Advarsel: Misbrug af andres CVR og elendigt håndværk
Jonas har lokket mig til at hyre ham til at montere en hoveddør ved at udgive sig for at repræsentere et andet CVR-nummer tilhørende et veletableret firma med særdeles gode anmeldelser. Selvom hans pris var højere end andres, valgte jeg hans tilbud, fordi kvalitet var min højeste prioritet, og firmaets anmeldelser var fremragende.
Det viste sig først, efter arbejdet var gået i gang, at Jonas slet ikke har noget med det pågældende firma at gøre. Direktøren for det firma, hvis CVR-nummer blev misbrugt, har bekræftet dette.
Det udførte arbejde er langt fra det niveau, jeg med rimelighed kunne forvente til prisen. Døren hænger skævt og lukker ikke tæt, og det ekspanderende bånd er monteret forkert, så det ikke kan ekspandere korrekt. Selv efter én måned er opgaven stadig ikke færdig.
Jonas har utallige gange lovet at komme og rette fejlene og færdiggøre arbejdet, men han er aldrig dukket op. Det siger desværre meget, at han lokker kunder til at give ham arbejde ved at misbruge andre virksomheders CVR-numre, fordi han selv ved, at hans eget firma er så elendigt, at ingen vil hyre ham.