Veja o que dizem as avaliações
Kære Jesper. Du og din kone skylder mine forældre ( at man kan få sig selv til at snyde et pensionist par ) omkring 89tusind for en campingvogn som de aldrig fik. Jeg kan se at mange har klage... Ver mais
Hold jer for den sags skyld langt væk fra dette svindler firma. Jesper og hans kone Malenes firma er et svindler firma. De er dømt til og betale over 180.000 tilbage men de nægter og betale tilba... Ver mais
Hold jer langt væk….. Kan ikke levere…. Tager ikke telefonen… Besvarer heller ikke e-mail , skrevet 8 gange… Efter mere end fire uger, skrev jeg en mail og annullerede min bestilling… Så fik jeg... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Velkommen til JP Caravan - køb og salg af brugte campingvogn & tilbehør samt eget værksted med speciale i forsikringsskader
Informações de contato
Hovedgaden 532, 2640, Hedehusene, Dinamarca
- jpcaravan.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jesper er en kæmpe svindler
Jesper er en kæmpe svindler. Jeg måtte true ham med politiet for at få min campingvogn udleveret. Da jeg endelig får den ,kan jeg se at der har boet mennesker i den. Den er skadet udenpå og fortelt og madras mangler.
Der bor østeuropæere i de vogne han har til salg på pladsen. Og Jesper er komplet umulig at få i tale. Jeg har mistet værdier for over 50.000 kr. Mens min vogn har været i hans varetægt. GODT jeg fik den hente
SVINDLER
Svindler sælger folks camping vogne og beholder pengene selv. Så pas på - på forsiden af svindler jagten
Svindler
Svindler. Sælger gerne din campingvogn men pengene ser du ikke noget til. Hold jer langet væk fra det firma.
Du skylder en hulens masse penge se at…
Du skylder en hulens masse penge se at få betalt du er på forsiden af Svindler Jagten og ingen opgiver derinde
Betal så
Svindlerfirma der nægter at betale…
Svindlerfirma der nægter at betale penge til de retmæssige ejere!
Hold jer væk
SVINDEL OG BEDRAG
Svindler!! Hold jer fra Jesper Bech Povlsen og kongen, Malene Bech Povlsen! De solgte en campingvogn for ærlig borger, men borger så aldrig pengene og nu er campingvognen væk!
Svindler firma
Svindler firma, dømt i retten, men alligevel får de ikke betalt det de skylder.
Det er over 1 mill de skylder, så hold jer langt væk fra dette firma.
Svindel!
Pas på her! De svindler alle.
Så hvis man kunne give 0 stjerner, var det mere passende.
Hvad så Jesper Svindler Bech
Hvad så Jesper Svindler Bech
Du skylder penge til flere folk som du skal i gang med at betale tilbage
Puha
Puha. Ham der og konen snyder folk.
Har været i retten for ikke betale 189,000kr
Retten har givet dommen at de skal betales.
Det ville være en god ide at betale dem tilbage
Hilsen alle dine 120000 venner fra din ynglings gruppe
Kære Jesper j.p Caravan
Kære Jesper.
Jeg kan se at mange har klaget, og jeg tænker at der er super meget indhold både her på trust pilot men også på Google review, til en eventuel interesse fra Mediegrupperne som specialiseres sig i svindel sager. Jeg agter at sample dette materiale snarest muligt. Hvis ikke jeg hører fra jer. Min far har efterladt mange breve og ringet mange gange.
Mvh Tina
Svindler firma
Har du betalt den ferie, med penge du skylder for en campingvogn? Retten har dømt dig til at betale over 180.000 kr tilbage til rette ejer... Nu er du havnet på forsiden af Svindlerjagten...
Pas på Jesper og konen de er begge 2…
Pas på Jesper og konen de er begge 2 kæmpe svindlere
Bedrageri firma.
Har du betalt den ferie
Så nu at få sendt de pengene tilbage, til rette ejer. Sæt i gang 🥴👏
Velkommen på forsiden af svindlerjagten
Kunne jeg give nul stjerner havde jeg gjort det.
Hold jer for den sags skyld langt væk fra dette svindler firma.
Jesper og hans kone Malenes firma er et svindler firma.
De er dømt til og betale over 180.000 tilbage men de nægter og betale tilbage. Jesper skylder også en tidligere udlejer 300.000 kr, som han heller ikke har betalt. Jesper og Malene lever af at svindle andre.
Så inden du hopper på deres løgne og bedrag, så hop videre til en mere ærlig person.
Hooov der er vist lige noget han har…
Hooov der er vist lige noget han har glemt ?? Du skylder vist en del penge 💰 betal så tilbage 👌 tik tak tiden går bedrager 😡
Svindler af værste skuffe!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.