🍕

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede masser af passion, kvalitetsråvarer og ikke mindst pizza! Og ja – selv med brækket fod og krykker bliver der ikke skruet ned for hverken engagement eller humør 💪

Det betyder virkelig meget for os, at du gik derfra med konkret læring og gode råd, som du kan arbejde videre med derhjemme.

Tak for de flotte ord – det gør os både stolte og glade.

Super fedt kursus

Super fedt kursus, hvor man lærte en masse om hele processen fra start til slut. Hyggelige omgivelser, meget engageret personale der var med.
Eneste lille minus, var manglede bordplads da vi skulle igang med at lave pizzaerne. Tak for en super hyggelig og lærerig aften.

Hej Maria

Tusind tak for din fine og ærlige anmeldelse 😊🍕

Det glæder os virkelig, at du fik en masse med fra hele processen, og at både omgivelserne og teamet var med til at skabe en hyggelig og lærerig aften.

Tak også for din kommentar om bordpladsen – den tager vi med videre, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fremragende service…

Hurtig levering og fremragende service og vejledning - fik min levering dagen efter bestilling.

10 de fevereiro de 2026

Hej Klara

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både hurtig levering og god service – og hvor dejligt, at pakken allerede var fremme dagen efter bestilling 🙌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bare lige 200g. mere mel i ;-)

En helt igennem fantastisk aften. God gennemgang x flere i hele pizzabagnings processen. Vi fik mel med hjem, som synes at kræve en mindre mængde væske…. Så måske der skal tilsættes 200g mere mel 🤪

12 de fevereiro de 2026

Hej Maya

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩🍕

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en fantastisk aften og fik noget ud af hele gennemgangen af pizzaprocessen.

Tak også for din kommentar omkring melet – det kan variere en smule i forhold til, hvor meget væske det optager 😊

Skriv endelig en mail på support@jonsmadklub.dk hvis du har spørgsmål.

Emilie fra Jons Madklub

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais