Personlig Træner v/Julius Steen Avaliações 3

4,0

1. Personal trainer

Jeg er personlig træner og kostvejleder i Sporting Health Club på Østerbro, hvor jeg hjælper mine klienter med at nå deres træningsmål.

4,0

Muito Bom

Highly recommended for postpartum fitness

I’m so happy I met Julius in our local gym. He has been nothing but kind, supportive, and encouraging throughout my postpartum fitness journey. He created a safe, positive environment that helped me rebuild strength and confidence after having my son. His patience and uplifting attitude made every session something I looked forward to, and I never felt judged or pressured. Thanks to Julius’ guidance, I not only got back into shape but also discovered a love for moving my body again. I truly couldn’t have asked for a better trainer!

1 de maio de 2025

Virkeligt godt trænings forløb

Jeg har haft fornøjelsen af at træne med Julius i 7 måneder nu, og det har været en game changer for mig. Jeg havde længe prøvet selv at komme i form, men uden den store succes, så jeg besluttede at tage kontakt til Julius – og det er nok den bedste beslutning, jeg har taget.

Julius er virkelig dygtig og formår at gøre træningen sjov, samtidig med at han holder mig fokuseret på mine mål. Han har fået træningen til at passe perfekt ind i min hverdag, så jeg stadig kan få tid til det hele.

Han er også mega god til at motivere og har hjulpet mig med både vægttab og muskelopbygning. Jeg føler mig stærkere, sundere og har mere energi end nogensinde før.

Kan kun varmt anbefale Julius, hvis du vil i gang med at træne på en effektiv måde!

22 de outubro de 2024