La structure achetée, transformer 9, répond parfaitement aux exigences que j'avais. Le montage n'est pas compliqué seul. La livraison a été très rapide. Je recommande ce site en tant que professionnel... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We have purchased this item in November. After more than half a year of use this wooden swedish ladder with two kids we can say only Wow!!! It is very solid, very stable, crafted beautifully and qua... Ver mais
Goed: Van stevig materiaal gemaakt. Redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke, persoonlijke service. De kinderen zijn er blij mee... Niet goed: Instructies waren niet altijd held... Ver mais
La espaldera es muy bonita colores diferentes y llamativos x eso me decidí a comprarla a pesar de k me parecía un poco cara pero me merecía la pena ya k era para la habitación de mi pequeño, pero mi s... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de artigos esportivos
- Loja de brinquedos infantis
- Serviço de fitness e nutrição
- Academia
- Clube de Ginástica Olímpica
- Loja de Artigos Hospitalares
Juliard.Club is een Belgische online winkel gespecialiseerd in sport- en speeltoestellen. Ons assortiment omvat onder meer klimrekken, klimwanden, klimnetten, speelhoeken, speeltoestellen en bijpassende accessoires. De uitvoering, afmetingen, meegeleverde onderdelen en toepassingsmogelijkheden verschillen per product. Raadpleeg daarom altijd de productpagina voor de actuele specificaties. Heeft u hulp nodig bij het kiezen of samenstellen van een model, set of module? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Welkom in onze webshop: https://juliard.club
Informações de contato
Krakeelboomgaard 1, 8340, Damme, Bélgica
- +32492343751
- juliard.club@gmail.com
- juliard.club
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Buiten klimtuig
Ondanks eventjes te moeten wachten, top service en vriendelijke hulp!
Top artikel ook! Dochter kei gelukkig!
Leuk toestel. Kleine verbetering mogelijk
Leuk toestel. Transformer is een fijne plaatsbesparing.
De schroeven dewelke los gemaakt moeten worden om te transformeren zijn wel wat minder handig. Een anders systeem zou het misschien makkelijker maken.
Ons kindje heeft heel veel plezier van het klimtuig.
De ringen en ladder hangen wel zeer dicht aan de muurkant waardoor deze moeilijk door het kind te gebruiken zijn. Ons kindje stootte zich een aantal keer tegen de muur en steunpaal van het toestel.
Ik heb deze daarom uiteindelijk verwijderd.
Geweldig klimtoestel
Geweldig mooi, stevig en uitdagend klimtoestel.
Jammer genoeg werd het geleverd zonder bijsluiter en was het toch een klusje van 2 uren om het in elkaar te krijgen! :)
Snelle en goede communicatie !
Eine wunderschöne Kletterwand
Eine wunderschöne Kletterwand. Die Qualität ist 1A und eindeutig das Geld wert. Eine klare Kaufempfehlung. Der Verkäufer ist sehr nett und die Kommunikation einfach der Hammer. Selten einen so guten Kundenservice erlebt
Snelle levering, degelijk materiaal. Heel snel antwoord via mail. Top !
Schneller geliefert als angegeben
Schneller geliefert als angegeben. Super Qualität. Anleitung könnte besser sein. Bin insgesamt sehr zufrieden.
Prachtig product net zoals op de…
Prachtig product net zoals op de afbeelding, snelle levering (sneller dan verwacht)
Top Qualität und schon ziemlich weit…
Top Qualität und schon ziemlich weit vormontiert…nur ein Sitzbrett fehlt ist aber nicht weiter schlimm…🤗
Tevrede kleine
De klimrek is van hoge kwaliteit en ziet er echt top uit. We hebben het klimrek gemonteerd en bij het uitpakken was er jammer genoeg 1 handleiding tekort (bij het grootste onderdeel) en ook 2 schroeven, maar dit hebben we zelf opgelost. We zijn heel tevreden voor de rest en zullen dit zeker aanraden aan mensen.
Prima product
Goede kwaliteit en met online handleiding eenvoudig te monteren.
Levertijd wel wat lang.
Wat een snelle service
Wat een snelle service! Wij konden veel eerder dan verwacht genieten van onze Pikler driehoek.
Mooi klimrek
Mooi klimrek! Precies na een week na bestelling geleverd.
Wel een paar kleine deukjes in het hout, maar niet hinderlijk.
Duidelijke gebruiksaanwijzing en montage is niet heel lastig. Kortom; erg blij mee.
Goede en snelle service en levering.
Mooi product
Mooi product, makkelijk in elkaar te zetten (transformer) en hele snelle en vriendelijke service via chat, zowel voor als na aankoop. Heel blij met deze vondst!