3,6

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nu har vi efterhånden bestilt vognmand…

Nu har vi efterhånden bestilt vognmand til hvert et projekt vi har været ude på i form af afhentning af diverse. Det er det samme hver evig eneste gang. Nogen gange flere timer forsinket, andre gange en dag eller to. Har efterhånden aldrig mødt mage til amatører som dem. Overholder hverken aftaler eller holder deres ord.

26 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk vognmand, klar til at hjælpe

Fantastisk vognmand der er meget professionel at bruge til diverse opgaver :)
Jeg oplevede en god kommunikation og levering af containere kom til tiden inden jeg skulle bruge dem, og prisen på containere var attraktiv. Jeg oplevede en god kundeoplevelse.
Stor anbefaling herfra :)

30 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået afhentet haveaffald

Har fået afhentet haveaffald (med grap).
Afhentningen skete på det aftalte tidspunkt og der var ryddet rigtig pænt, uden skader på plæne eller træer og buske.

4 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ekstremt dårligt firma ihvertfald i…

Ekstremt dårligt firma ihvertfald i deres renovations afdeling.
jeg vil fraråde alle at indgå et samarbejde dem dette firma da de ikke har styr på noget og der er hele tiden problemer med at de ikke kan komme til aftalte tømme dag

3 de fevereiro de 2023

Ekstrem arrogant chauffør

Ekstrem arrogant chauffør holder ulovligt parkeret og læsser af, så jeg ikke kan komme ud med min bil. Jeg beder ham om at flytte sig, men han siger, at der går 10 minutter.

16 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Johanes Sørensen Lastbil chauffør er en…

Johanes Sørensen Lastbil chauffør er en ad de mest uhøflige, ligeglade og direkte ubehøvlede folk der findes. Det er desvære en fælles nævner for dem. Det mærkes tydeligt at de nærmest har monopol og at der har været et kæmpe boom i deres branche. Havde bestilt jord til afhentning og lastbilerne kom både forsent og snakkede indbyrdes med hinanden i min 25 min og da jeg høfligt spurgte dem og der var noget bivejen siden de ikke startede deres arbejde vendte den ene bare ryggen til mig og den anden svarede “næ” mens han røg en smøg mig op i hovedet, smed smøgen på mine fliser og sagde at de lige skulle tale færdigt. Utrotrolig dårlig service. Find et mindre firma istedet.

17 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Magen til psykopat chauffør skal man…

Magen til psykopat chauffør skal man lede længe efter! Min kæreste og jeg kom cyklende ved stark i Sydhavnen (kbh) da en af deres chauffører kommer racende om et hjørne med omkring 60-80kmt og var centimeter fra at køre min kæreste ned, han skulle aflevere en kranlift ved stark, så jeg kørte efter ham og da jeg konfronterede manden med at han var ved at slå os ihjel ville han slås og stod og truede både min kæreste og jeg. Jeg blev rystet og vi skyndte os væk da manden var mindst 2 gange min størelse og havde slået mit hovedet i gulvet hvis vi ikke havde skyndt os væk så Jeg fik desværre ikke hans nummerplade og har derfor ikke haft mulighed for at politianmelde dem.

21 de setembro de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais