Desværre en dårlig oplevelse. Min mand og jeg ville gerne vise vores datter lillesøster i maven. Jeg havde derfor booket en tryghedsscanning, da jeg ikke kunne vælge andet. Vi gav udtryk for at vi bar... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Er så glad for at vi valgte at blive scannet hos Jordemoderhuset igen med baby nr.2. også denne gang føler vi os så varmt og kærligt, og tålmodigt, taget imod trods vores egen forsinkelse. Bliver varm... Ver mais
Mit første besøg i Jordemoderhuset var en virkelig dejlig oplevelse. Vibeke var så omsorgsfuld, rolig og nærværende, at jeg straks følte mig tryg. Hun tog sig god tid, lyttede og besvarede alle mine... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er 43 år gammel, blev “spontant gravid” efter 6 måneder og har lige født en vidunderlig, perfekt lille søn. Da min alder er relativt høj for en 2.gangs fødende, valgte vi jævnligt at blive skannet... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Hospital particular
- Curso para Gestantes
- Parteira
- Clínica da saúde da mulher
- Centro de cuidado à gestante
- Clínica especializada
Escrito pela empresa
Moderne graviditetsklinik med alle tilbud til gravide i København. Kvalitetsscanning af gravide Privat Jordemoder Fødselsforberedelse Ammehjælp Akupunktur Zoneterapi Kropsterapi Gravidmassage Jordemoderkonsultation
Informações de contato
Stenosgade 5, 1616 KBH V., 1616 Kbh. V, København, Dinamarca
- mail@jordemoderhuset.com
- jordemoderhuset.com
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har været der igennem 2 graviditeter…
Vi har været der igennem 2 graviditeter og er altid blevet mødt af skønne og professionelle mennesker..🤗
Fantastisk og god kundeservice
I jordmoderhuset mødes man af smilende mennesker og god kundeservice.
I starten af min 3. Graviditet mødte jeg Rikke i forbindelse med jeg startede til akupunktur grundet min slemme kvalme.
Udover behandling i verdensklasse, var Rikke med til at skabe ro i mig, hun var super nærværende og altid klar på at hjælpe og gode råd.
Efter vores lille pige kom til verden den 14/8-23, fik vi Rikke på besøg i forbindelse med ammevejledning.
Rikke har gjort en kæmpe forskel i vores hverdag. Hun hjalp mig med at komme godt fra start og har været med til at give mig tryghed, da jeg har kunne kontakte hende på sidelinjen ved behov.
Gravidmassage kan virkelig anbefales til alle
Gravidmassage kan virkelig anbefales til alle, som har brug for en lækker pause fra ømme fødder og en tung ryg.
Så hyggeligt sted …
Både min søster og jeg har brugt Jordmoderhuset, og kan varm anbefale det videre. Der er simpelthen så hyggeligt. personalet er så søde og gør virkelig sit for at gøre det til en god og rar oplevelse. Fik altid billeder med hjem efter scanninger og var bare virkelig glad for at komme derinde. Så hvis du skal scannes så sys jeg virkelig du skal prøve at gå ind og se jordmoderhuset ☺️
Rigtig god og professionel tidlig scanning
Min kæreste, søn og jeg var til tidlig scanning hos Julie, og det var bare så god en oplevelse. Julie var sød og professionel, og hun var desuden meget opmærksom på, at vores søn også skulle have en god oplevelse med at se ind i mors mave til sin søskende. Vi kom derfra med svar på de spørgsmål, vi havde - glade for den gode oplevelse.
Tidlig scanning
Min lille familie og jeg, var inde og få en tidlig scanning i går. Her så vi et lille hjerte slå ❤️
Sådan en dejlig og tryg oplevelse, hvor vi følte os i de bedste hænder fra start til slut.
Vi ser allerede frem til kommende scanninger og for mit eget vedkommende / behandlinger hos jer!
Vh Sofie og hendes familie.
Vi har fået 2 scanninger
Vi har fået 2 scanninger hos jordemoderhuset, hvor vi har fået en rigtig god behandling!
Især vores 2' scanning der var en kønsscanning var Karin rigtig hjælpsom med, da vi havde arrangeret en begivenhed med vores familie. Der skulle derfor koordineres lidt med et blåt og et lyserødt rør, og Karin var meget påpasselig med at gøre det rigtigt, og uden selv at afsløre noget. Det gik lige som det skulle, og vi havde den bedste dag og de bedste minder om afsløring af kønnet på vores dreng.
Tak!
Virkelig god massage
Virkelig god massage.
Det har desværre været lidt svært at få en tid, og der er blevet aflyst grundet sygdom et par gange, hvilket jo kan ske, men er årsagen til at de ikke får
5 stjerner.
Men ved selve massagen, var det en virkelig sød massør, og hun lyttede godt efter og dygtig. Rigtig dejligt!
Jeg kommer helt klart tilbage, eller vil anbefale til andre.
Ringede ind og snakkede med sekretæren…
Ringede ind og snakkede med sekretæren for at hører omkring deres store scanning, da jeg meget gerne ville have video og billed i 4D og 3D som de snakker varmt om på hjemmesiden, hvor man ser nogle fine tydelige billeder jeg bliver tjekket/scannet tit da min moderkage blokere livmorhalsen helt, så jeg mest er intresseret i 3D og 4D billed og video. Har booket stor scanning til 1500kr.
Da vi kommer derind gør jeg igen opmærksom på at jeg har fået tjekket baby mange gange og ved at min moderkage ligger foran livmorhalsen og alt hvad det indebærer, så det behøver hun ikke at gå i dybden med, da jeg kender risiko og hvad jeg skal være opmærksom på.
Fortæller så at jeg er meget intresseret i 3D og 4D billeder samt video, for at min søn bedre kan se babyen (Da 3D og 4D jo giver et mere naturligt billede af baby end 2D)
Men der siger hun så, at det gør hun ikke, da det ikke er god lyd, samt at billederne/videoerne ikke bliver gode. Så det primært bliver 2D og 3D…. Mængde fostervand var som det skulle være, men han lå så jeg kun kunne få lidt af ansigtet. Billederne var ikke særlig tydelige. Fik ikke video eller billeder til min mobil. Under scanningen kaldte hun babyen for tyksak flere gange. Og at babyen nok blev stor, Trods vi igennem hospitalet flere gange har fået at vide han er som han skal være. Vi så det meste i 2D under scanningen som jeg kunne få gratis til mine almindelige scanninger. På vejen ud siger hun at jeg skal være opmærksom på hvis jeg begynder at bløde (foran min store dreng), så han nu er bange for at der sker mig eller bebsen noget. Får et par ansigt billeder med (ikke lige på) og nogle sort hvide stort set magen til. Så ingen tydelig ansigt billeder, video eller lyd.
Er så glad for at have set min baby (er alle mødre/familier vel), men havde nok ikke betalt 1500 kr og kørt så langt, fordi deres hjemmeside virkede som om de kunne levere det jeg havde betalt for.

Resposta de JORDEMODERHUSET
Rigtig dejlig oplevelse hver gang
Rigtig dejlig oplevelse hver gang. Meget professionelle og søde personale. Kan varmt anbefale stedet!
Rigtig god service
Et sted hvor man bare føler sig velkommen. Har både været der til tidlig scanning og kønscanning. Jeg fik desuden akupunktur hos Rikke og det var bare en behagelig oplevelse. Hun lyttede til mine bekymringer og overvejelser og hjalp med at kontakte jordemødrene på hospitalet, da de ikke tog mig seriøst.
Efter fødslen var jeg til efterfødselssamtale hos Rikke, hvilket var en rigtig god oplevelse. Det var rart at få snakket det igennem og blive lyttet til.
Fødselsforberedelse førte til hjemmefødsel
Min kæreste og jeg deltog i fødselsforberedelses kurset i marts måned. Jeg ønskede egentlig en hjemmefødsel, men vi havde besluttet os for at føde på hospitalet, da Marcus var mest tryg ved dette. Efter kurset med jordemoder Julie, blev vi så trygge ved fødslen, at Marcus virkelig gerne ville have en hjemmefødsel alligevel. I april måned blev vores datter født hjemme i vores sofa, og det var en fantastisk oplevelse. Fødslen gik helt perfekt, og der var den dejligste ro hele vejen igennem både for Marcus og jeg. Vi er SÅ glade for, at vi valgte at tage med til fødselsforberedelse, og vi er helt sikre på, at det har været med til at gøre vores hjemmefødsel til en skøn oplevelse, da vi følte os godt klædt på, trygge og med gode øvelser vi kunne bruge undervejs. Jeg har efterfølgende også modtaget ammehjælp hos jordemoder Julie, og det var bare så rart at blive hørt og det var så trygt, da jeg allerede kendte Julie fra fødselsforberedelse
Fødselsforberedelse
Min kæreste og jeg var til fødselsforberedelse ved jordemoderhuset i søndags, og det kan varmt anbefales.
Masser af gode informationer og alt i alt bare en rigtig god og hyggelig dag.
Uprofessionelt!
Har desværre haft endnu en dårlig oplevelse hos jordemoderhuset. Den 10 maj var jeg gået en uge over termin og havde derfor booket en hindeløsning. Jeg booker den samme dag da jeg kan se der er tid i deres kalender. Jeg kommer derind og sidder pænt og venter. På et tidspunkt overhøre og ser jeg en medarbejder (hende jeg havde booket tid hos) gå ud for at handle. Selvom jeg stadig sidder og venter.
Jeg tænker at måske de har byttet så jeg skal ind til en anden. Men efter 30 minutter over den aftalte tid er jeg stadig ikke blevet kaldt ind og vælger derfor at gå derfra uden den ydelse jeg havde bestilt.
Det virker enormt uprofessionelt ikke at have styr på sine bookninger og holde sig selv opdateret. Jeg vil ikke anbefale dette sted til nogen!
Fantastic place with lovely people
Fantastic place with lovely people. Always super smiley and helpful. Especially good at making worried mamas (like myself) feel comfortable and well taken care of.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse. Virkelig behagelig omgivelser og ikke mindst en skøn behandling. Jeg glæder mig allerede til næste.
Ustruktureret
Okay information for at være fødselsforberedelse og lærerigt for førstegangsfødende.
Sessionen startede 20 min for sent da de havde glemt nøglerne, ingen komfortabel siddeplads ( vi skulle side på gulvet i 7 timer) og dårlig kommunikation / information både før pg efter desværre. Vi blev informeret dagen før at adressen var ændret.
Jeg har stadig ikke fået svar fra dem angående tilmelding til tilskud for sygeforsikring Danmark ( efter 3 e-mails), hvilket er lidt foruroligende.

Resposta de JORDEMODERHUSET
Jeg ønskede en cervixscanning pga…
Jeg ønskede en cervixscanning pga tidligere for tidlig fødsel. Selvom det stod som en service på hjemmesiden, var det ikke muligt at booke tid via hjemmesiden. Jeg kontaktede klinikken over tre dage pr telefon, men kunne ikke komme igennem. Jeg sendte en mail, som de anbefaldede på telefonsvaren, men fik dog sldrig svar. Måtte gå derned for at booke tid og de havde heldigvis en dagen efter. Dagen efter til scanningen virker der meget travlt.
Til gengæld var det en virkelig sød og dygtig sygeplejerske der scannede og beroligede mig. Hun var bestemt fem stjerne værd, men lidt ærgerligt det var så svært at komme i kontakt med klinikken.

Fantastisk. Stor anbefaling
Jeg har gået i Jordemoderhuset hele min graviditet og været enormt glad for det. De er søde, afslappede og kompetente, omgivelserne er rare og hjemlige. Alt fra jordemoder til scanninger og akupunktur imod gener har været super gode oplevelser.
Jeg vil anbefale deres fødselsforberedelse, som var meget lærerig og har klædt mig godt på. Det var dejligt konkret og nede på jorden, stemningen var hyggelig og alle spørgsmål var velkomne.
God behagelig oplevelse
God behagelig oplevelse. Min mand snakker ikke dansk, så vi valgte et engelsk fødselsforberedelses kursus. Kan klart anbefales over det der bliver tilbudt på hospitalet (i hvertfald Herlev) 🤗
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.