Just be Travellers Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deze week thuis gekomen van een fantastische reis door Amerika. Just be Travellers heeft een hele mooie reis voor ons samengesteld met per plek opties om door ons te kiezen. Alles wast top geregeld. E... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben een heerlijke roadtrip van Montreal naar Halifax gedaan. Canada is een heel fijn en gastvrij land om te mogen verblijven, met prachtige natuur en leuke plaatsjes. Maaike en Esther hebben o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn super fijn geholpen. Hele snelle reacties op onze vragen en gaven veel mogelijkheden, waardoor het perfect aansluit op je aanvraag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor onze reis naar Amerika was alles tot in de puntjes goed geregeld. Fijne communicatie en er wordt goed geluisterd naar je wensen.

Detalhes da empresa

1. Agência de Viagens

Informação fornecida por fontes externas variadas

Dé camper en rondreisspecialist voor USA, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

127 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

23 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

rondreis Thailand

Wij hebben onlangs een rondreis door Thailand gemaakt die samengesteld was door Maaike van Just be Travellers. Het inschakelen van Maaike bleek een gouden greep. Ze heeft een mooie reis in elkaar gezet waarin we voor ons gevoel het echte Thailand hebben kunnen ervaren en de highlights hebben gezien. De reis was in balans en goed georganiseerd tot en met de taxi's aan toe. Tijdens zo'n reis gebeuren er altijd onverwachte zaken en dus bij ons ook 1 of 2 keer. Het sterke punt van Maaike is dat ze dan goed bereikbaar is en zoekt naar een afdoende oplossing. Daar waren we heel blij mee. We zouden onze volgende reis zo weer bij Just be Travellers boeken.

8 de dezembro de 2024

Rondreis camper

We hebben een camper gehuurd via Just be Travellers voor rondreis door Oost Amerika. Esther en Maaike reageerde erg snel op vragen en gaven goed advies. Persoonlijke en warme aandacht en weten waar ze over praten. Volgende keer zeker weer via Just be Travellers

7 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben onze reis naar China via…

Wij hebben onze reis naar China via Maaike geboekt.
Super goed geholpen en zeer snelle reactie op de vragen als we die hadden.
Op het laatste moment nog een verandering gemaakt in onze reis en ook dat heeft Maaike perfect geregeld voor ons.
Wij zullen zeker vaker gebruik maken van hun hulp.

12 de agosto de 2024

Fantastische reis naar Noord West Amerika

Afgelopen weekend teruggekomen van een fantastische reis naar Noord West Amerika. Maaike heeft ons geholpen met het zoeken naar hotels en betaalbare tickets. Dit is allemaal erg goed gelukt. Maaike denkt goed mee en reageert erg snel wat heel fijn is. Wij komen hier zeker nog een keertje terug. Bedankt!!!

9 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Justbetravellers heeft onze reis naar Indonesië geregeld…

Justbetravellers heeft onze reis naar Bali super geregeld. Alles in overleg, verschillende opties voor verschillende budgetten. We hebben genoten van gunstige vluchten, ontzettend mooie accommodaties en plekken, tegen goede prijzen.
Onderweg contact gehad om een boeking die niet goed was verlopen en meteen op te lossen.
Goede aanrader als je alles wilt regelen van te voren, of alleen je ticket of alleen accommodaties.

15 de julho de 2024

Vakantie Hawaï

Maaike heeft ons geholpen met een fantastische rondreis samen te stellen langs de eilanden van Hawaï. Ze reageerde heel snel en beantwoorde al onze vragen. Alles was goed geregeld, de vluchten, de hotels, de auto. Bij een hotel ging iets mis, maar ook dit werd door Maaike super opgelost! Mede dankzij Maaike en Just Be Travellers kunnen wij terugkijken op een heerlijke vakantie!

5 de agosto de 2024

Aanrader!

Een reisbureau met enorm veel opties. Esther reageerde super snel en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden. De reis zat uitstekend in elkaar, vluchten en hotel waren super.
Heel erg bedankt!!

26 de julho de 2024

Mooie reis

Maaike heeft voor ons een mooie reis gemaakt met onze wensen en budget. Mocht een hotel die voorgeteld werd in de offerte niet aansluiten met je wens, mocht je ook een eigen hotel aandragen.
Ze reageert inderdaad supersnel, heel fijn is dat.
We werden tijdens de reis ook onverwacht omgeboekt naar een ander hotel bij aankomst bij het geboekte hotel wegens onderhoud. Hiervan wist Maaike niets van en ook de agent die het geregeld had niet en er werd een compensatie aangeboden, heel netjes geregeld.
Al met al zijn wij blij met hoe alles is gegaan.
Ook wij waren wel bewust van het feit dat e.e.a. Via Expedia gaat, maar daar is in onze ogen niks mis mee.
Dank voor alle goede zorgen en het regelen, Maaike.

21 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gewoon zeer goede service.

Gewoon zeer goede service.
Je hoeft maar te bellen of te mailen, en ze staan gelijk klaar voor je, zelfs in het weekend of avond krijg je antwoord.
Volgende vakantie gaat weer hier geboekt worden.
Esther en Maaike jullie zijn top👍🏻👍🏻👍🏻

26 de abril de 2024

top service

Maaike heeft ons uitstekend geholpen met het boeken van onze Australië reis. Ze reageert snel, is klant gericht en heeft veel expertise. Een echte aanrader!

9 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bureau Rokus Loopik werkt al vele jaren…

Bureau Rokus Loopik werkt al vele jaren samen met Maaike en Just be Travellers. Als organisator van studiereizen is iemand als Maaike onontbeerlijk. Zij maakt deel uit van mijn team, ook al werken we beiden als zelfstandige, maar zo voelt dat. Ik geloof niet dat ik ooit langer dan 2 minuten op een antwoord heb moeten wachten, als ik haar een bericht stuurde. Inmiddels heb ik meer dan 80 reizen gemaakt naar verschillende landen in de wereld. De laatste 30 met behulp van Maaike. Geen idee welke superlatieven de lading dekken van wat zij doet, maar het is onbetaalbaar. Als je op reis wilt, doe het via Just be Travellers, het gaat je nooit teleurstellen. Dank Maaike en Esther!

17 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deskundig, goede communicatie, makkelijk geregeld

Het boeken van onze Zuid-Afrika gezinsreis was boven verwachting. Key words: op maat, snelle reactie, zeer klantvriendelijk. Offerte en boeking verliepen soepel (van de snelle en goede reis-informatie die we kregen, antwoorden op vragen, aanpassingen van onze kant tot aan de facturatie). De reisonderdelen en -papieren zijn toegankelijk in de app. Ik ben Just be Travellers al aan het aanraden bij bekenden. We zijn bijzonder tevreden!!

9 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van A tot Z top geregeld!

Via een vriend kreeg ik te horen dat ik via deze organisatie een op maat gemaakte reis kon boeken. Aangezien plannen niet mijn sterkste punt is klonk dit wel als iets wat bij mij zou passen.

Ik wou 3 weken door Thailand reizen waarbij er een aantal elementen erg belangrijk waren. Bij een eerste gesprek had ik verteld wat ik graag wou doen en op basis van deze wensen kreeg ik een complete reis in een overzichtelijk document.

Na een aantal aanpassingen besloten wij te boeken en hoefde ik er eigenlijk nauwelijks naar om te kijken.

Bij vragen vóór en tijdens reis kreeg ik zonder uitzondering een snel en goed antwoord.

Het is duidelijk dat ze verstand hebben van de reiswereld en ik had zelf nooit zo een reis kunnen plannen.

Ontzettende aanrader!

11 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onbezorgd met grote groepen op reis

Bij onze organisatie maken we meerdere werkbezoeken met grote groepen naar Gent, London, Oslo en Amerika hierbij maken altijd gebruik van Just be Travellers. Ze zijn goed bereikbaar, denken met ons mee en zorgen er altijd voor dat we onbezorgd op reis gaan.
Hopelijk zullen er nog vele mooie en leerzame reizen volgen.

27 de novembro de 2023