Julefabrikken Avaliações 172

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været meget tilfredse med vores levering af julegaver til over 300 medarbejdere. Det er meget hurtigt at få et svar fra både vores kontaktperson og hende, der sad med lige præcis vores firmaset... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og let kommunikation, der gjorde at ordren blev oprettet uden problemer. Bredt udvalg af forskellige typer gaver, så der er noget for enhver. Systemet med personligt gavevalg virker super f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For 3.år i træk bruger vi Julefabrikken. Det er super let både den administrative del, men sørme også valget for medarbejderen og leveringen generelt. Der er ingen lange kryptiske koder der skal... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God dialog mellem os. Stort og forskelligt udvalg af gaver. Blev kun faktureret for de medarbejdere, der bestilte gaver. Gennemsigtighed ift. hvad vi betalte for. I får 5 stjerner, hvis I bliver e... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Brindes

Escrito pela empresa

Julefabrikken tilbyder et bredt udvalg af firmagaver til ansatte og kunder, herunder julegaver, påskegaver og skræddersyede løsninger. I mere end 18 år har vi leveret kvalitetsgaver til konkurrencedygtige priser og opbygget en loyal kundebase med mange tilbagevendende kunder. Vores fokus er på at skabe en personlig kundeoplevelse og sikre, at både service og udvalg er i top. Vi tilbyder fleksible løsninger, hvor medarbejderne kan vælge deres egne gaver inden for forskellige priskategorier. Vi tilpasser vores udvalg til jeres budget og ønsker, så gaverne altid passer til modtagerens præferencer. Vi er også opmærksomme på den grønne omstilling og ligger stor værdi i at tilbyde gaver med omtanke for miljøet. Vi er altid åbne for særlige ønsker og skaber skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds behov. Hos Julefabrikken er vi dedikerede til at sikre, at dine firmagaver lever op til forventningerne – både i forhold til kvalitet, service og levering.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Let at bestille - god hjælp

Resposta da Julefabrikken

Tusinde tak for samarbejdet - fantastisk at høre, du har fået god hjælp. Vi er vilde med vores kundeservice og har simpelthen oplevet dem løse alt mellem himmel og jord, altid med kæmpe smil og på forbløffende kort tid - det er en kæmpe gave, når man sidder med mange forskellige kunder, der alle har forskellige behov og præferencer. Mange tak for anmeldelsen og god jul

Det var utroligt nemt

Det var utroligt nemt. Vi kunne sidde i ro og mag og beslutte os og gaverne kom meget hurtigt.

Resposta da Julefabrikken

Tusinde tak for samarbejdet. Skønt at høre, at I har haft ro til at sidde og vælge gaverne og at de er kommer hurtigt. Vi gør os enormt umage for, at julegaver skal forblive lidt hyggeligt for jer - det betyder, det skal være nemt, hurtigt og gnidningsfrit!

God oplevelse

God dialog om ønsker.
De aftaler der blev indgået blev overholdt og til tiden.

Resposta da Julefabrikken

Tusinde tak for samarbejdet - vi gør os simpelthen vanvittigt umage for altid at holde, hvad vi lover. Det er en klar del af vores ambition om ikke nødvendigvis at være de største. i feltet, men de bedste

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service + godt udvalg + levering…

God service + godt udvalg + levering til tiden!
Alt i alt har jeg kun godt at sige om Julefabrikken, som vi helt klart også kommer til at bruge næste år.

Resposta da Julefabrikken

Tusinde tak for samarbejdet - vi glæder os allerede til samarbejdet i 2025!

Altid god service

Altid god service
Meget flot udvalg af julegaver som giver stor tilfredshed hos vores medarbejdere.

Resposta da Julefabrikken

Tusinde tak for samarbejdet - hvor er det dejligt at høre, at gaverne giver glæde hos medarbejderne, det er vores ultimative kvalitets-paramter. Vi har simpelthen en klokkeklar ambition om, vores gaver ikke skal ende i bunden af garderobeskabet - de skal give mening og derfor, skal det være gaver, der faktisk bliver brugt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et kæmpe udvalg af gaver

Et kæmpe udvalg af gaver, der er virkerlig noget for alle. Kæmpe anbefaling herfra

Resposta da Julefabrikken

Tusinde tak for samarbejdet. Vi er simpelthen enige med dig i, der er noget for alle i udvalget 😄 vi har testet hypotesen ved at lade adskellige familiemedlemmer, venner og bekendte trevle gennem vores udvalg og samtlige af dem fandt flere ting, de gerne ville have fingrene i - og hurra for det, for Danmarks medarbejdere er jo på fantastisk vis en meget divers størrelse.

Stor ros herfra.

Stor ros herfra.. Mega let, når man starter. Sætter et beløb, får en liste fra Juelfabrikken og tjekker alle sine folk ind, og så går det hele af sig selv.. Hurtig levering og alt som det skulle være.. Er nu 2 år vi bruger dem, men nok ikke sidste.. Kan varmt anbefales..

21 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Julefabrikken

Tusinde tak for samarbejdet. Hvor er det fantastisk at høre, at processen har været nem for dig - vi har virkelig gået vores metode efter i krogene, så det er så enkelt og hurtigt som muligt for alle jer derude. Vi håber mega meget at hilse på jer igen i 2025 - det er skønt med gamle kunder, fordi jo bedre vi kender jer og jeres virksomhed, jo bedre kan vi skabe løsninger specifikt til jer, der matcher lige præcis jeres kultur, traditioner og behov

Rigtig god service hos Julefabrikken

Rigtig god service hos Julefabrikken
Julefabrikken kunne opfylde vores ønsker til valg af julegaver, både med et meget bredt udvalg af gaver og mange gode kvalitets mærker. Men også at kunne vælge fra flere prisgrupper, så der er noget til alle.
Vi har fået god og professionel hjælp til de spørgsmål og ønsker vi havde. De kan helt klart anbefales!

Resposta da Julefabrikken

Tusinde tak for samarbejdet. Det er skønt, du har bemærket, vi kan være med i mange prisgrupper - vi bryster os på, at ens budget ikke skal være en stopklods for at kunne give sine medarbejdere en julegave, så derfor har vi vælg-selv gaver helt ned til 200 kroner, så arbejdspladser med mindre budgetter også kan være med. Mange tak for anbefalingen - vi håber at hilse på dig igen i 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spændende udvalg og fantastisk service

Julefabrikken har leveret alle gaver til ønsket tid og uden at en eller flere var udsolgte. Udvalget af gaver ændrede sig ikke i forhold til det vi havde "købt ind på". Rigtig gode og forskellige gavemuligheder. Kundeservice er altid hurtige og meget hjælpsomme, uanset hvad man har af spørgsmål.

Resposta da Julefabrikken

Tusinde tak for samarbejdet og for de virkelig flotte ord. Vi er enormt glade for, at du har været tilfreds med vores udvalg - vores dygtige indkøbere bruger hele året på at holde øje med tendenser, trends og forhandle aftaler, så vi kan få de bedste produkter til fænomenale priser, der sikrer, I får mest muligt for jeres julegave-kroner, så det varmer virkelig at høre, at I sætter pris på udvalget. Tak 🎅

🤩🤩🤩🤩🤩

Tip top super fin kundeservice - gaver bliver leveret som aftalt 🤩

Resposta da Julefabrikken

Tusinde tak for samarbejdet. Især tak for at rose vores kundeservice - vi er sindssygt stolte af, hvor godt de gør det og hvordan, de formår altid at finde en løsning næsten uanset hvor kringlet en situation, en kunde kan sidde i og samtidig smile helt ned i maven dagen lang. De er simpelthen fantastiske til deres job.

Let at gå til

Let at gå til

Resposta da Julefabrikken

Tusinde tak for samarbejdet. Fantastisk at høre, du oplever vores service som let at gå til. Det har vi virkelig også brugt tid på at sikre, for i vores optik skal det simpelthen være så nemt, gnidningsfrit og helst hyggeligt som muligt at bestille årets julegaver

Hurtigt og effektiv..

Hurtigt og effektiv. Let proces med at få oprettet den relevante shop og med fyldestgørende info. Levering skete 2 dage efter at bestilling blev afsluttet - super stærkt 💪

Resposta da Julefabrikken

Mange tak for samarbejdet og for at bemærke på vores hurtige levering - vi er ret stolte af at have skærpet vores metoder, så vi konsekvent kommer hurtigt over stepperne og I kan komme igang med at bruge gaverne.

Super god oplevelse

Godt udvalg af gaver. Dejligt brugervenligt for alle og levering til tiden.
De bedste anbefalinger her fra.

Resposta da Julefabrikken

Tusinde tak for samarbejdet - det er skønt at høre, at du oplever vores side som brugervenlig, det har vi investeret meget tid i at gøre den. Vi synes, det skal være nemt, gnidningsfrit og sjovt at vælge julegaver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We've used Julefabrikken for 3 years…

We've used Julefabrikken for 3 years now and the thing I appreciate the most is that they have always found a way to help me, no matter what last minute challenges show up.
I know that as soon as I contact them, no matter what's going on, quality gifts for our employees will show at the office without delay.
And more importantly, even after the shipment, the customer care continues to be excellent.
Special thanks to Dennis Flenting, who's been a life saver on many occassions.

Resposta da Julefabrikken

We have to agree—Dennis is a trooper! He really does have a phenomenal ability to solve just about anything.

Thank you so much for your kind words! Our philosophy is that most things should be possible—we’ll always find a way, because Christmas simply has to happen 🎅

Foretrukken gaveportal

Vi har de sidste 4 år brugt julefabrikken som vores gaveportal.
Grunden hertil skyldes udover deres gode gave også at der er stor frihed i hvordan portalen bliver opbygget, så man ikke er låst til en gavekategori.
Vores medarbejdere er altid glade for deres gaver og vi har altid fået leveret vores gaver i tide.
Kæmpe anbefaling herfra

Resposta da Julefabrikken

Hej - du kan tro, vi er glade for at sende jer gaver på 4. år. Det er simpelthen så hyggeligt at hilse på hinanden igen år efter år. Rigtig glædelig jul herfra

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde et problem med min gave

Havde et problem med nogle høretelefoner. Der pludselig ikke ville lade mere... Julefabrikken håndterede hurtigt min reklamation og sender et par nye uden problemer....

8 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais