juleeventyr.com Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig fine "gammeldagse"Lemax Figurer som er flotte til å pynte julegater, med julehus og juletrær. Jeg er kjempefornøyd og anbefaler disse figurene som julepynt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er så fornøyd med rask levering og så glad at jeg kan få hentet mine ting på min nærbutikk .Veldig fine produkter og så hyggelig med små koslige gaver og koslig hilsen på ett fint kort.Så jeg komm... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget glad for mit køb hos juleeventyr. Varen var pakket godt ind, så figuren ikke gik i stykker. Hurtig levering. Det er ikke sidste gang, jeg kommer til at handle her. Fik også en lille bonusgave... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en fin upplevelse att öppna upp paketet och känn doften av julbak sprida sig. En doftpåse, tackkort och en liten extra present gömde sig i paketet ihop med min beställning. Uppskattar verklige... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Artigos Natalinos
  2. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Juleeventyr.com er en familieejet dansk webshop med passion for jul, julepynt og stemningsfuld boligudsmykning. Siden 2010 har vi hjulpet kunder med at skabe hyggelige, personlige og eventyrlige rammer i hjemmet med et stort udvalg af nøje udvalgt julepynt, interiør og sæsonpynt. Hos Juleeventyr.com finder du et af Skandinaviens største udvalg af julepynt fra blandt andet Luville Collectibles samt et bredt sortiment til julelandskaber, nisselandskaber, juledekorationer, adventskranse og pynt til årets højtider. Vi tilbyder både klassisk, nostalgisk og moderne julepynt, så du kan finde inspiration til alt fra små hyggelige detaljer til store dekorative opstillinger. Vi udvælger vores produkter med fokus på kvalitet, stemning og personlig stil. Uanset om du leder efter julepynt på udsalg, nye samleobjekter, dekorationer til hjemmet eller idéer til årets juleunivers, er vores mål at gøre det nemt at finde pynt, der skaber glæde år efter år. Juleeventyr.com lægger vægt på god kundeservice, hurtig levering og et sortiment, som skiller sig ud. Besøg juleeventyr.com og gå på opdagelse i et univers af julepynt, Luville Collectibles, sæsonpynt og dekorationsidéer til hjemmet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

101 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super sted at handle

Super sted at handle. Hurtig ekspedition, omhyggeligt pakket og en venlig hilsen i form af en sød lille pose med julekrydderier i. Mange lækre ting på hjemmesiden. Mine bedste anbefalinger👍

28 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtigt pakket, sendt og modtaget

Bestilte et par Lemax julehuse, der blev pakket samme dag og som jeg modtog et par dage efter - så hurtigt som det kan lade sig gøre.

Prisen var god, så absolut anbefalelsesværdigt.

22 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Firmaet svarer ikke på reklamationer om…

Firmaet svarer ikke på reklamationer om fremsendelse af ødelagte varer, så det er kort og godt spild af både penge og tid at handle her.

Efterskrift 29-12-25: Firmaet har d.d. returneret det fulde beløb - tak for det. Eneste modtagede svar er på meddelelsen herunder - der er intet i spamfilter heller.

24 de novembro de 2025
logotipo da juleeventyr.com

Resposta da juleeventyr.com

Hej Toni
Vi har skrevet mail til din mailadresse både d. 28/12 samt den 27/11 når ret skal være ret.
Jeg syntes bestemt vi har ydet korrekt kundeservice, men helt fair at du ikke er enig.

Fra: Nicolaj Olsen -kundeservice@juleeventyr.com-

Dato: 27. november 2025 kl. 06.43.23 CET
Til: Toni Andersen -toni.andersen@yahoo.com-

Hej Toni
Tak for din anmeldelse på Trustpilot 🙏🏼
Det er 100% berettiget hvis det helt passede. Vi har kontaktet dig d. 27/11 kl. 06.43, hvor vi beder dig tage stilling til, om du vil have en ny eller om du vil have pengene retur. Det har du ikke vendt tilbage på. Det vil jeg da kalde for god, hurtig og seriøs kundeservice. Du skriver kl. 18.19 d. 26/11 og får svar d. 27/11 kl. 06.43

Nu er varen desværre udsolgt, så vi kreditere selvfølgelig når vi ikke har kunnet levere det du har købt og betalt for. Håber selvfølgelig du tager din anmeldelse op til overvejelse, men det er helt op til dig 🎄

Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine 🎅🏼

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Okay

Der var én, af de 2 store dråbe julekugler, som var gået i stykker, men ikke så meget i stykker, at den ikke kunne limes sammen igen..
Alt andet, kom uskat frem.
Glaskuglen, var ikke så dyr, at jeg gider og sende det retur...

Men, vil stadigvæk gerne, anbefale Juleeventyr.com 👍

16 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais