JUIZZ Avaliações 407

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super behulpzame mensen. Zowel bij het proefrijden als het aanschaffen van de fiets zelf. Bij het ophalen van de fiets ook nog gesproken over eventuele verschillen met het geleverde model & het model... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We waren op zoek naar 2 e-bikes en kwamen zo bij Juizz terecht. We kregen een keurige uitleg van Stan die ons de verschillen uitlegden qua fiets, motor, display en andere zaken. Adviezen over accessoi... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Aankoopgesprek en aflevering verliepen heel plezierig. Duurde wel wat lang voordat ik de fiets kon ophalen, kwam door de vakantieperiode, zo werd mij verteld. Slechte ervaring met de (telefonische) k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn Stromer scheurijzer bij Juizz gekocht. Sympathieke vriendelijke verkoper neemt alle tijd voor je. Na het sluiten van de koop duurde de aflevering iets langer dan verwacht, dat werd echter ruimsch... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Ciclismo de estrada

JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.

Informações de contato

• Overtoom 201III, 1054 HT, Amsterdam, Holanda

• juizz.nl

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

407 avaliações

De service van Juizz Eindhoven is bijzonder goed

De service van Juizz Eindhoven is enorm!
Zij (o.a.Stan en Mark) hebben er alles aan gedaan om een door mij verzochte ebike tijdig in hun zaak te krijgen nadat anderhalve week voor mijn vertrek naar buitenland mijn ebike werd gestolen. Ook met de administratieve afhandeling voelde ik mij gesteund. Los van dit al is het overduidelijk dat de mensen hier heel professioneel en vakkundig zijn in hun advies en aflevering. Echt mensen met een fietshart en dienstverlenende attitude.
Erg bedankt, ik raad deze handelaar aan!

28 de março de 2024

Heel vriendelijk

Zeer vriendelijk geholpen. Deskundig en geduldig (ook met twee jonge kinderen). Dubbele boeking voor proefrit werd keurig opgelost met een kopje koffie (met taart) bij de overburen.

19 de março de 2024

Juizz Breda. Geweldige service van Emilio en Ruben

Wauw! Complimenten allereerst aan Emilio. Hij heeft ontzettend zijn best gedaan om speciaal voor mij te regelen dat er de volgende werkdag een prachtige Riese&Muller is bezorgd. Ruben ook aan jou mijn complimenten. Jij hebt vandaag de fiets bezorgd en in alle rust alles afgesteld en uitgelegd. Wat ben ik er blij mee😃, wat ontzettend attent!

14 de março de 2024

Perfect!

Na dag na de aanschaf zagen wij online dat er een actie was met een gratis regenhuif, dit werd tijdens de aanschafperiode over het hoofd gezien, na melding gemaakt te hebben wordt dit netjes opgelost!

13 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke medewerkers en goede service

Anderhalf jaar geleden bij Juizz Zwolle al eens een proefrit op een Urban Arrow gedaan. Gister onze Urban arrow Anniversary daar mogen ophalen. Vanaf het begin een hele fijne service. Goede uitleg, meedenken over opties. Alles netjes in orde gemaakt en gecommuniceerd over levertijd (zieke medewerker dus duurde iets langer). En bij het ophalen gezorgd dat we echt veilig de weg opgingen, even oefenen in de winkel met het op de standaard zetten en wegrijden. En het aanbod om als we er niet uitkomen met de zomerhuif, we gewoon even langs kunnen komen voor hulp.

En toen mijn 5 jarige dochter de winkel uitliep en wilde oversteken naar het speelplein, keek een medewerker even mee en checkte bij mij of het echt de bedoeling was.

8 de março de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tevreden

ik word altijd erg fijn en leuk geholpen bij Juizz, ik heb, nu zo'n 3 jaar geleden, mijn fiets daar gekocht waar ik heel tevreden mee ben. Maar ook als ik langskom voor een klein mankement of een vraag ga ik altijd tevreden weer naar buiten.
Ze denken echt met je mee.
Enige is dat het momenteel wel wat lang duurt is een onderhoudsbeurt in te plannen..maar daar wordt aan gewerkt gaven ze aan.

27 de fevereiro de 2024

Prettig geholpen

Prettig geholpen door meerdere medewerkers van de Juizz locatie in Eindhoven. Ik ben meerdere keren langs geweest om verschillende fietsen uit te proberen en uiteindelijk geslaagd. Fijn ook alle uitleg die ik heb gekregen en de tips. Ik zal jullie zeker aanbevelen in mijn netwerk. Groeten, Iris

27 de fevereiro de 2024

Goede en prettige service

Wij zijn heel netjes, kundig en naar wens geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van een bakfiets voor ons gezin. Jeffrey heeft ons op een hele vriendelijke en duidelijke manier geholpen zonder enige 'verkopersdruk' en bleef van A tot Z betrokken.

10 de fevereiro de 2024

Bedankt Robert

Bedankt Robert! Op een zondag mijn bakfiets gemonteerd. Een goede service, ik ben enorm blij dat je ook mee hebt gedacht en fijn dat het zo snel is opgelost!

11 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verkoper reageert slecht en breekt verkoop af.

Een proefrit gemaakt op mooie Carqon bakfiets. Na het weekend besloten die aan te schaffen. Daarom gebeld met winkel om offerte aan te vragen. Via algemeen nummer 20 minuten in de wacht. Maar offerte dag later in de mail. Maar niet met bagagedrager die we wel gevraagd hadden. Weer een mail terug met vraag wannneer die geleverd kon. Weer een dag later een gewijzigde reactie van een noreply adres. Maar zonder reactie op levering. Maar weer gebeld. 20 minuten in wacht de belofte begin volgende week. Ik zou nog horen wanneer precies. Volgende week nog niets gehoord. Dus weer mailen. Geen zin meer in wachtrij van 20 minuten. Dag later reactie. We komen op donderdag. Maar ja. Op donderdag werken wij. De per ommegaande gevraagd hoe laat zodat wij iets zouden kunnen regelen.
Op woensdag krijgen we een vage mail bedoeld voor een andere klant. Daarop nogmaals gevraagd hoe laat de fiets de volgende dag komt. Geen reactie.
Maar weer gemaild dat dit tot irritatie leidt en dat we graag een eenvoudig antwoord willen.
Dag later is het donderdag. Aangegeven dat we overwegen de order in te trekken. Met verzoek ons gewoon even te bellen. Dat gebeurde niet. De verkoper reageerde: we hebben besloten niet met u verder te gaan. Gelukkig. Want de service van de verkoper was ver te zoeken.
Overigens de dag van de proefrit hadden we een zeer positieve ervaring met de monteur die ons veel eerlijke informatie gaf. Jammer daarom dat dit zo afloopt.

8 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is niet zomaar een fietsenwinkel

Dit is niet zomaar een fietsenwinkel! Mijns inziens de beste van de BENELUX!. Hoe Ton mij heeft geholpen met de belt van mijn speedpedelec had geluidsklachten deze zijn verholpen! Ton verdient een dikke 10 dank je!

13 de janeiro de 2024

Zeer goede service

Zeer goede service. Denken met je mee als klant. Snelle levering van de fiets.
Minuscuul minpuntje; op een fiets van 3500 euro had toch wel een fietsbelletje mogen zitten.

10 de dezembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.