Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for super rengøring. Alt var skinnende og efterladt som vi kunne ønske at finde det. Jeg vil gerne anbefale Just Clean. mvh Peter

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brugt Just Clean både i vores virksomhed men også privat. Uden tvivl det bedste rengøringsfirma vi nogensinde har brugt af alle dem vi gennem tiden har samarbejdet med i vores virksomhed. Er der... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Limpeza Comercial
  2. Limpeza

Escrito pela empresa

Hos Just Clean ApS startede vi med et enkelt mål - at levere pålidelig, grundig og personlig erhvervsrengøring til virksomheder og private hjem i Aalborg, Randers, Hobro og Aarhus. Med tiden voksede vores kundekreds – ikke kun fordi vi gjorde rent, men fordi vi gjorde en forskel. Et rent og velholdt arbejdsmiljø er ikke kun vigtigt for udseendet – det har stor betydning for medarbejdernes trivsel, sundhed og produktivitet. Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring, der tilpasses din virksomheds behov og hverdag, så I altid møder ind til rene, indbydende og hygiejniske omgivelser. Vi kan varetage alt fra daglig rengøring af kontorer, butikker og institutioner til mere specialiserede opgaver som vinduespolering, gulvpleje og grundrengøring. Vi arbejder med miljøvenlige produkter og metoder, der skåner både mennesker og miljø, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får en fast kontaktperson, der kender jeres ønsker og rutiner, og et rengøringsteam, der er pålideligt, fleksibelt og engageret i at levere et resultat, I kan være stolte af. Uanset om du har brug for rengøring hver dag, et par gange om ugen eller til særlige lejligheder, skræddersyr vi en løsning, der passer til din virksomhed. Følg os på. Facebook, Instagram og LinkedIn

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Tak for super rengøring

mvh Peter

20 de março de 2026

Resposta de Just Clean ApS

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de rosende ord Peter !🌿

Med venlig hilsen Just Clean

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk flot rengøring af vores…

Fantastisk flot rengøring af vores sommerhus. Tak David. Her er skinnende rent og dejligt. Vh Marianne Fournais

3 de abril de 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord! 💛
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du både er tilfreds med rengøringen, vores priser og serviceniveau. Vi går meget op i kvalitet og god kommunikation.
Vi hilser David fra jer ♥️

Extremely professional service…

Extremely professional service provider. No nonsense about changing schedules, different people, forgetting stuff. Always present, always kind, always very clean. Highest recommendation. (erhvervskunde)

17 de fevereiro de 2026

Resposta de Just Clean ApS

Thank you very much for your great review and recommendation. We are truly pleased to hear that you experience our service as professional, reliable, and thorough.
We sincerely appreciate your trust and our cooperation.
The best regards

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg takker for god hjælp med…

Jeg takker for god hjælp med rengøringen i privaten af Just Clean. Sabrina var hurtig til at komme med et tilbud på opgaven. Varm anbefaling herfra, giv fat i hende. Rengøringshjælp i privaten er at anbefale, de har min tillid 🙌

15 de janeiro de 2026

Tusind tak for de fem stjerner! 🌟
Vi er glade for, at du er tilfreds med rengøringen.

Super god oplevelse med Just Clean ApS

Super god oplevelse med Just Clean ApS. De var punktlige, grundige og nemme at kommunikere med. Resultatet var virkelig flot, og jeg vil helt klart bruge dem igen.

15 de novembro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Tusind tak for de fem stjerner! 🥇🫧
Vi er glade for, at du er tilfreds med rengøringen og det samarbejde vi har med dig.

Sabrina gjorde et kæmpe stykke arbejde

Sabrina gjorde et kæmpe stykke arbejde
Vi har haft besøg af Just Clean 2 gange nu og er meget meget tilfreds
Vi kommer til at bruge Just Clean fast til alt rengøring

12 de novembro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Tak for de flotte 5 stjerner og den virkelig fine anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at I har været tilfredse med vores arbejde ved begge besøg.
Vi sætter stor pris på, at I ønsker at bruge Just Clean fast fremover. Tak for jeres tillid, vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og sikre jer en rengøring i topkvalitet hver gang.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan varmt anbefale Just Clean ApS!
De leverer en super grundig og professionel rengøring hver gang – man kan virkelig mærke, at de går op i kvalitet og ikke springer over, hvor gærdet er lavest. Priserne er helt fair, og det er tydeligt, at man får meget for pengene.

Derudover er de altid smilende, imødekommende og nemme at kommunikere med, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre. Det er en fornøjelse at komme hjem til et rent og velduftende hjem, når Just Clean har været forbi.

Tusind tak for jeres gode arbejde – jeg kommer helt sikkert til at bruge jer igen og igen! 💛

10 de novembro de 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord! 💛
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du både er tilfreds med rengøringen, vores priser og serviceniveau. Vi går meget op i kvalitet og god kommunikation, så det glæder os at mærke, at det skinner igennem i din oplevelse.
Vi ser frem til at komme forbi igen og sørge for, at dit hjem altid står rent og indbydende. Tak fordi du har valgt Just Clean! 🌿✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De mest passionerede mennesker i…

De mest passionerede mennesker i branchen! De har en imponerende forståelse for kundeservice og leverer et perfekt resultat hver eneste gang. Jeg kan varmt anbefale Just Clean!

5 de novembro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌿
Vi sætter stor pris på dine rosende ord, det betyder meget for hele teamet, at vores passion og fokus på kvalitet bliver bemærket. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har brugt Justclean af flere omgange…

Vi har brugt Justclean af flere omgange i vores klinik og gør det gerne igen. Helt igennem fantastisk service og arbejdet er udført til perfektion. De træder hurtigt til og til en meget konkurrencedygtig pris. Man kan tydeligt mærke det ikke blot er en virksomhed, men et hold af mennesker der sætter en ære i at levere et flot resultat - hver gang.
De varmeste anbefalinger her fra Lægecenter Storvorde⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

11 de julho de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de rosende ord! 🌿
Det betyder virkelig meget for os at høre, at I har haft gode oplevelser med vores service, især når det kommer fra et sted som jeres, hvor kvalitet og pålidelighed er så vigtigt. Vi sætter stor pris på tilliden og glæder os til at hjælpe jer igen, når behovet opstår.

JUST CLEAN ApS kan kun anbefales

Vi har brugt JUST CLEAN ApS igennem et stykke tid og vi er simpelthen så glade. Der er altid skinnende rent, når de har været her - og man kan mærke, at de går op deres arbejde. De er søde, pålidelige og Jacob er altid tilgængelig på telefonen.
Alt fungerer bare, og det er en fornøjelse hver gang - stor anbefaling herfra!

3 de novembro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! 🌿
Vi bliver virkelig glade for at høre, at I er tilfredse med vores arbejde, og at samarbejdet fungerer godt. Det betyder meget for os, at I bemærker både kvaliteten og engagementet i vores team.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde mange gange endnu.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Resultatet er i top hver gang!! Og jeg sparer både tid og energi

Jeg har brugt Just Clean et stykke tid nu, og det har virkelig været pengene værd. Jacob er altid grundig, venlig og til at stole på. Det føles som en lettelse at komme hjem til et rent hjem uden selv at skulle bruge tid på det. Jeg sparer både tid og energi, og resultatet er altid i top!!!

31 de outubro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de dejlige ord! 🌟
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for resultatet, og at vi kan gøre hverdagen lidt lettere for dig.

Jacob bliver helt sikkert glad for rosen, han går meget op i at levere grundigt arbejde og skabe tryghed for vores kunder.
Tak fordi du har valgt Just Clean.
Vi glæder os til at fortsætte med at levere topresultater hver gang! 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

JustClean er sat i verden for virkelig…

JustClean er sat i verden for virkelig at øge service-gamet. Der er tænkt over tingene, ordentligheden og servicen – og det kan man virkelig mærke. JustClean bliver drevet af kompetente mennesker, der forstår, hvad der skal til for at bibeholde langvarige samarbejder og relationer. Og det betyder meget.
Ordentlighed og ærlighed hele vejen igennem. 💫
Varm anbefaling herfra!

29 de outubro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord! 💫
Vi bliver virkelig glade og stolte, når vores fokus på ordentlighed, kvalitet og gode relationer bliver lagt mærke til.
Vi sætter stor pris på jeres tillid og det gode samarbejde, og vi glæder os til at fortsætte med at levere den service og kvalitet, I kan regne med, hver gang.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi bruger Just Clean ApS både i vores virksomhed og privat og vi har fået en service langt ud over det sædvanlige! Efter at have prøvet flere rengøringsfirmaer gennem årene, kan vi med sikkerhed sige, at Just Clean er det absolut bedste.

Jacob er utrolig professionel og kommer altid med gode råd og løsninger, så vi får den bedste rengøring inden for vores budget. Sabrina er super dygtig, svarer altid hurtigt på henvendelser og giver gode input til, hvordan vi kan optimere rengøringen – både praktisk og i forhold til den grønne omstilling.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Just Clean ApS! 🥇

1 de outubro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de utrolig pæne ord!💚

Det betyder rigtig meget for os at høre, at både vores service og samarbejde lever op til jeres forventninger.
Vi sætter stor pris på den tillid, I viser os, både i virksomheden og privat.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde! 🌿✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service hele vejen igennem

Fantastisk service hele vejen igennem, fra første dialog og frem til endeligt resultat. Kort sagt, en virksomhed som er til at stole på 🥇✨

28 de outubro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse fra start til slut. Vi sætter stor pris på din tillid og er stolte af at levere den service, du kan regne med.
Tak fordi du valgte Just Clean, vi ser frem til at hjælpe dig igen🙌🏻

Anbefaling

Vi har haft Just Clean som rengøringsfirma i 6 måneder og kan på det varmeste anbefale dem. De er professionelle og pålidelige.
Vh
Michael kuhlmann
BoneConsult

28 de outubro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Tusind tak, Michael, for de flotte ord og den fantastiske anmeldelse! 🌟
Vi sætter stor pris på jeres tillid og samarbejde, og det glæder os at høre, at I er tilfredse med vores arbejde.

Perfekt rengøring

Perfekt rengøring til mindste detalje.
Just clean så bliver det ikke bedre.

7 de outubro de 2025

Tusind tak for de fem stjerner! 🌟
Vi er glade for, at du er tilfreds med rengøringen.

Klar anbefaling herfra

Klar anbefaling herfra - hurtig og effektive👍 en hasteopgave blev løst inden for få timer.

De havde hurtigt overblik på opgaven, hvem der skulle løse den - god service og stort smil på hele vejen igennem.

Opgaven løst til UG.

19 de setembro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner 🌟
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og tilfredsstillende.
Tak for tilliden , vi håber vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ord og handling går hånd i hånd med…

Ord og handling går hånd i hånd med Sabrina og Just Clean, arbejdet de udfører er af en kvalitet som kun de få kan præstere
De bedste anbefalinger her fra.

23 de outubro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Tusind tak for de fantastiske ord og de fem stjerner! 🌟
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever, at ord og handling går hånd i hånd hos os. Vi sætter utrolig stor pris på, at du som fast kunde fortsat viser os tillid.
Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til mange flere gode samarbejder fremover.

Just Clean holder deres slogan

Kommer til den aftalte tid og alt er bare 100% i orden. Kan kun anbefale just Clean til andre.

5 de outubro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Mange tak for din positive anmeldelse og de flotte 5 stjerner.
Vi er glade for at høre, at du oplever, at vi lever op til vores slogan, og at vores service levede op til dine forventninger. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at levere den samme høje kvalitet fremover.

Troværdig samarbejdspartner

Jakob og Sabrina fra Just Clean er fantastisk søde, ærlige og pligtopfyldende. Den service de leverer er pletfri, og man er ikke i tvivl om, at de begge er meget engageret og ambitiøse indenfor deres felt.
Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med både Jakob og Sabrina 💪🏽

27 de outubro de 2025

Resposta de Just Clean ApS

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.
Det glæder os at høre, at du oplever os som en troværdig og engageret samarbejdspartner. Vi sætter stor pris på dine pæne ord, og det betyder meget at du kan anbefale vores service. Vi ser frem til fortsat at levere den samme høje kvalitet.
Just Clean

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais