Just For You Travel Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Centro de informação ao turista

Een droomreis, een stedentrip, een onvergetelijke huwelijksreis, een wintersportvakantie of een prachtige safari in Afrika. Welke vakantiewens je ook hebt, laat je adviseren en inspireren en ervaar het gemak van mijn persoonlijke aanpak.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

15 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Optimaal genoten!

Danique is betrokken, attent en super deskundig! Wij hebben een 6 dagen geboekt bij Danique, met als bestemming Sardinië!
Danique heeft alles geboekt, huurauto, vlucht, hotel, catamaran tocht en quadtocht!
Wat was dit een heerlijke, onbezorgde vakantie, optimaal genoten!!

19 de junho de 2026

Aanrader

Ik ben erg goed geholpen door Danique. Ik had wat specifieke wensen en ze deed haar best om me daarbij te helpen door oa vragen te stellen aan eigenaren van appartementen.
Alles was perfect geregeld tijdens de reis.

26 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende service en fijne communicatie

Voor de derde keer heb ik een stedentrip via Danique geboekt, en opnieuw was alles uitstekend geregeld. Vanaf het eerste contact geeft ze een vertrouwd gevoel. Het is fijn om te weten dat je altijd contact kunt opnemen met vragen; ze reageert snel, denkt mee en onderneemt direct actie wanneer dat nodig is.
Vooraf hebben we veel nuttige informatie ontvangen over Lissabon, waardoor we goed voorbereid op reis gingen. Ook tijdens de reis was het prettig om te weten dat er altijd ondersteuning beschikbaar was.
Dankzij haar persoonlijke betrokkenheid en goede service is dit zeker niet de laatste keer dat ik via haar boek. Een absolute aanrader!

19 de maio de 2026

Supergoed geregeld

Supergoed geregeld! Samen met mijn moeder naar Marrakech geweest voor 5 dagen. Alles was geregeld, van a tot Z incl. alle cijfers. :-)
Verliep allemaal soepeltjes. TukTuk tour, kookworkshop en kameel rijden, alles was zeer goed geregeld. Geen gedoe in een land die je niet kent. Zeker voor herhaling vatbaar! (heb je nog leuke activiteiten voor Tunesië? :D)

9 de março de 2026

Meedenken op basis van goede vragen

Meedenken op basis van goede vragen
En met de antwoorden creatief aan de slag. Extra ontzorging of extra “bijzondere“ ervaring zit er altijd bij in. Echt meedenken en keuze is aan jezelf om het wel of niet te kiezen.

15 de fevereiro de 2026

3 weken Kroatië in juni

Danique heeft voor ons weer een mooie reis voorbereid. 3 weken Kroatië. 6 verschillende, mooie locaties. Vluchten en auto, alles vooraf geregeld . Het was weer gelukt mooie plekjes te vinden. Op deze manier hebben we een zorgeloze vakantie gehad.

3 de junho de 2025

Top vakantie in tenerife

Laatst ben ik terug gekomen van Tenerife en ben ik geholpen door Danique. Wij hadden nog geen idee waar we heen wilde en daar heeft zij ons heel goed mee geholpen. We kregen een heleboel opties om te doen en hebben daardoor de perfecte vakantie gehad. Ik zal zeker nog een keer een vakantie boeken bij Danique!

23 de abril de 2025

Aanrader

Wij hebben een mooie reis naar Schotland gehad georganiseerd door Danique. De reis voldeed aan al onze verwachtingen en meer. Genoten!

17 de março de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prettig geregeld geeft rust!

Alle lokaties van de reis waren tot in de puntjes geregeld. Goede hotels, duidelijke routes en openbaar vervoer tickets. En als er al iets was dat vragen opriep, was onze reisadviseur goed bereikbaar en regelde de zaken direct. Wij hebben geen enkele zorg gehad.

Bij mijn review staat per abuis de naam van mijn vrouw. Dit moet zijn Lejo Schimmel

31 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.