Jumbo Sports Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na een fitting-sessie een set clubs besteld. Bij de bestelling kreeg ik een levertijd op van 3 weken. Toen de orderbevestiging binnen kwam bleek m'n naam verkeerd (kan ik nog mee leven), maar ook RH/... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Donderdagavond rond 20:15 schoenen besteld en vrijdagochtend rond 10:15 geleverd ! Wauw over snelle service gesproken . Webshop is duidelijk en overzichtelijk. En niet onbelangrijk , de schoenen z... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Wat de bestelling betreft verliep alles prima. Het probleem begon pas toen ik aanspraak wilde maken op garantie. In maart bestelde ik nieuwe Asics kunstgrasschoenen. Mijn korfbalseizoen begon... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn klacht over een paar FootJoy golfschoenen (ca. €250, na ruim een jaar een gat in de zijkant) heb ik samen met Jumbo Golfwereld Veghel ingediend. Daarna heb ik twee keer zelf in de winkel mo... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

126 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 61% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Ontzettend goede service.

Ontzettend goede service.

Er ging in eerste instantie iets mis met mijn bestelling door PostNL. Jumbo Sports reageerde ontzettend snel op mijn bericht, kwam ook snel met een goede oplossing en hebben me fantastisch geholpen. Als ik 6 sterren kon geven, zou ik het doen!

26 de setembro de 2025

Resposta da Jumbo Sports

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen, ondanks het probleem met de verzending via PostNL. Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan wij natuurlijk graag voor je klaar!

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Denigrerende “ cheffin”

Waren er voor een golfbroek. Tevoren gebeld met de zaak ( meer specifiek met Anja ). Of zij de betreffende broek even apart wilden leggen. So far so good. In de zaak aangekomen kwam een andere verkoopster Corry genaamd naar ons toe. Erg opdringerig en nauwelijks ons verhaal aanhorend zoals hierboven omschreven. Anja was even een andere klant aan het helpen en kwam daarna naar ons toe . Prettig kontakt totdat de opdringerige Corry zich er weer mee bemoeide. Was erg ongemakkelijk ook voor Anja. Opmerking Corry naar Anja: “ ga jij maar even de andere kleren opruimen”. En zo’n opmerking waar klanten bij zijn. Erg vervelend voor Anja en ons. Geen prettige dame die Corry om door geholpen te worden in tegenstelling tot de aimabele Anja. Kortom: dag Corry. Behandel je collega met respect en gelijkwaardigheid. Respect voor Anja doe maar ons toe uitermate correct en vriendelijk bleef.

16 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beetje spijt van onze aankoop

Beetje spijt van onze aankoop. Ik heb net mijn eerste lessen gehad en net een beetje begonnen. Ik dacht gelijk een goede set te kopen. Ik ben wat langer, daar is nauwelijks naar gekeken. Ook niet gehad over een putter...dus vergeten.🙈 Nu kom ik er ook nog achter dat de grip aangepast had moeten worden. Dus niet echt meerwaarde om een speciale afspraak te maken.(24 juli in Eindhoven). Echt jammer.

24 de julho de 2025

Resposta da Jumbo Sports

Beste , wat vervelend om te lezen, we willen je graag wijzen op de 60 dagen garantie, je kan zeker even terug gaan naar Eindhoven gaan om dit te herstellen, we zouden het fijn vinden als je een afspraak maakt en ons even laat weten wanneer. Fijne dag, Jumbosports.

Bestelling niet ontvangen

Ik had een bestelling gedaan en niks meer gehoord. Na contact heeft Jumbo Sports aan 22 juni te leveren. Nu is het 9 juli en heb ik nog steeds niks ontvangen. Ik heb een maand geleden besteld! Klantenservice zegt dat ze niks kunnen betekenen. Waardeloos bedrijf!

9 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Coulance na onfortuinlijke misslag....

Bij Jumbo in Amsterdam een Ping G440 driver gekocht, 659,-. Na een week ging ie kapot, Kennelijk een misslag van mij op de driving range. Jumbo heeft de driver ingenomen en voor garantie aangeboden bij Ping. Helaas bleek de breuk niet onder garantie te vallen. In overleg met Jumbo heb ik een nieuwe besteld waarbij uit coulance-oogpunt een redelijke korting is verleend. Gedeelde smart is halve smart zullen we maar zeggen. Jumbo, dank voor de service!

20 de maio de 2025

Beste Erik,

Bedankt voor je review.
Inmiddels hebben we contact gehad met elkaar.

Wederom geen service…….

Voor de tweede keer een Adidas stick gekocht via de website. Ook deze keer was de stick binnen de garantietermijn kapot. Helaas helpt de “klantenservice” van Jumbo je nooit. Allemaal smoezen en onzin verhalen en nooit een verantwoordelijke die je te spreken krijgt. “Schoenmaker blijf bij je leest” gaat helaas wel op. Spruitjes en broodjes verkopen gaat ze beter af. Dit is meestal een “broodje aap” dat ze je verkopen….

10 de maio de 2025

Beste Westerink,

Bedankt voor je feedback!
Wij zijn enigszins verrast door je reactie, omdat er direct naar aanleiding van je klacht een case is aangemaakt en afgehandeld.
Ik kan ook zien dat de stick inmiddels volledig aan je is gecrediteerd.

skijas Kjus

Nieuwe skijas Kjus besteld en een paar dagen later een nieuwe skijas van Kjus ontvangen. Meer kan je niet verwachten. Minder eigenlijk ook niet.

2 de abril de 2025

Stick kapot

Mijn Adidas stick t.w.v. 210,00 is na 7 maanden (-de zaal) kapot is gegaan, en ze wouden mij alleen een bonnetje met 10,00 korting geven.

21 de março de 2025

Slecht personeel..

Vandaag een Nike broek aangeschaft maar wat is het personeel onvriendelijke zeg. Ik moest de medewerker aan tonen dat ze volgens de website wel mijn maat hebben en toen is die pas gaan kijken. Vervolgens broek apart gelegd en verder gaan kijken, kom ik terug is de broek weg omdat ze dachten dat ik weg was… daarnaast nog bewust de bon niet meegeven nadat ik zei dat ik hem kon ruil als die niet past met de sport kleding..

Geen gemotiveerd personeel
Geen goede klantenservice
Jammer, hoop dat hier aan gewerkt kan worden

12 de março de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nitro Snowboardschoenen bestellen?

De Nitro snowboardschoenen die ik via Jumbosports online bestelde waren na 2 dagen gebruik al fors beschadigd. Dat zou aan uitsteeksels van de bindingen liggen, maar iedere snowboarder weet dat dat niet kan, de schoenen worden immers omsloten en zijn vlak van binnen. De schoenen komen van KUBUS Sports in Nijkerk die ze importeert. Na veel aandringen is Jumbo coulant en neemt de schoenen terug... Super= Jumbo, niet zo KUBUS SPORTS.

21 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Delivered damaged goods with no compensation

I have ordered a high quality hockey stick on discount and received a product with various signs of damage (scratches, paint peeing off in several places, partially shredded safety foil). After contacting the customer service, they have responded to me by saying that the discount was given because it was their last item and it has been tried by customers. This was however not mentioned on their website. They could not find a way to compensate for the damaged good other than offering a 5 Eur discount on my potential next order. I was really pissed off in the end and would not recommend this online shop!

14 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jumbo golf op hitland kwaliteit van 'verkoper'

Jumbo golf op hitland moet echt aan kwaliteit van personeel geen werken. Uitleg over het product dat ik wilde kopen klopte van geen kant. Als je de 'verkoper' hierop aanspreekt dan krijg je de opmerking' dan zoek je het toch lekker zelf uit' en loopt vervolgens weg. Heb het artikel inmiddels ergens anders gekocht. Jammer jumbo, met een kleine j.

8 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zou hier zo weer iets bestellen

Ik heb een skibroek voor mijn dochter besteld. Snel geleverd en ik werd netjes op de hoogte gehouden over de voortgang. Ook de prijs was goed. Ik zou hier weer bestellen!

22 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling en retour snel afgehandeld

Bestelling vlot geleverd, schoenen echter toch te klein. Retour gestuurd en direct grotere maat besteld. Retour in 2 dagen afgehandeld en nieuwe schoenen ook weer snel geleverd. Wat mij betreft alles zoals het zou moeten. Perfect.

30 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schril contrast top damesafdeling versus herenafdeling Eindhoven

Wat een schril contrast bij Jumbo Eindhoven. Damesafdeling service top. Herenafdeling behoeft een cursus klantvriendelijkheid waaronder actieve houding. Drie verkopers waaronder een hangend op een stoel achter zijn laptop. Allesbehalve vriendelijk bij mijn vraag over het laten vervangen van spikes van mijn golfschoenen. Heb het idee dat Jumbo de reviews zelf niet leest. Gemiste kans. Het contrast tussen de dames- en herenafdeling komt zeer regelmatig aan de orde.

23 de dezembro de 2024