Veja o que dizem as avaliações
Porażka banda, handlują towarem którego nie mają potwierdzenie wpłaty niewiadomo z kąt brak możliwości porozmawiania z kimkolwiek tylko e-mail. Nie jeden by wam napluł jak świni.
Produkt niezgodny z opisem i zdjęciem- bubel z Ali albo z Temu. Przepłacone. Będę walczyć o zwrot pieniędzy, ale obawiam się, że nikłe szansę na zwrot. Nie dajcie się oszukać... Ja niestety się dałam... Ver mais
Porażka banda
Produkt niezgodny z opisem i zdjęciem-…
Produkt niezgodny z opisem i zdjęciem- bubel z Ali albo z Temu. Przepłacone. Będę walczyć o zwrot pieniędzy, ale obawiam się, że nikłe szansę na zwrot. Nie dajcie się oszukać... Ja niestety się dałam oszukać...
Oszuści pełną parą
Oszuści pełną parą. Przesyłka niby wysłana bez żadnego potwierdzenia wysłania. Dodatkowo kontakt email dramat każą wysłać potwierdzenie z platformy płatniczej innej niż tak naprawdę został dokonany przelew. Dodatkowo nie widzą w ogóle danych zamawiającego i tłumaczą się, że nie widzą takiego zamawiajacego
Niestety bluza zamówiona na prezent na…
Niestety bluza zamówiona na prezent na święta tydzien temu. Zero odzewu z ich strony dopiero dziś jak napisalem mail to dostalem odpowiedź ze towar zaginął w transporcie co jest totalna kpina w stronę klienta. Zostawili człowieka na lodzie i proponują zwrot pieniędzy. To sklep nie ma na stanie nawet 2 takiej bluzy jakby rzeczywiście owa sytuacja miała miejsce ? Dostałem propozycję zwrotu pieniędzy ale jak widzę tutaj komentarze ze to typowi oszuści i naciągacze pewnie tych pieniędzy nie zobaczę. Omijać z daleka ta stronę. I wogole jak mozna prowadzić sklep do którego nie ma numer telefonu ? Tylko mail
Banda oszustów i tyle
Banda oszustów i tyle, zamówienie anulowane, pieniędzy nie w ma a minął już termin, sprawa zgłoszona na policję.
Udają wielką firmę z różnymi działami a siedzą w garażu, nie polecam, nie kupujcie nic od tych oszustów
Banda złodziei i oszustów..
Banda złodziei i oszustów... Ciągle zbywanie że w ciągu 7 dni dostanę numer nadania... Minęło 55 dni a oni mi wysłali link że paczka odebrana w innym końcu Polski niż mój adres....
Nie polecam nikomu,zamówiłem klucz…
Nie polecam nikomu,zamówiłem klucz udarowy,przysłali podróbę z aliexpres.
Nie polecam tej firmy
Nie polecam tej firmy. Zwróciłam produkt i do dzisiaj nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Kontakt mailowy to totalna porażka, osoba odpisująca udaje, że nie widzi poprzednich maili i ignoruje przesyłane przeze mnie potwierdzenia nadania i dostarczenia przesyłki.
Nie kupować
Nie kupować, czekam juz 5 miesięcy na zwrot pieniędzy, paczka nigdy do mnie nie dotarła, zamawiałam na urodziny córki buto wrotki i to nie za małe pieniądze.
Ciągle piszą że juz paczka w drodze, albo że już odsyłają pieniądze.
Oszustwo
Ten sklep to zwykły przewał ludzi na…
Ten sklep to zwykły przewał ludzi na mniejsze pieniądze lub większe. Jakim prawem ona jest jeszcze w sieci jak to możliwe że Google nie blokuje takiej strony która zwyczajnie oszukuje i nie wyślą żadnych produktów po zakupie. Oszuści powinni być usuniemy z sieci.
Fatalny sklep
Fatalny sklep. Otrzymałem towar niezgody z zamówieniem. Zamiast przeprosić i wysłać zamówiony wymienialiśmy się mailami przez w tygodnie. W końcu zakceptowali zwrot pieniędzy i poprosili o zwrot towaru. Wiec na swój koszt odesłałem. Potem 3x (słownie: trzy razy) zostałem poproszony o podanie konta do zwrotu. Kolejny miesiąc i otrzymałem niepełny zwrot. Nie walczyłem już o te 30pln. Szkoda zdrowia. Zdecydowanie NIE POLECAM.
złodzieje i oszuści w jednym
wysyłają inne produkty niż na zdjęciach.
To co do nas dotarło to była podróba z aliexpress tańsza o większą połowę jak zrobiłam awanturę o to mieli odesłać różnice pieniędzy przez 7 miesięcy odsyłali i dalej nie odesłali
Uwaga na sklep JOY-BOX.PL – oszustwo i brak profesjonalizmu!
Zamówiłam u nich oryginalny kontroler PS3, a po długim czekaniu dostałam tanią chińską podróbkę, która w ogóle nie działała. Zamiast szybkiego i uczciwego zwrotu zaczęła się wielotygodniowa przepychanka mailowa: musiałam kilka razy wysyłać te same dane, przypominać się o zwrocie, a pieniądze wciąż nie wracały.
Ostatecznie, po wielu ponagleniach, przelali mi tylko część kwoty – 100 zł zamiast pełnej sumy 119,98 zł + koszty przesyłki, o których pisałam kilka razy. Dopiero po kolejnych wiadomościach przyznali, że “zapomnieli” i muszę im jeszcze raz podać, ile brakuje.
Cała sytuacja to ogromna strata czasu, nerwów i brak szacunku do klienta. Sklep sprzedaje nieoryginalne produkty, zwodzi ludzi i łamie podstawowe prawa konsumenta.
Nie polecam absolutnie nikomu. Trzymajcie się z daleka!
zamawialem figurki lego
zamawialem figurki lego, przyszedł calkiem inny zestaw.
patrzac na opinie po fakcie dałem sobie spokój z dochodzeniem jakiegokolwiek odszkodowania
Oszuści!!!!!!
Oszuści!!!!!!
Dwa miesiące temu zrobiłam zamówienie, za pierwszym razem przesłali uszkodzony przy pakowaniu produkt. Kazali odesłać na mój koszt i obiecali priorytetowo przesłać nowy nieuszkodzony. Nowy wysłali po 10 ponagleniach z mojej strony. Za drugim razem wysłali nie to co zamawiałam i znowu kazali odesłać na mój koszt. Ustaliłam z nimi mailowo, że po zwrocie oddadzą mi pieniądze za zamówienie i dodatkowo za poniesione przeze mnie koszty przesyłek. Kilka razy kazali mi wysłać na maila kwotę jaką mają mi zwrócić, po czym zwrócili tylko część.
Ludzie omijajcie ten beznadziejny sklep szerokim łukiem , to OSZUŚCI!!!!
Nie wysyłają do 24h !
Nie, nie wysyłają do 24h. Zamówiłam paczkę, napisali tego samego dnia ze jest wysłana. Wysłali mi inny numer przesyłki który nie istniał i to jeszcze numer poczty polskiej, a zapłaciłam za kuriera... Jak przesyłka przyszła, to dopiero po historii sprawdziłam, że była wysłana tydzień później a nie w dniu kiedy napisali że wysłali. Bronią się jakimś śmiesznym regulaminem. Ogólnie Joy-Box to scam
Ostrzegam przed tym sklepem
Ostrzegam przed tym sklepem. Co chwilę zwodzą wysyłając automatycznie wiadomości, że paczka w drodze, że wyślą numer przesyłki, czekam na numer przesyłki już 3 tydzień. Zamówiłam pada do playlisty 4. Ani pada ani pieniędzy ! Błagam sprawdzacie recenzje przed zakupem. Ja się dałam nabrać .
Edit... Co prawda pad w końcu przyszedł,ale tak chińskie badziewie, że brak mi na to słów 🤦
Firma oszustów
Firma oszustów. O dziwo produkt przyszedł ale zupełnie inny. Zaproponowali zwrot 50% od 2 miesięcy co 5 dni piszą że zlecają zwrot.
Oszuści
Od roku czekam na zwrot pieniędzy, na szczęście tylko za cło. Na maile ponaglające wręcz bezczelnie dostaję odpowiedzi w stylu „ok”. Oszuści i tyle. Sprawa została zgłoszona.
złodzieje
złodzieje, nie odzywają się. straciłam 599 zł. nie kupować jutro jadę na policję zgłosić to. szkoda że nie czytałam recenzji. w dniu 14.07.2025 wpłaciłam pieniądze, nie przyszedł mi żaden eamil z powiadomieniem o zrobieniu zamówienia ani o tym że dostali pieniądze. moim zdaniem to jest prywatne konto oszustów.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.