Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb de pallet inmiddels ontvangen maar ben er niet tevreden over. Heb maar 11 producten gekregen terwijl advertentie 14 tot 32 aangeeft. Veel beschadigde producten zeker 30% onverkoopbaa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze pellets Zeer zeker dat deze vooraf worden uitgezocht. Daarbij als begeleidende tekst de minimale waarde beschrijven die je in verste verte nooit niet zult halen. Van de 11 dozen 6 k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor onze jaarlijkse familiedag hebben we een Amazon Mix Pallet gekocht bij JouwTech. Wat een feest om die samen uit te pakken! Er zaten echt leuke spullen tussen, van elektronica tot kleine gadgets.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos
  2. Empresa de Eletrônicos

Sinds 2019 is JouwTech gespecialiseerd in het aanbieden van partijhandel en mixpallets met retourgoederen, waaronder elektronica. Duizenden producten worden dagelijks vernietigd. Waarom? Simpelweg omdat ze geretourneerd zijn. Ze mogen dan niet meer als nieuw verkocht worden. Door het aanbieden van mixpallets en partijen verkoop maken we retourproducten en overtollige voorraden nu beschikbaar voor partijhandelaren zoals jij. Het vernietigen van splinternieuwe en ongebruikte producten, simpelweg omdat ze geretourneerd zijn, is natuurlijk doodzonde. Daarnaast is het een zware belasting voor ons toch al zo kwetsbare milieu.

Informações de contato

3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

503 avaliações

Respondeu a 73% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is de moeite niet waard om met dit…

Het is de moeite niet waard om met dit bedrijf in contact te komen. Bovendien verwijderen ze op oneerlijke en notoire wijze recensies. Daarom plaats ik deze recensie opnieuw en zal ik dat blijven doen zolang dit bedrijf bestaat.

23 de abril de 2025

Resposta de JouwTech

Bedankt voor je bericht. We vinden het jammer om te lezen dat je dit zo ervaart, maar willen hier wel graag op reageren om een correct beeld te geven.

Wij verwijderen zelf geen recensies. Reviews worden geplaatst en beheerd via externe platforms, die hun eigen richtlijnen hanteren. Wanneer een review wordt verwijderd, gebeurt dit uitsluitend als deze niet voldoet aan de voorwaarden van het betreffende platform (bijvoorbeeld bij herhaald plaatsen, ongepaste inhoud of onjuiste informatie).

Daarnaast willen we benadrukken dat wij altijd openstaan voor contact en het netjes oplossen van situaties waar mogelijk. Het herhaaldelijk plaatsen van dezelfde review draagt helaas niet bij aan een oplossing, terwijl we juist graag met je meekijken naar wat er speelt.

Ons aanbod bestaat uit ongecontroleerde retour- en restpartijen, waarbij duidelijk wordt aangegeven dat het gaat om een zakelijke aankoop met risico en zonder garantie op inhoud, merken of staat. Dit model is niet voor iedereen geschikt, maar we proberen dit vooraf zo transparant mogelijk te communiceren.

Mocht je alsnog in gesprek willen om je ervaring inhoudelijk te bespreken, dan staan wij daar gewoon voor open via e-mail.

Bedankt voor je feedback.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen A merken en alleen maar kapotte troep

Heb een paar dagen geleden heb ik de Mix pallet besteld, deze heb ik ontvangen en ben er achter gekomen dat alles van klarstein was.
Dit is een Duits B MERK! Terwijl er in de beschrijving wordt aangegeven dat je er niet bang voor hoeft te zijn dat de A merken er uit zijn geplukt.
Daar komt dan ook nog bij kijken dat letterlijk elk product kapot is of niet werkt! Nu wil ik contact opnemen maar dit bedrijf is nergens te bereiken je wordt gelijk op de voicemail gegooid en er wordt gezegd dat ze te druk zijn telefonisch.

6 de março de 2026

Resposta de JouwTech

We vinden het vervelend om te horen dat je deze ervaring zo hebt beleefd, maar willen wel graag een aantal punten verduidelijken om een eerlijk en volledig beeld te schetsen.

Onze mixpallets bestaan uit ongecontroleerde retour-, overstock- en restpartijen van grote internationale e-commercepartijen. Dit betekent dat de inhoud per pallet sterk kan variëren in merken, samenstelling en staat. Zoals ook duidelijk vermeld staat op onze website, is er geen garantie op specifieke merken (A-merken of anders) en ook niet op de exacte werking van producten.

Het klopt dat er regelmatig merken zoals Klarstein in pallets voorkomen. Dit is een bekend Europees merk binnen huishoudelijke apparatuur en wordt in grote volumes verkocht via internationale platforms. Tegelijkertijd geldt dat onze pallets juist interessant zijn vanwege de mix: van goed werkende producten tot items die gerepareerd of als onderdelen gebruikt kunnen worden. Dit is ook de reden dat wij expliciet communiceren dat het een zakelijke aankoop met risico betreft, waarbij geen winstgarantie of vaste kwaliteit wordt gegeven.

Wat betreft de staat van de producten: binnen retourstromen is het normaal dat een deel defect is. Wij geven vooraf aan dat er ook producten tussen kunnen zitten die niet werken of incompleet zijn. Dat alles “letterlijk kapot” zou zijn, komt echter zelden voor en horen wij niet terug in de meeste ervaringen van klanten.

Over de bereikbaarheid: wij zijn zeker bereikbaar via e-mail en reageren doorgaans binnen korte tijd. Telefonisch kan het inderdaad druk zijn, maar dat betekent niet dat wij niet reageren op berichten.

We begrijpen dat dit type handel niet voor iedereen geschikt is. Het vraagt een andere aanpak, zoals testen, repareren of doorverkopen in onderdelen. Veel van onze klanten behalen hier juist goede resultaten mee, maar het blijft een model waarbij ondernemerschap en risicobereidheid centraal staan.

Mocht je willen, neem gerust contact met ons op via e-mail. We kijken graag met je mee binnen de mogelijkheden.

Bedankt voor je feedback.

Retourpallet Jouwtech.nl Vierpolders

Heb de pallet inmiddels ontvangen maar ben er niet tevreden over.

Heb maar 11 producten gekregen terwijl advertentie 14 tot 32 aangeeft.

Veel beschadigde producten zeker 30% onverkoopbaar.

Veel gebruikte producten (koffie apparaten) waar nog water of melkresten in zitten.

Ik mag hopen hier €300 euro voor te krijgen ipv de €1800 tot €5000 als vermeld op de website.

Contact met het bedrijf onmogelijk behalve de standaard AI antwoorden van de chatbot Bram.

Zeker niet aan te raden.

14 de fevereiro de 2026

Resposta de JouwTech

Dank voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent en lichten dit graag inhoudelijk toe, zodat ook andere lezers een correct beeld krijgen.

Bij onze retour- en mixpallets staat duidelijk vermeld dat het om indicatieve aantallen gaat. De opgegeven range (bijvoorbeeld 14–32 stuks) is gebaseerd op gemiddelden en kan per pallet verschillen door formaat, waarde en samenstelling van de producten. Er wordt geen exact aantal gegarandeerd.

Onze pallets bestaan uit ongecontroleerde retourgoederen. Dat betekent dat gebruikte, beschadigde en defecte producten onderdeel kunnen zijn van de partij. Op de website geven wij expliciet aan dat gemiddeld 0–15% C-kwaliteit kan voorkomen, maar dit kan in individuele gevallen hoger of lager uitvallen. Dat risico is inherent aan dit type handel en vormt ook de reden dat de inkoopprijs aanzienlijk lager ligt dan de potentiële verkoopwaarde.

Retourgoederen komen rechtstreeks uit retourstromen van grote retailers. Apparaten kunnen getest of kort gebruikt zijn; reinigen en controleren is standaard onderdeel van de doorverkoop door de koper. Dit is geen verborgen informatie, maar onderdeel van het concept.

De genoemde bedragen van €1.800 tot €5.000 zijn potentiële doorverkoopwaardes en geen garantie of belofte. Dit staat meerdere keren vermeld op de website. Het uiteindelijke resultaat hangt af van inzet, verkoopkanalen, reparatie, bundeling en marktkennis. Er is nadrukkelijk geen winstgarantie.

Wij zijn gewoon bereikbaar per e-mail en via het contactformulier. De chatbot is bedoeld om snelle antwoorden te geven op veelgestelde vragen, maar berichten worden ook door het team opgevolgd wanneer nodig. Het is dus onjuist dat contact onmogelijk zou zijn.

Onze pallets zijn bedoeld voor handelaren en ondernemers die bewust kiezen voor risico in ruil voor potentieel rendement. Dat past niet bij iedereen, en dat respecteren we. Jammer dat dit voor jou niet de juiste match bleek.

We danken je voor het delen van je ervaring en wensen je verder succes.

Zeer slecht

Zeer slechte pallet met bijna alle dozen water erin. Veel producten doen het niet. Maar het allerergste is een afzuigkap vol vet en viezigheid,deze heeft echt een langere tijd bij iemand gehangen.
Ik snap wat een retour pallet is maar gebruikte en vieze dingen erin is een no-go

28 de janeiro de 2026

Resposta de JouwTech

Dank voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren en lichten dit graag toe voor een volledig en correct beeld.

Onze pallets bestaan uit ongecontroleerde retourgoederen die rechtstreeks afkomstig zijn uit retourstromen van grote (web)winkels. Dit betekent dat producten gebruikt, getest, beschadigd of defect kunnen zijn. In sommige gevallen zijn artikelen daadwerkelijk langere tijd in gebruik geweest voordat ze retour zijn gekomen. Dit is inherent aan retourhandel en wordt ook zo op onze website gecommuniceerd.

Het reinigen, testen en sorteren van producten maakt onderdeel uit van het verdienmodel bij retourpallets. De lage inkoopprijs ten opzichte van de potentiële doorverkoopwaarde is juist gebaseerd op dit uitgangspunt en het bijbehorende risico.

Water in dozen en defecte producten kunnen helaas voorkomen bij retourstromen. Wij selecteren of controleren deze goederen niet vooraf en geven daarom ook geen garantie op staat, werking of hygiëne. Dit onderscheidt retourpallets nadrukkelijk van reguliere consumentenproducten.

Wij begrijpen dat dit niet voor iedereen past en respecteren dat. Retourpallets zijn bedoeld voor handelaren die bewust kiezen voor deze vorm van inkoop en de bijbehorende werkzaamheden en risico’s accepteren.

Dank voor het delen van je ervaring. We wensen je verder succes.

Uitgesorteerde gesealde pellets

Waardeloze pellets

Van de 11 dozen 6 kapot zelf 1 waar een olie-kachel in zat die olie-lekte en dus mijn gehele vloer in de woonkamer beschadigd heeft.

Never nooit weer, en voor toekomstige en potentiële kopers. Denk er 2x over na en slaap er nog 2 extra nachten over. Mijn advies, absoluut niet doen!

8 de janeiro de 2026

Resposta de JouwTech

Begrijpelijk dat je boos bent, echter hier een toelichting

Onze pallets zijn ongecontroleerde retour- en mixpartijen. Dat betekent dat de inhoud niet vooraf wordt uitgezocht, en dat er altijd producten tussen kunnen zitten met schade, gebruikssporen, missende onderdelen of defecten. De waardes die wij benoemen zijn indicaties op basis van gemiddelden en dus geen garantie op wat jij persoonlijk uit een pallet haalt.

Dat er bij jou 6 van de 11 dozen beschadigd zijn aangekomen is natuurlijk vervelend, maar bij dit type handel hoort ook dat verpakking en staat kunnen verschillen, omdat het om retourstromen gaat en geen nieuwe winkelvoorraad.

Als je dit toch nog met ons wilt bespreken, stuur dan je ordernummer en foto’s naar klacht@jouwtech.nl

Waarschuwing

Waarschuwing: Koop hier niet! Ik heb een retourpallet gekocht die werd aangeprezen als A-B kwaliteit, maar ik heb letterlijk afval ontvangen. 95% van de producten op de pallet is defect, incompleet of onherstelbaar beschadigd. Dit is geen handel, dit is het verpakken van stortafval en het verkopen als retouren. Na wat meer onderzoek blijkt dit hun bedrijfsmodel te zijn AFVAL verkopen als retouren

14 de janeiro de 2026

Resposta de JouwTech

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring zo heeft beleefd, en we begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn wanneer de verwachting anders was.

Wel willen we hierbij een belangrijk punt verduidelijken, omdat uw conclusie niet volledig aansluit op wat wij vooraf communiceren. Bij onze retourpallets geven wij namelijk expliciet aan dat de inhoud bestaat uit A- en B-merken, maar óók dat het gaat om ongecontroleerde retourgoederen met een kwaliteitsverdeling A, B en C. Dat betekent concreet dat er naast (bijna) nieuwe of licht gebruikte producten óók artikelen kunnen zitten die niet direct verkoopbaar zijn, incompleet kunnen zijn, of mogelijk defect zijn.

Dat is geen “afvalmodel”, maar een handelsconcept dat in de retourbranche heel gebruikelijk is: een pallet is bedoeld voor ondernemers en handelaren die begrijpen dat er altijd een risico én een kans zit in dit soort partijen. Juist door die spreiding in kwaliteit kunnen de prijzen laag blijven en ontstaat er marge voor partijen die producten testen, combineren, herstellen of per onderdeel verkopen.

We vinden het uiteraard jammer dat uw pallet in uw beleving niet voldeed aan wat u had gehoopt, maar de omschrijving op de website is hierin bewust transparant: het blijft een partijhandel-aankoop, met variabele inhoud en staat, en niet te vergelijken met nieuwe winkelvoorraad.

Mocht u dit nog met ons willen bespreken, dan kunt u uiteraard contact opnemen met klacht@jouwtech.nl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Miała być kategoria A i B a zrobili…

It was supposed to be category A and B, but they just made a mess of it and sent it to me. The items were damaged, broken, often incomplete, and disassembled. I understand that not all items are supposed to be OK, but not the entire pallet. By far, the worst company I've ever worked with. I wanted to order more, but I see there's no point in it, a scam! I don't recommend it and I'm warning you.

22 de dezembro de 2025

Resposta de JouwTech

We find it very unfortunate that this is the conclusion you’ve chosen to share publicly.

On our website, it is clearly stated that our pallets are mixed-condition pallets. While they are labeled as A/B quality, this explicitly means a mix of A, B and C-condition items, including the possibility of defective, incomplete, or disassembled products. This is standard within the return- and surplus-goods market and is explained transparently on our product pages.

We also provide extensive example photos and videos, so customers know exactly what to expect before ordering. There is no hidden information expectations should align with both the description and the price paid.

In this case, it appears that your expectations were higher than what is realistic for this type of product and price range, not that the product deviated from what was advertised.

Additionally, we want to clarify that we responded properly and promptly to your emails and offered guidance. The situation you describe does not reflect how we handle customers or communication, which makes this review especially disappointing.

That said, if you feel this business model does not suit you, we respect that choice. Likewise, we believe it is best that we do not continue a future business relationship.

Should you still need practical tips on reselling, sorting, or maximizing value from return pallets, our customer service remains available we genuinely aim to help customers succeed, even when opinions differ.

We wish you the best moving forward.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

oplichters bedrijf misleidt en…

oplichters bedrijf misleidt en manipuleert
Ik heb bij jouwtech een partij JBL gekocht. Op de website doet het bedrijf voor dat er goud geld mee te verdienen is door een schatting te geven wat het ´waard´ is.
Bij aankomst van de geleverde producten was het 2de hands rommel waarvan meer dan 70% incompleet en stuk was.

Contact gezocht met de eigenaar die zich beroept op het zakelijke recht en daardoor niet doet aan retouren.
Het bedrijf misleidt, manipuleert om je rommel te verkopen!!!
Pas dus op om hier NIKS maar dan ook NIKS te kopen.

De eigenaar was er niet van gediend dat ik een negatieve review achterliet, gezien mijn ervaring dermate slecht is. De eigenaar heeft geprobeerd om mijn review weg te kopen door dan een extra ´doosje´ rommel toe te sturen. Vervolgens heeft de eigenaar mijn review laten verwijderen door trustpilot.
Dus wederom jouwtech hierbij mijn ervaring.

Overweeg je om wat te kopen hier? mijn advies verbrand je geld want dat is de waarde die je krijgt bij dit bedrijf.

21 de dezembro de 2024

Resposta de JouwTech

Bedankt voor uw review. We vinden het jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft ervaren en dat u teleurgesteld bent in de partij die u ontvangen heeft.

Tegelijk zijn wij wél genoodzaakt om een aantal beweringen in uw bericht te nuanceren en recht te zetten, omdat u termen gebruikt als “oplichting”, “manipulatie” en “misleiding”, terwijl dit niet overeenkomt met de manier waarop wij werken én met de informatie die wij vooraf duidelijk communiceren.

Allereerst: de waardeschatting die wij op de website vermelden is bedoeld als indicatie van de potentiële doorverkoopwaarde, gebaseerd op gemiddelde marktprijzen en ervaringen van handelaren. Dit is nadrukkelijk géén garantie op opbrengst of winst. Retour- en partijhandel blijft een zakelijke aankoop waarbij de staat, volledigheid en verkoopbaarheid per artikel kan verschillen. Dat risico is juist de reden waarom de inkoopprijzen laag zijn en waarom dit type handel überhaupt marge kan opleveren.

Daarnaast geven wij ook transparant aan dat het gaat om ongecontroleerde retourgoederen, waarbij een deel van de producten incompleet, gebruikt of defect kan zijn. Dat is niet “rommel verkopen”, maar de realiteit van retourstromen bij grote retailers. Handelaren die hiermee werken weten dat het proces bestaat uit testen, sorteren, combineren van onderdelen en het verkopen van B-keus of onderdelenpartijen.

Wat betreft het punt “zakelijk recht”: wij handelen inderdaad grotendeels business-to-business. Bij zakelijke aankopen geldt geen standaard herroepingsrecht zoals bij consumentenkoop. Dit is geen “truc”, maar simpelweg de wettelijke basis waarop partijhandel plaatsvindt en waarop onze voorwaarden zijn ingericht.

Uw opmerking over het “wegkopen” van reviews willen wij ook duidelijk kaderen: in uitzonderlijke situaties bieden wij soms een compensatie-oplossing aan om een klacht praktisch op te lossen, zonder eindeloze discussies of tijdverlies voor beide partijen. Dat is geen erkenning van “oplichting”, maar een poging om een situatie op een nette manier af te ronden.

Daarnaast merken wij op dat u inmiddels meerdere keren soortgelijke recensies heeft geplaatst. Wanneer er sprake is van aantoonbare onjuistheden of onnodig grievend taalgebruik, wordt dit door het reviewplatform soms beoordeeld en verwijderd op basis van hun eigen richtlijnen. Wij hebben daar geen “knop” voor: ieder platform hanteert hierin zijn eigen beleid en afwegingen.

Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent, maar het neerzetten van JouwTech als “oplichtersbedrijf” is een ongefundeerde generalisatie die geen recht doet aan de transparantie waarmee wij ons concept uitleggen en aan de vele klanten die wél succesvol inkopen en doorverkopen via ons.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Misleiding van begin tot eind

Voor bijna €700 een JBL box” van Jouw Tech gekocht, beloofde waarde tussen €1400 en €4000. Wat ik kreeg: een doos vol kapotte, incomplete en gemanipuleerde retourgoederen die rechtstreeks uit de Amazon-afvalbak lijken te komen.

Headphones onherstelbaar stuk, boxjes allemaal defect, onderdelen ontbreken, niets is verkoopbaar. De “waardebepaling” is pure fictie — totaal los van de werkelijkheid.

Ik voel me opzettelijk misleid.
Dit is geen deal, dit is dumpafval met een strik eromheen.

Nooit meer Jouw Tech.

4 de dezembro de 2025

Resposta de JouwTech

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te lezen dat u deze levering zo heeft ervaren en dat dit tot teleurstelling heeft geleid.

Tegelijk willen we wel een aantal punten rechtzetten, omdat uw review een beeld schetst dat niet aansluit op de manier waarop wij onze producten aanbieden en toelichten. JouwTech verkoopt namelijk ongecontroleerde retourpartijen, afkomstig uit retourstromen van grote (web)winkels. Dit type partijhandel is per definitie variabel in staat, volledigheid en verpakking, en is niet te vergelijken met nieuwe of geteste retailvoorraad.

De genoemde “waarde tussen €1400 en €4000” betreft een indicatieve doorverkoopwaarde op basis van marktprijzen en gemiddelde opbrengsten binnen dit segment. Dit is nadrukkelijk géén garantie op winst of op de exacte staat van ieder afzonderlijk product. Binnen retourhandel komt het bovendien regelmatig voor dat producten incompleet zijn, cosmetische schade hebben, of getest/gesorteerd moeten worden voordat ze verkoopbaar zijn. Juist die spreiding in kwaliteit is ook de reden dat deze partijen tegen scherpe inkoopprijzen aangeboden worden.

Uw bewoordingen zoals “gemanipuleerd” en “afvalbak” zijn stevige kwalificaties, maar wij herkennen ons niet in de suggestie dat er sprake zou zijn van opzettelijke misleiding. Wij zijn juist transparant over het concept: dit zijn retourgoederen, ongecontroleerd, met een kwaliteitsverdeling waarbij ook items kunnen voorkomen die niet direct verkoopbaar zijn of defect kunnen zijn.

Very bad experience with this company - be CAREFUL

Very bad experience with this company, we are writing so that other people do not encounter them and are not deceived! We bought an Amazon palette, we received a complete scam, which are worth 50 cents each, we will not even get back half the amount paid for the palette. And they write that the market price is 3000 - 6000 euros, a complete lie!!
The Apple palette we received was also completely worthless: old headphones, a few other worthless things, which if sold would probably only get back 100-150 euros.
It is impossible to find a compromise, it is a hopeless matter. My sincere advice is - do not deal with this company.

17 de novembro de 2025

Resposta de JouwTech

Thank you for your review. We’re sorry to hear that your experience did not meet your expectations, and we understand that disappointment can quickly turn into frustration when the outcome is different than you anticipated.

However, we do need to correct a few statements, because describing this as a “scam” is simply not accurate. JouwTech sells unchecked Amazon return pallets and mixed lots, sourced from large European retailers. This is a form of wholesale return trading, meaning the contents, completeness and condition of the items can vary significantly from pallet to pallet. These are not new, tested retail products, and this is also clearly communicated before purchase.

Regarding the “market price €3000–€6000”: this is an estimated potential resale value based on average market prices and typical outcomes for experienced resellers. It is not a guaranteed profit, nor a promise that every item will be fully functional, complete, or immediately sellable. Return trading always involves sorting, testing, and sometimes repairing or selling items for parts—this is exactly why these pallets are offered at a much lower purchase price compared to new stock.

Concerning the Apple pallet: it’s important to understand that Apple-related pallets can contain a wide range of products and conditions, including older models, open-box returns, incomplete items, or units that require testing. This is part of the risk profile of buying unchecked return goods.

We regret that you feel a compromise was not possible, but we cannot agree with the claim that we “deceive” customers. We operate transparently, and many of our customers successfully build their resale business using these types of pallets, precisely because they understand the nature of this market.

If you would still like to discuss this further, you can of course contact us at klacht@jouwtech.nl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

unreliable website ( be CAREFUL)

unreliable website ( be CAREFUL)
Title: Refund only after a long Visa dispute – company ignores cancellations and misleads customers

I ordered from JouwTech and cancelled the following day.
Their cancellation form didn’t work, and they also ignored my email, then shipped the order two days after my cancellation. by the way I did not recieve any order confirmation within 3 days since I made the purchase, and all of this for a clear purpose OF COURSE
When I refused the 1st parcel from the courier, they even re-shipped it again without consent and sent threatening emails demanding extra “fees.” which is mind blowing, you must be dump as hell to do such thing! as well as they keep sending fake emails like the order has been delivered. ( I have all the evidence) I still can't understand? their existence must be illegal.

After more than a month of stress and waste of time I finally got my full refund through a Visa pre-arbitration dispute via Wise—not because the company helped, but because Visa confirmed my right to get my money back

JouwTech’s terms claim that all buyers are “business customers” to deny consumer rights.
This is misleading and against EU consumer-protection law.
They also appear to post fake positive reviews on Trustpilot to hide genuine complaints. look at the comments carefully and dates.

If you’re in the same situation:

Cancel in writing immediately (keep copies).
Refuse delivery if they ship after cancellation.
File a dispute with your bank or card provider (Visa/Mastercard).

Report them to
ACM Netherlands (ConsuWijzer)
I'm also looking forward to file a case in the court for the damage they caused me

Be very cautious with this website.

3 de outubro de 2025

Resposta de JouwTech

Thank you for your detailed review. We regret that you experienced this situation as stressful, and we want to clarify several points, because your review contains serious accusations that do not reflect how our process works.

First of all: JouwTech is a wholesale/returns trading company. Our products are offered as business purchases, and this is clearly communicated on our website, including the applicable terms. This is not something we “claim” afterwards to avoid obligations, but the legal framework under which we operate and sell return pallets and wholesale lots.

Regarding your cancellation: once an order has entered the processing or dispatch phase, it cannot always be stopped immediately. In practice, logistics partners collect shipments in fixed windows, and cancellations received after processing has started may not be technically reversible at that stage. That is not “for a clear purpose”, but a logistical reality in a high-volume operation.

You mention that you refused the first parcel and that it was shipped again. When a shipment is refused or returned by the carrier, it can be automatically routed back through the network and re-attempted depending on the carrier’s handling and status updates. This is not done to “force” a delivery, but because the parcel remains linked to an active shipment label until it is fully returned and registered as received.

As for “threatening emails” and “extra fees”: we do not send threats. What we do communicate is that unnecessary transport costs and handling costs may apply when a shipment is refused or when cancellation occurs after dispatch, because these costs are charged to us by carriers. This is standard practice in logistics and is also included in our terms.

Concerning your claim about “fake delivery emails”: delivery updates are generated by automated tracking systems based on carrier scans. If a carrier scan incorrectly shows a delivery attempt or delivery status, that is not something we manually fabricate. We always advise customers to share the tracking details so we can investigate with the carrier directly.

You also state that you received a refund through a Visa dispute. If your payment provider decided to reverse the transaction, we will of course comply with that outcome. However, presenting this as proof of illegal activity is incorrect and misleading.

Lastly, the allegation that we post “fake positive reviews” is unfounded. Review platforms have their own verification methods and moderation policies, and we do not control what they publish or remove.

We are always open to resolving issues in a professional manner, but we do expect communication to remain factual and respectful.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Site komt niet overeen met de werkelijkheid

De geleverde spullen zijn niet conform website.
Op de website staat: "Op deze gemengde pallets met retourgoederen elektronica vind je gemiddeld 14 tot 32 elektronische apparaten". We kregen er maar liefst 6, waarvan enkele sterk verouderd, met lijmresten etc. waardeloos dus, er klopt niets van. De nieuwwaarde op bol.com was 1.150,- op de site staat iets heel anders. Antwoord: geen garantie op de hoeveelheid en de waarde ervan. Dus goed opletten met deze club. Komt over als snel geld verdienen met AI, want natuurlijk is er niemand aan de telefoon te krijgen.
16-1-2026 de reactie hieronder is exact de reactie op de klacht van november. Dus blijkbaar is een afwijking van 50%-80% van de geleverde goederen normaal voor dit bedrijf. En standaard wordt dit afgedaan.

12 de novembro de 2025

Resposta de JouwTech

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat de ontvangen pallet niet aansloot op uw verwachtingen.

Wel willen we hierbij een belangrijk punt verduidelijken. Op onze website staat dat het bij deze gemengde elektronica-retourpallets gaat om gemiddeld “14 tot 32 elektronische apparaten”. Dit is een richtlijn op basis van eerdere pallets, maar geen vaste garantie per levering. De inhoud van retourpallets is namelijk afhankelijk van de retourstroom die op dat moment binnenkomt, en die verschilt per batch.

Daarnaast vermelden wij ook dat het gaat om ongecontroleerde retourgoederen, waardoor producten gebruikssporen kunnen hebben (zoals lijmresten, open verpakking of cosmetische schade) en dat er items tussen kunnen zitten die verouderd, incompleet of defect zijn. Dat is precies het karakter van partijhandel: de prijs is scherp, maar daar staat tegenover dat er geen zekerheid is zoals bij nieuwe winkelvoorraad.

Wat betreft de “nieuwwaarde” en waardevermelding: de genoemde waarden zijn indicatief en gebaseerd op marktprijzen en gemiddelden, niet op een garantie dat elk artikel in de pallet die waarde vertegenwoordigt. Daarom geven wij ook aan dat er geen garantie zit op de exacte samenstelling, aantallen of opbrengst.

Tot slot: wij zijn gewoon bereikbaar via e-mail en handelen vragen en meldingen zo snel mogelijk af. Telefonisch zijn we niet altijd direct beschikbaar omdat wij veel in de logistiek en verwerking zitten, maar dat betekent niet dat er “niemand” is of dat wij ons verschuilen achter AI.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ik heb vorige week 1 ster gegeven als…

ik heb vorige week 1 ster gegeven als review en uitgelegd waarom ik zo ontevreden ben.

Deze review heeft een week online gestaan en is offline gehaald. Ik kreeg van Trustpilot als reden dat ik haatdragende of discriminatoire taal gebruikte.

Ik heb dat nagekeken en dat is niet waar: waarschijnlijk is er actief beleid van de leverancier (jouwtech naar Trustpilot).

Ik heb een Amazon pellet bij jouwtech besteld en het is dan net alsof je heel Temu hebt leeggekocht... Maar niks is van waarde.

Ik dacht in eerste instantie dat Amazon als gerenommeerd bedrijf wel interessante retouren zou realiseren maar het is echt allemaal goedkope meuk uit China.

Het kan niet anders dan dat er een pre selectie door Jouw tech heeft plaatsgevonden: die pellet die wij kregen gaat zo de kliko in.

10 de novembro de 2025

Resposta de JouwTech

Bedankt voor uw bericht. We vinden het vervelend om te horen dat u ontevreden bent over uw aankoop en dat u daarnaast ook frustratie ervaart over de moderatie van uw review.

Wel willen we een paar zaken verduidelijken, omdat er in uw bericht aannames worden gedaan die niet kloppen.

Allereerst over Trustpilot: wij bepalen niet zelf welke reviews online blijven of verwijderd worden. Trustpilot hanteert eigen richtlijnen en voert dit beleid zelfstandig uit. Als een review door Trustpilot offline wordt gehaald, is dat een beslissing van het platform op basis van hun interne beoordeling — niet omdat wij “actief beleid” zouden voeren om reviews te laten verwijderen.

Wat betreft de Amazon pallet: JouwTech verkoopt ongecontroleerde retourpartijen. Dat betekent dat de inhoud per pallet sterk kan verschillen en dat er ook goedkopere artikelen tussen kunnen zitten. Amazon retouren bestaan bovendien niet uitsluitend uit “premium” producten; retourstromen bevatten vaak een mix van uiteenlopende webwinkelartikelen, waaronder ook budgetproducten. Dat is precies waarom dit type handel tegen scherpe inkoopprijzen wordt aangeboden: er zit risico én potentie in, maar geen garantie op specifieke merken of doorverkoopwaarde.

Uw conclusie dat er “pre-selectie” door ons zou hebben plaatsgevonden herkennen wij niet. Wij leveren deze pallets juist als ongecontroleerde partijen door, en we communiceren ook vooraf dat er geen vaste samenstelling, aantallen of waarde gegarandeerd kunnen worden.

We begrijpen dat u had gehoopt op een andere inhoud, maar het neerzetten van een volledige levering als “kliko-waardig” is een subjectieve kwalificatie en doet geen recht aan het feit dat dit een handelsproduct is waarbij testen, sorteren en doorverkopen (of onderdelenverkoop) onderdeel van het proces is.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oude zooi waar je niks mee kan. Blijf hier van weg.

Oude zooi waar je niks mee kan. Als je logisch nadenkt gaan ze natuurlijk ook nooit iets van echt waardevolle pallets zomaar verkopen. Die houden ze zelf wel of kunnen het onder een andere firma zelf verkopen. Opvallend is natuurlijk dat de zogenaamde zoveel 5 sterren reviews hebben óf veel 1 sterren reviews. Mijn inschatting: 5 sterren reviews door de medewerkers en de 1 sterren komen van de échte klanten die achteraf een kat in de zak hebben gekocht. Te mooi om waar te zijn= Wegblijven dus hier!

27 de setembro de 2025

Resposta de JouwTech

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat u teleurgesteld bent wanneer een pallet niet uitpakt zoals u had gehoopt.

Tegelijk bevat uw bericht een aantal aannames die niet kloppen. JouwTech verkoopt ongecontroleerde retourpallets en partijen zoals deze bij ons binnenkomen uit retourstromen van grote webwinkels. Dit is partijhandel: de inhoud en staat verschillen per pallet en er is geen garantie dat elk product direct verkoopbaar is. Juist daarom worden deze pallets ook tegen een scherpe inkoopprijs aangeboden.

De suggestie dat wij “waardevolle pallets achterhouden” of onder een andere firma zouden doorverkopen is speculatief en onjuist. Ons verdienmodel is simpel: wij kopen partijen in, verwerken ze logistiek en verkopen ze door als ongecontroleerde pallets. Daarbij communiceren we vooraf duidelijk dat het om retourgoederen gaat en dat er altijd een risico zit aan de samenstelling, staat en verkoopwaarde.

Ook de insinuatie dat 5-sterren reviews door medewerkers geplaatst zouden zijn, is een ongefundeerde beschuldiging. Reviews worden geplaatst door klanten op een extern platform met eigen richtlijnen en controles. Dat er zowel zeer positieve als zeer negatieve ervaringen bestaan, is juist typisch voor deze branche: het is geen reguliere retail, maar handel met variabele uitkomsten.

Jouwtech is weggegooid geld

Producten gekocht maar de meerderheid van de producten was defect en viel niet te repareren. Jouwtech wil geen oplossing bieden, maar verwijst naar volledig risico voor de koper. Ik adviseer mensen niet erin te trappen, want het is weggegooid geld!

26 de setembro de 2025

Resposta de JouwTech

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te lezen dat u deze aankoop zo negatief heeft ervaren.

Wel willen we hierbij een belangrijk punt verduidelijken. JouwTech verkoopt ongecontroleerde retourpartijen en pallets, waarbij vooraf duidelijk wordt aangegeven dat de inhoud en kwaliteit per levering kunnen verschillen. Dit betekent dat er altijd producten tussen kunnen zitten die incompleet zijn, gebruikssporen hebben of (deels) defect zijn. Juist om die reden worden deze partijen tegen scherpe inkoopprijzen aangeboden en is dit type aankoop bedoeld voor handelaren/ondernemers die begrijpen dat testen, sorteren en eventueel herstelwerk onderdeel is van het proces.

Wanneer wij verwijzen naar het risico voor de koper, is dat dus geen “weigering om te helpen”, maar het gevolg van het zakelijke karakter van dit product en de voorwaarden die vooraf inzichtelijk zijn gemaakt. Het is geen reguliere consumentenkoop met gegarandeerde werking per artikel.

We begrijpen dat dit niet het resultaat is waar u op had gehoopt, maar het neerzetten als “erin trappen” geeft geen eerlijk beeld van de transparantie waarmee wij dit concept aanbieden.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Brol in bulk

Enorm teleurgesteld. Snelle levering van de aangekochte bulk van Amazon. Inkomplete, verouderde en reeds gemannipuleerde goederen die men zeker niet kan doorverkopen. De zogezegde waardebepaling zit er enorm naast en heeft zeker niets met de werkelijkheid te maken. Heb voor de aankoop voor een goede 800 euro een verlies gehad van 600 euro. Nooit meer

10 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een mixpallet met troep en onprofessioneel gedrag

*Dit is een echte review gebaseerd op een echte ervaring*

Een pallet mix electronica gekocht voor €597. Wat ik ontving was een pallet met troep. Mijn eerdere review is door Jouwtech gemarkeerd als “niet gebaseerd op een werkelijke ervaring”. Trustpilot heeft hem voor nu verwijderd maar ik heb uiteraard bezwaar gemaakt. Ik heb na een week lang mailtjes sturen eindelijk contact gehad met JouwTech maar ze verschuilen zich achter zielige argumenten. Wat op de website vermeld staat is gewoon niet allemaal de echte waarheid. Ook reacties dat ze voor een oplossing meedenken is uit de duim gezogen. Ik heb een redelijk aanbod gedaan maar dit werd weggelachen. Het advies: nog meer pallets aanschaffen dan zit er misschien een keer iets moois tussen”
Ze laten nep reviews plaatsen met 5 sterren om de echte slechte reviews te verdoezelen. Dit hoef je niet te doen als je je klanten gewoon eerlijk behandeld dus dat zegt genoeg.
Ik heb het recht ontevreden te zijn en JouwTech kan hier in tegemoet komen maar ze kiezen ervoor dit niet te doen en in plaats daarvan gaan ze eerlijke reviews proberen te laten verwijderen.

29 de setembro de 2025

Defekte und Mechaniken Gerät im Mischplatte Elektronik

Ich habe von dieser Firma eine gemischte Elektronikpalette gekauft, die 14 Artikel enthalten sollte. Leider war ich sehr enttäuscht.

Die beiden größten und teuersten Produkte (ca. 400 € und 150 €) waren defekt – eines davon ein Glaskochfeld, das komplett zerbrochen und unbrauchbar war. Außerdem sollte die Palette nur Artikel der Kategorie A oder B enthalten, was hier eindeutig nicht der Fall war.

Vier Produkte hatten überhaupt nichts mit Elektronik zu tun – z. B. ein Hunde-Buggy und ein Dunstabzugshaubenfilter. Das entspricht nicht der Beschreibung „gemischte Elektronikpalette“.

Der Gesamtwert aller Artikel lag weit unter den angegebenen 1.800 €, und ich kann dadurch weder Gewinn machen noch meinen Einkaufspreis sicher decken.

Ich finde es sehr enttäuschend, dass die gelieferten Produkte nicht der Beschreibung entsprechen. Ich hoffe, dass das Unternehmen auf meine Beschwerde reagiert und Verantwortung übernimmt.

17 de outubro de 2025

Resposta de JouwTech

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid zu hören, dass Sie mit Ihrer Lieferung unzufrieden sind und dass dies bei Ihnen zu Enttäuschung geführt hat.

Gleichzeitig möchten wir einige Punkte sachlich richtigstellen, da hier offenbar Erwartungen entstanden sind, die nicht vollständig mit der Produktbeschreibung übereinstimmen. JouwTech verkauft ungeprüfte Retouren- und Restpostenpaletten, bei denen Inhalt, Zustand, Verpackung und Vollständigkeit variieren können. Es handelt sich dabei ausdrücklich nicht um neue oder getestete Ware.

Bezüglich der Angabe „14 Artikel“: Diese Mengenangabe ist bei solchen Paletten grundsätzlich ein Richtwert bzw. Durchschnittswert und keine Garantie pro Lieferung. Gleiches gilt für die angegebenen Werte – diese dienen als indikative Marktwerte und stellen weder eine Zusicherung noch eine Gewinn- oder Mindestwertgarantie dar.

Zur Qualitätsangabe A/B: Auch hier gilt, dass eine Palette zwar überwiegend aus A- und B-Ware bestehen kann, jedoch in Retourenströmen immer Artikel vorkommen können, die unvollständig, beschädigt oder potenziell defekt sind. Das ist ein bekanntes Merkmal dieser Handelsware und wird vor dem Kauf transparent kommuniziert.

Dass sich in Ihrer Palette einzelne Artikel befanden, die Sie nicht unmittelbar als „Elektronik“ einordnen, kann in gemischten Retourenpartien ebenfalls vorkommen. Paletten werden aus großen Warenströmen zusammengestellt, wodurch es in Einzelfällen zu Überschneidungen zwischen Kategorien kommen kann.

Wir verstehen, dass dies für Sie nicht das gewünschte Ergebnis war – dennoch handelt es sich bei Retourenhandel um einen Markt, bei dem Sortierung, Prüfung und teilweise auch Reparatur oder Teileverwertung zum Geschäftsmodell gehören.

Electronic Mix Pallet

I purchased an "Electronic Mix Pallet" for €595. The website advertised a mix of items with an estimated value of €1800-€5000, mentioning products like laptops and TVs as examples.
​What I received was fundamentally different. 90% of the content was from the same low-value brand, not a "mix." The contents included:
​1 oven: broken side wall, used, missing parts, rusted inside.
​2 electric fireplaces: completely damaged, side walls broken.
​1 air hood: missing parts, used, scratched, non-functional, and full of oil.
​2 wall convectors: scratched, design broken, and missing the essential remote controls to operate them.
​1 Vegan Milk Maker: missing the reservoir and other parts.
​1 popcorn machine: used, condition unknown.
​2 electrically heating blankets, condition unknown.
​2 old, scratched radios.
​1 electric boiler: used and rusted inside.
​The items appeared to be discarded goods with no discernible resale value. In my experience, the advertised value was not reflective of the contents, as I may now have to pay for their disposal.

​Update on my experience:
I contacted JouwTech to request a return based on the misrepresentation of the goods. They have definitively rejected my request, stating that my personal purchase was a 'business-to-business' transaction, even though I wasn't asked to fill in any company details. In my view, this is an attempt to unlawfully deny my statutory 14-day right of withdrawal (herroepingsrecht). I have since filed a formal complaint about these business practices with the Dutch Authority for Consumers and Markets (ACM) and am pursuing a resolution through the appropriate channels.

1 de outubro de 2025

Maar 6 pakketten (600 euro) en meeste echt kapot

Helaas veel minder pakketten op de pallet dan op de foto’s. Van de 5 pakketten voor bijna 600 euro maar 1 niet kapot.
De rest allemaal kapot! Een glazen afzuiger gewoon los in een doos gegooid en op andere doos stond al dat het glas kapot was.
Wordt een klus om zelfs de helft van het geld ervan te krijgen. Erg teleurstellend.

1 de outubro de 2025

Resposta de JouwTech

Wat vervelend om te horen! Kan je even een mailtje sturen naar klacht@jouwtech.nl + een betaalbewijs en omschrijving van de kwestie? Dan helpen wij je direct verder.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.