Vi har været meget tilfredse med vores levering af julegaver til over 300 medarbejdere. Det er meget hurtigt at få et svar fra både vores kontaktperson og hende, der sad med lige præcis vores firmaset... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig og let kommunikation, der gjorde at ordren blev oprettet uden problemer. Bredt udvalg af forskellige typer gaver, så der er noget for enhver. Systemet med personligt gavevalg virker super f... Ver mais
A empresa respondeu
For 3.år i træk bruger vi Julefabrikken. Det er super let både den administrative del, men sørme også valget for medarbejderen og leveringen generelt. Der er ingen lange kryptiske koder der skal... Ver mais
A empresa respondeu
God dialog mellem os. Stort og forskelligt udvalg af gaver. Blev kun faktureret for de medarbejdere, der bestilte gaver. Gennemsigtighed ift. hvad vi betalte for. I får 5 stjerner, hvis I bliver e... Ver mais
A empresa respondeu
Julefabrikken tilbyder et bredt udvalg af firmagaver til ansatte og kunder, herunder julegaver, påskegaver og skræddersyede løsninger. I mere end 18 år har vi leveret kvalitetsgaver til konkurrencedygtige priser og opbygget en loyal kundebase med mange tilbagevendende kunder. Vores fokus er på at skabe en personlig kundeoplevelse og sikre, at både service og udvalg er i top. Vi tilbyder fleksible løsninger, hvor medarbejderne kan vælge deres egne gaver inden for forskellige priskategorier. Vi tilpasser vores udvalg til jeres budget og ønsker, så gaverne altid passer til modtagerens præferencer. Vi er også opmærksomme på den grønne omstilling og ligger stor værdi i at tilbyde gaver med omtanke for miljøet. Vi er altid åbne for særlige ønsker og skaber skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds behov. Hos Julefabrikken er vi dedikerede til at sikre, at dine firmagaver lever op til forventningerne – både i forhold til kvalitet, service og levering.
Meterbuen 32, 2740, Skovlunde, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det var utroligt nemt. Vi kunne sidde i ro og mag og beslutte os og gaverne kom meget hurtigt.

God dialog om ønsker.
De aftaler der blev indgået blev overholdt og til tiden.

Resposta da Julefabrikken
God service + godt udvalg + levering til tiden!
Alt i alt har jeg kun godt at sige om Julefabrikken, som vi helt klart også kommer til at bruge næste år.

Altid god service
Meget flot udvalg af julegaver som giver stor tilfredshed hos vores medarbejdere.

Resposta da Julefabrikken
Et kæmpe udvalg af gaver, der er virkerlig noget for alle. Kæmpe anbefaling herfra

Resposta da Julefabrikken
Stor ros herfra.. Mega let, når man starter. Sætter et beløb, får en liste fra Juelfabrikken og tjekker alle sine folk ind, og så går det hele af sig selv.. Hurtig levering og alt som det skulle være.. Er nu 2 år vi bruger dem, men nok ikke sidste.. Kan varmt anbefales..

Rigtig god service hos Julefabrikken
Julefabrikken kunne opfylde vores ønsker til valg af julegaver, både med et meget bredt udvalg af gaver og mange gode kvalitets mærker. Men også at kunne vælge fra flere prisgrupper, så der er noget til alle.
Vi har fået god og professionel hjælp til de spørgsmål og ønsker vi havde. De kan helt klart anbefales!

Resposta da Julefabrikken
Julefabrikken har leveret alle gaver til ønsket tid og uden at en eller flere var udsolgte. Udvalget af gaver ændrede sig ikke i forhold til det vi havde "købt ind på". Rigtig gode og forskellige gavemuligheder. Kundeservice er altid hurtige og meget hjælpsomme, uanset hvad man har af spørgsmål.

Resposta da Julefabrikken
God kommunikation- fejlfri levering til aftalt tid

Resposta da Julefabrikken
Hurtigt og effektiv. Let proces med at få oprettet den relevante shop og med fyldestgørende info. Levering skete 2 dage efter at bestilling blev afsluttet - super stærkt 💪

Resposta da Julefabrikken
Godt udvalg af gaver. Dejligt brugervenligt for alle og levering til tiden.
De bedste anbefalinger her fra.

Resposta da Julefabrikken
We've used Julefabrikken for 3 years now and the thing I appreciate the most is that they have always found a way to help me, no matter what last minute challenges show up.
I know that as soon as I contact them, no matter what's going on, quality gifts for our employees will show at the office without delay.
And more importantly, even after the shipment, the customer care continues to be excellent.
Special thanks to Dennis Flenting, who's been a life saver on many occassions.

Resposta da Julefabrikken
Vi har de sidste 4 år brugt julefabrikken som vores gaveportal.
Grunden hertil skyldes udover deres gode gave også at der er stor frihed i hvordan portalen bliver opbygget, så man ikke er låst til en gavekategori.
Vores medarbejdere er altid glade for deres gaver og vi har altid fået leveret vores gaver i tide.
Kæmpe anbefaling herfra

Resposta da Julefabrikken
Altid den bedste service når jeg bruger Julefabrikken, kan kun anbefale dem, og altid til at komme i kontakt med.
Havde et problem med nogle høretelefoner. Der pludselig ikke ville lade mere... Julefabrikken håndterede hurtigt min reklamation og sender et par nye uden problemer....
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.