Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos JS Carline i Hillerød. Personalet var venligt, imødekommende og meget professionelt fra start til slut. Servicen blev udført hurtigt og effektivt, og alt b... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Det var et meget positivt besøg. Søde og smilende. Kunne gå og handle på Ros torv mens hjulene blev skiftet. Fik en sms og kunne afhente bilen. Rigtig fin service. 499 kr. for dæk/hjulskifte incl. opb... Ver mais
Jeg havde akut brug for dæk hjælp med kort varsel og fik det med et smil af et super effektivt team på værkstedet. Kan kun give de varmeste anbefalinger til dæk centeret hos JS Carline!
Mekanikeren fandt en fejl på de styrekugler jeg havde fået monteret to år og ca 20000km tidligere. De blev begge repareret på garantien, da han -og jeg mente det var ikke i orden at de gik så hurtigt... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
JS Carline - Autoværksted, Rustbeskyttelse, Salgs afdeling og Dækcenter
Informações de contato
Bygmarken 9A, 3650, Ølstykke, Dinamarca
- info@jscarline.dk
- jscarline.dk
Respondeu a 90% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig service flinke folk.
Fik lavet service på min MG
Fik lavet service på min MG, god pris og dialog med værkstedet.
Fik også bagrudevisker skiftet (spurgte da jeg afleverede bilen), prisen for viskeren var helt fair, prisen for montering af visker var kostede dog en del…
Så ved man det omkring ekstra ydelser til en anden gang, men vil bestemt gerne bruge værksted igen.
JS carline giver noget nær den bedste…
JS carline giver noget nær den bedste service man kan få som bilejer. Ud over at de tager mig med dags varsel når jeg kommer med en af mine 2 biler, så er de altid hurtigt færdige, søde til at give besked, gode til at forventningsafstemme og er altid færdige til den tid de har lovet.
der er aldrig bøvl hvis noget skal laves på garantien og så er det jo selv sagt billigere (og pr min erfaring bedre) end på de hundedyre autoriserede værksteder.
Som kørelærer (Smiley Kørekole) er jeg er dybt afhængig af at mine biler altid kører fejlfrit - og der er ikke nogen jeg hellere vil køre ned til end JS Carline hvis mine biler har behov for lidt kærlighed.
Nemt of effektivt
Fik lavet noget rust behandling som er…
Fik lavet noget rust behandling som er lavet super flot varm anbefaling herfra
God service og kvalitetsarbejde til billige penge
Billig, hurtigt og god service!
Vi havde fornyeligt købt en “ny” brugt bil og efter første tur gik vores venstre forlygte. Min kæreste ringede en gang og fik fat på Troels, som løste problem omgående og sendte os sikkert ud på vejen igen. Kan helt klart anbefale dette værksted, billigt og god service!
Udmærket service
Hurtig reperation
Hurtig reperation, selvom en elev var lidt uheldig i trafikken. Leverede de fint arbejde til aftalt tid
Altid søde og venlige medarbejdere.
Altid søde og venlige medarbejdere.
Har man et spørgsmål, får man altid et hurtigt svar.
Hurtig betjening og service
God oplevelse
Fik Lavet stort service på en BMW 520.
Inc. Skift af diverse filtre, dyserens mm.
Mekanikerne er flinke og virker dygtige, og bilen var klar som aftalt 😊👍

Resposta da JS Carline
Synstjek
Synstjek var desværre ikke som forventet. Måtte til omsyn på en fejl som bestemt er omfattet af synstjek Det var meget skuffende, og ikke forventet. JSCarline var eftefølgende ok. -Selve oplevelsen en stor skuffelse, for en mangeårig kunde_
Imødekommende - og fornuftige priser
Imødekommende, humor og god kvalitet i arbejdet. Fornuftige priser
Så venlige og imødekommende
Så venlige og imødekommende. En meget behagelig og venlig betjening.
Skarpe priser med høj service.
God service til aftalt tid og pris.👍🏻
Dygtigt personale
Personalet er meget dygtigt og hjælpsomt.
Fik - udover det bestilte - informationer omkring tilstanden af bremserne og en god estimation om hvor længe de kommer til at holde indtil de skal skiftes.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.