Meget lækre drinks samt super god service hele vejen igennem. Vi hentet vores dispenser med tilbehør i Brabrand hvor Ivan har givet os en fantastisk service både før og efter vores fest. De bedste anb... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Helt perfekt - intet mindre! Vi bestilte tre stk. dispensers til vores bryllup d. 5/8-23 og konceptet er helt genialt. Hjemmesiden er nem og overskuelig og der er stort udvalg af forskellige dri... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig lækre cocktails! Bestilte 5 slags til min 40 års fødselsdag og det var et kæmpe hit hos alle gæster. Både med og uden alkohol 🤩 Det ser bare virkelig fedt ud når de står klar til servering o... Ver mais
The Just Serve It drinks were a great hit at our lunchtime party, which was a mix of all ages. We ordered drinks both with and without alcohol so everyone could enjoy. The drinks arrived the day befor... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Du bestiller de drinks du ønsker. Vores bartendere mikser og leverer dem til dig, klar til at drikke. Ready to serve - det bliver ikke nemmere.
Informações de contato
Roskildevej 46B, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- 71929373
- info@justserveit.dk
- justserveit.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bryllupsdrinks - perfekt set-up!
Vi bookede drinks til vores bryllup i Jylland gennem Just Serve It, og det er absolut ikke sidste gang vi benytter os af det! Super god kundeservice og lækre drinks ⭐️👌Nemt at gå til for alle gæster. En klar anbefaling herfra 🙏

Helt perfekt
Helt perfekt - intet mindre!
Hjemmesiden er nem og overskuelig og der er stort udvalg af forskellige drinks.
Vi afhentede dispenserne i afdelingen i Jylland og det var mega nemt, da alt var klart ved afhentning og vi bare skulle fylde dispenserne.
Gæsterne syntes det var smart og at indholdet selvfølgelig smagte rigtig godt, så det har været en succes hele vejen. 👏🏼

Resposta da Just Serve It
Super nemt at bestille og drinksene var…
Super nemt at bestille og drinksene var superlækre. Kan virkelig anbefales 😀
Festligt look men kvaliteten af drinksene var ringere end forventet
Vi bestilte fire forskellige drinks til vores bryllup. Både vi og vores gæster var vilde med den der hedder “Mango Tango” men de resterende drinks smagte ikke af meget og de fleste af de gæster der smagte et glas af dem og foretrak herefter mango tango, øl eller vin. Det hele var pænt stillet op og så fint og festligt ud. For os var prisen for høj ift smag og det faktum, at vi selv skulle hente og aflevere dispensere. Prisen på levering var også for høj for os ift den kvalitet vi smagte. Vi oplevede god kundeservice og nem afhentning og levering. Pga kvaliteten kunne vi ikke finde på at bestille en anden gang.
Super nemt og lækkert :)
Perfekt valg til vores bryllup
Perfekt valg til vores bryllup! Både vi og gæster synes drinksne var lækre, og der var rigeligt til hele festen. Det var super nemt både at kunne bestille fadølsanlæg og drinks på en gang, og det blev leveret og hentet som aftalt. Derudover har de rigtig god og hjælpsom kundeservice :)
Lækkert og let
Drinks på Top niveau
Vi brugte Just Serve It til vores julefrokost, fedt koncept.
folk var superglade for et andet koncept end det vante, lækre mixede drinks lige til at gå til og virkelig god smag. jeg vil helt sikkert bruge det igen.
Mvh
Lone Vange Jørgensen
Kantineansvarlig, SL.
Levering til tiden
Levering til tiden. Smagte skønt og skabte stor glæde blandt gæsterne. Let og lækkert!
God service og gode drinks
Vi fik fem forskellige drinks til en sommerfest. Konceptet spillede og drinksene var gode. Jeg havde en god dialog med både Robin og Ivan.
Jeg hentede drinksene i Hinnerup ved Aarhus, hvor Ivan var både hjælpsom og informativ. Tak for god service.
Super service, forfærdelige produkter
Jeg havde dialog med Robin omkring køb af cocktails til 40 pax til en fødselsdag inkl. leje af fadølsanlæg. Robin var super fin og hjælpsom og kom selv og leverede det hele personligt. Jeg har kun godt at sige om Robin og hans meget service-mindede tilgang til konceptet.
De cocktails vi havde bestilt kunne man maks drikke 5 stk. af før alt røg retur, så stærke var de, fik jeg oplyst under dialogen med Robin.
På aftenen klagede de fleste gæster over overhovedet ikke at kunne smage/mærke alkoholen og jeg måtte på den lokale Shell og købe ekstra alkohol - en ekstraudgift på små kr. 700.
Flere gæster drak både 10 og 12 drinks uden at være synderligt mærkede af de drinks der ellers på ingen måde kunne drikkes mere end fem af. De smagte fint, det var bare ren saftevand.
Jeg har haft dialog med Just Serve It som ikke kan genkende dette billede og derfor ikke ønsker at yde kompensation til mig. Det er jo ord mod ord og jeg ønsker på ingen måde at skabe mig og gå yderligere ind i dette - regningen er alligevel betalt og jeg fik penge tilbage for den øl vi ikke havde drukket.
Men oplevelsen med selve cocktailsene var utroligt skuffende og det blev sidste gang det koncept skulle prøves af og ikke noget jeg kan anbefale videre.

Dejligt nemt
Dejligt nemt. Købte prøvepakken og valgte ud fra den til vores fest.
Fantastisk service!
Just Serve It får mine allervarmeste anbefalinger! Vi måtte rykke vores dato lidt akut og dette foregik helt uden problemer. Vi afhentede i jyllandsafd og kommunikationen med Ivan var super nem og meget behagelig. Dispenserne var et kæmpe hit til vores havefest!
Nem og lige til
Fedt koncept. Nem at bestille og rigtig god service. Kunne ikke være mere tilfreds.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.