Veja o que dizem as avaliações
Wat een super fijne winkel. Wij zijn met onze urban arrow al 6 jaar trouwe klant. Nu het model ouder is blijft de servies gewoon 100%. Wij kregen gratis vervangende onderdelen waardoor we onze oude r... Ver mais
Erg goede service. Komende week ga ik met vakantie en JUIZZ Utrecht heeft enorm geholpen ondanks hun drukke agenda om tijd vrij te maken voor vervangen van mijn Stromer ketting. Complimenten!
Detalhes da empresa
JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.
Informações de contato
Biltstraat 453, 3572 AX, Utrecht, Utrecht, Holanda
- 030-877 9192
Geen aftersales: fiets niet te verzekeren
dure fiets gekocht, met de afspraak dat een chip zou worden nabesteld en ingebouwd. Daar wacht ik inmiddels 4 weken op, krijg maar moeilijk contact met de winkel en wordt in ieder geval niet op de hoogte gehouden. De fiets kan nu niet verzekerd worden, dus wat heb ik precies aan de beloften van Juizz....
Aanvulling nav reactie Juizz (in de winkel): de specifieke chip van het fietsmerk zelf blijkt -anders dan de toezegging van de winkel- helemaal niet achteraf ingebouwd te kunnen worden. Ik heb de winkel aangegeven dat ik mijn geld terug verwacht, aangezien ik nu niet heb gekregen wat me is toegezegd bij de aankoop. Dit is ongeveer gelijktijdig met de reactie van Juizz op deze review.
Edit: intussen weer een week voorbij na de toezegging dat ik "vandaag of morgen" zou worden teruggebeld met een voorstel voor het retourneren van de fiets en het aankoopbedrag. Nog steeds niet gebeld.
Van de kant van de klantenservice zelf ook niets gehoord, na het verzoek van 5 dagen geleden om meer informatie.
update op 23 oktober: intussen is er sinds de vorige update weer meer dan een maand voorbij. De winkel neemt zelf geen contact op. Dus in die tijd drie keer langs geweest, en steeds te horen gekregen "de regiomanager is ermee bezig". Nou, daar is dus niets van te merken, want in de winkel kunnen me ze geen update geven en de regiomanager neemt geen contact op. Ik word hier ouderwets aan het lijntje gehouden. Beste online klantenteam: zorg ajb dat de regiomanager contact met me opneemt.
update 29 oktober: heb op 23 oktober een mail gestuurd aan vragen-apenstaart-fietsvoordeelshop.nl. Top op heden noch een ontvangsbevestiging gekregen, noch een antwoord.
dus werkelijk niemand bij Juizz / Fietsvoordeelshop geeft thuis of helpt de klant: Niet de winkelmanager, niet de regiomanager en niet de klantenservice.

Erg goede service
Hoogwaardig product gekocht (Lovens)
Hoogwaardig product gekocht (Lovens) bij Juizz Utrecht - erg blij mee!
De service was echter van medium kwaliteit waar zeker ruimte voor verbetering is! Voorbeelden: miscommunicatie over de afleverdatum van de fiets, erg onpraktische klantenservice via algemeen nummer ipv direct contact met de vestiging, onduidelijkheid omtrent bestellen van regenhuif (promotie gratis bij koop maar moet je zelf bestellen bij Lovens dus krijg je niet mee als je de fiets ophaalt), stuur van de fiets en boordcomputer waren niet recht afgesteld bij ophalen, de naamtag van een andere klant was op mijn Lovens instructieboekje geplakt etc. Kwam allemaal wat rommelig en chaotisch over onder meer door een krappe personeelsbezetting.
Echter blij met de fiets en dat is erg belangrijk. Zeer fijn product gekocht. Kom wel weer langs.
Verkoper reageert slecht en breekt verkoop af.
Een proefrit gemaakt op mooie Carqon bakfiets. Na het weekend besloten die aan te schaffen. Daarom gebeld met winkel om offerte aan te vragen. Via algemeen nummer 20 minuten in de wacht. Maar offerte dag later in de mail. Maar niet met bagagedrager die we wel gevraagd hadden. Weer een mail terug met vraag wannneer die geleverd kon. Weer een dag later een gewijzigde reactie van een noreply adres. Maar zonder reactie op levering. Maar weer gebeld. 20 minuten in wacht de belofte begin volgende week. Ik zou nog horen wanneer precies. Volgende week nog niets gehoord. Dus weer mailen. Geen zin meer in wachtrij van 20 minuten. Dag later reactie. We komen op donderdag. Maar ja. Op donderdag werken wij. De per ommegaande gevraagd hoe laat zodat wij iets zouden kunnen regelen.
Op woensdag krijgen we een vage mail bedoeld voor een andere klant. Daarop nogmaals gevraagd hoe laat de fiets de volgende dag komt. Geen reactie.
Maar weer gemaild dat dit tot irritatie leidt en dat we graag een eenvoudig antwoord willen.
Dag later is het donderdag. Aangegeven dat we overwegen de order in te trekken. Met verzoek ons gewoon even te bellen. Dat gebeurde niet. De verkoper reageerde: we hebben besloten niet met u verder te gaan. Gelukkig. Want de service van de verkoper was ver te zoeken.
Overigens de dag van de proefrit hadden we een zeer positieve ervaring met de monteur die ons veel eerlijke informatie gaf. Jammer daarom dat dit zo afloopt.
Fijne professionele fietsenzaak in Utrecht.
Aankoopgesprek en aflevering verliepen heel plezierig. Duurde wel wat lang voordat ik de fiets kon ophalen, kwam door de vakantieperiode, zo werd mij verteld. Slechte ervaring met de (telefonische) klantenservice. Moeilijk bereikbaar en "standaard antwoorden" waar je als klant niet veel verder mee komt.
Al met al prima ervaring met Juizz en tot nu toe met geleverde product.
Vriendelijke medewerkers…
Ik ben ontzettend vriendelijke geholpen, zowel aan de telefoon, door de chauffeur en een winkel medewerker.
Slechte communicatie
Onze bakfiets werd 1,5 maand later geleverd. Dat kan, echter de communicatie hierover was zeer nalatig/ontbrak. Zo moest ik zelf steeds er achteraan om te horen dat de verschillende afleverdata niet gehaald werden. Kreeg ik geen antwoord op mijn mail en werd mij in de winkel beloofd dat ik aan het einde van een bepaalde week informatie zou ontvangen over de levering. Deze informatie heb ik echter niet ontvangen aan einde van die week.
Bij levering was de bak van de bakfiets beschadigd. Gelukkig wordt dit vervangen bij de onderhoudsbeurt. Ook voor het scheve stuur kunnen wij terugkomen. Heel fijn.
Nou dat was het zeker ik heb 10 juni…
Nou dat was het zeker ik heb 10 juni mijn fiets opgehaald ik werd zo goed geholpen echt waar die moeten zeker een hele grote winkel openen
Winkel is niet direct bereikbaar
Winkel is niet direct bereikbaar. Fiets gestolen en nieuwe fiets duurde maanden om te leveren. Elke medewerker had een ander verhaal over de lever tijd. Die werd steeds later. Gemaakte afspraken over prijs bleken laten niet meer te gelden.

Top service
Top service, goed geholpen en al mijn vragen beantwoord. Mee gedacht en verschillende scenario’s bekeken. Heel fijn!
Fijne mensen bij Juizz Utrecht
In eerste instantie stuurde de klantenservice mij van het kastje naar de muur, maar vervolgens pakten Patrick en Gijs van de Juizz winkel in Utrecht mijn aanvraag snel op. Ze hebben luisterden naar onze criteria en hebben ons goed geadviseerd. Onze elektrische bakfiets voldoet nu aan al onze wensen en wij kunnen veilig op pad met onze 3 kinderen.
Heel goed geadviseerd bij het kiezen…
Heel goed geadviseerd bij het kiezen van een bakfiets. Snelle service en bijzonder vriendelijk!
Professioneel
Professioneel, luisteren goed, stellen goede vragen en je krijgt de fiets pas mee als je 100% tevreden bent.
Derde maal dat we onze Electrice fiets…
Derde maal dat we onze Electrice fiets hier kopen. Iedere keer prima geadviseerd en tot tevredenheid geholpen. Aftersales ook uitstekend met veel dank aan de technische medewerkers om alles goed bij te stellen.
Kortom een tevreden klant.
A. Klaaasen
Snelle service en goed advies
Snelle service en goed advies. Het is niet eenvoudig nu er veel keuze is op het gebied van elektrische bakfietsen.
Gijs van de Juizz winkel in Utrecht…
Gijs van de Juizz winkel in Utrecht heeft mij vakkundig geïnformeerd en geadviseerd over de fiets die ik gezocht en uiteindelijk heb besteld. Super vriendelijk door Gijs geholpen op 22 oktober 2022.
Donna van de klantenservice heeft er voor gezorgd dat ik mijn fiets de volgende dag kon ophalen na flink wat dagen wachten en bellen. Donna wist mij precies en op de juiste manier te helpen. Met gewenst resultaat. Gijs en Donna zijn de twee toppers geweest in het helemaal aankoop proces.
Nu lekker genieten van mijn aankoop de Sparta D Burst Energy. Bedankt Juizz en Fietsvoordeelshop
Graag beter communiceren en geen loze beloften doen
Verkoop was prima in vestiging Utrecht, goed advies gekregen, denk ik.
Maar dan de levering, tja, dat viel niet mee. In juli de speed pedelec besteld, zou op voorraad zijn, dus kon snel geleverd worden. In september kwamen de eerste mailtjes van uitstel binnen. Op een gegeven moment maar begonnen met bellen. Dat gaat via een call center. Dit leverde iedere keer weer een ander excuus op. Er was iets mis met de bestelling, de accu kon nog niet geleverd worden, er stond één in Zwolle, die kon wel naar Utrecht komen, maar daar hoorde ik verder niets meer van. Vervolgens na veel bellen bleek de fiets afgeleverd te zijn, maar de accessoires ontbraken. Of toch weer niet. Uiteindelijk meerdere keren naar de vestiging zelf gefietst om duidelijkheid te krijgen. De fiets moest nog rijklaar gemaakt worden. Het kenteken was er nog niet. Uiteindelijk na enig aandringen stond de fiets klaar. Ik weer naar de winkel, waren ze de tenaamstelingscode kwijt, dus kon de fiets niet op mijn naam gezet worden. De week erna kon ik 'm eindelijk meenemen, maar toen bleek alsnog de overschrijving bij de RDW niet goed geregeld te zijn.
Wat vooral opvalt is het gebrek aan communicatie vanuit Juizz. Er zouden allerlei status updates aan mij doorgegeven moeten zijn, maar die heb ik nooit ontvangen. Ik zou meerdere keren teruggebeld worden, maar ik moest meestal zelf er achteraan bellen.
Ik had er meer aan gehad als Juizz gelijk aan het begin had gezegd: de levertijd is 3 tot 4 maanden in plaats van steeds de afleverdatum te verzetten en daarmee teleurstelling op teleurstelling te zetten.
Ik denk dat ik zo'n 20 keer heb gebeld.
Dus: heel veel verbeterpunten voor Juizz en voor vestiging Utrecht in het bijzonder. Communiceer! en doe geen loze beloften.
Zeer slechte ervaring gehad
Zeer slechte ervaring gehad. Mijn urban arrow werd op 25 augustus gestolen. Gelijk een melding bij Juizz gedaan (zij zijn tussenpersoon met de verzekering). Vervolgens, radiostilte. Ik heb zelf de verzekering gebeld, die vertelde mij dat er geen claim was aangemaakt. Die claim maakte ik dus zelf aan (wat Juizz had moeten doen). Omdat Juizz niet reageert op de mail en de centrale klantenservice mij niet mag doorverbinden met de winkel, ben ik zelf 3x naar de winkel gegaan. Waarom 3 keer? Omdat de manager telkens afwezig was. 3e keer eindelijk de manager gesproken en zijn hand vastgehouden terwijl hij mijn nieuwe fiets bestelde. De levertijd zou 1 week zijn. 1 week werd - zonder bericht - 2 weken 2 weken werd - zonder bericht - 6 weken. Vervolgens heb ik zelf Urban Arrow gebeld. Die gaven aan dat de fietsen gewoon op voorraad waren en er geen reden was voor zo'n lange levertijd. Kennelijk was mijn order bij UA ook niet binnengekomen. Die stuurde dus een fiets op naar Juizz. Ik weer Juizz bellen, toch de centrale klantenservice zover gekregen om mij door te verbinden met de winkel. Ik sprak de manager en zei dat de fiets aan kwam en dat die voor mij was. Ik kon hem de volgende week ophalen. En? Pakte dat zo uit? Nee...de winkel was vergeten mijn fiets uit de centrale magazijn op te halen. Toen werd ik flink boos, en ineens kon de fiets de volgende dag geleverd worden. De fiets kwam die dag wel (vorige week), maar ik heb nu al problemen met de remmen en ik vermoed ook de trappers. Was het in elkaar zetten van de fiets een haast klus geweest? To be continued... (doorlooptikd aug 25 t/m in ieder geval 5 nov).
Update 18-11: afspraak met juizz gemaakt dat iemand langs zou komen op 17-11 om de fiets te repareren. Het is nu 18-11 en ik zit nog steeds op de monteur te wachten. De problemen met de remmen en trappers zijn er dus nog steeds, ook al is de fiets hartstikke nieuw.

Resposta da JUIZZ - Utrecht
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.