JUUCE Avaliações 2.913

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik bestilt curly girl conditioner og ICE Solution Scalp spray. Hurtig levering. Desværre, var der på hjemmesiden, ikke oplyst indhold af parfume i produktet, men fremgår af flasken. Da jeg skiver... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har prøvet alverdens shampoo, balsam mm. Men efter jeg har prøvet produkter fra JUUCE er min søgen efter favorit produkter endelig slut. Shampoo, balsam, hår kur, olie og leave in er nu en fas... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service 🤩 jeg reagerede på et opslag på fb om at jeg syntes det var en forandring i et produkt. Sammen dag hørte jeg tilbage og blev bekræftet i min opfattelse og guidet til hvad jeg så sk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service. Ved en fejl manglede der et produkt i kassen og et andet produkt som jeg ikke havde bestilt var sendt med. Jeg kontaktede firmaet pr mail vedr. Der kom hurtigt et sødt og beklageligt s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos para cabelo

Escrito pela empresa

JUUCE er en hårproduktserie, som er designet i samarbejde med professionelle frisører. Serien er uden parabener og sulfater. - Sælges eksklusivt på www.juuce.dk og hos udvalgte saloner i Danmark. JUUCE har et komplet sortiment af pleje - og stylingprodukter. JUUCE er især kendt for krølleprodukterne, hvor krøllerne virkelig plejes og boostes.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 20% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Der produkt

Det produkt, jeg søgte, var i ikke på lager. Jeg bad om at få besked, når produktet kunne bestilles igen. Der gik ikke mange dage, før jeg kunne bestille og afhente produktet. Rigtig glad for, det var en hurtig ekspedition. Tak for det.

8 de maio de 2025

Hej Anne-Mette,
Hvor er vi glade for, at du har haft en god oplevelse. Det betyder så meget for os, at du ville bruge tid på at anmelde os. 🌸

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

11 de maio de 2025

Hej Hanne,
Hvor er vi glade for dine skønne stjerner. Det er så dejligt, at du ville bruge tid på at anmelde os. 🌸

Hurtig betjening

9 de maio de 2025

Hej Bente,
Det er så dejligt, at du kan lide vores service, og du er tilfreds med at handle hos os. 🌸

Hurtig levering og gode produkter

Gode produkter gode priser og hurtig levering

29 de abril de 2025

Hej Lena,
Hvor er det dejligt, at du kan lide JUUCE, priserne og vores leveringstid. Tusind tak til dig for de flotte stjerner. 🌸

Mange gode produkter online

Mange gode produkter online, nemt at bestille og hurtig levering.
Bare ked af at jeg dagen efter fik et tilbud fra jer at jeg kunne have sparet 100 kr 😁

2 de maio de 2025

Hej Gitte,
Hvor er det dejligt, at du kan lide JUUCE. Og vi beklager meget, at vi holdt tilbud dagen efter. Du må meget gerne sende en mail til info@juuce.dk med dit ordrenummer. Så sørger vi selvfølgelig for, at du også får det til tilbudsprisen. 🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig gode produkter og meget…

Rigtig gode produkter og meget behjælpelig kundeservice 😊

30 de abril de 2025

Hej Dorthe,
Hvor er du bare sød. Tusind tak for de flotte stjerner og de rosende ord. Det gør os så glade, at du kan lide JUUCE og vores kundeservice. 🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin hjemmeside hvor det er nemt at…

Fin hjemmeside hvor det er nemt at finde produkterne, ligesom der altid er hurtig levering. Yderst tilfreds med både produkter og service.

30 de abril de 2025

Hej Grethe,
Det er dejligt, at du har haft en god oplevelse. Det betyder så meget, at du både er tilfreds med produkter og service. 🌸

Skønne produkter

Skønne produkter, som leveres hurtig. Jeg bliver aldrig skuffet når jeg prøver nye produkter….❤️❤️

29 de abril de 2025

Hej Lone,
Hvor er vi bare glade for din anmeldelse. Det betyder så meget for os, at du kan lide at handle ved os. 🌸

Hurtig levering.
Hurtig ombytning ved fejl

29 de março de 2025

Hej Tina,
Hvor er vi glade for din søde anmeldelse på trods af vores fejl. Tusind tak til dig. 🌸

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig, god produkter.

28 de abril de 2025

Hej Fatemeh,
Hvor er vi glade for, at du kan lide JUUCE, og du har haft en god oplevelse. Tusind tak for de flotte stjerner. 🌸

Gode produkter

18 de abril de 2025

Hej :-)
Tusind tak for de flotte stjerner. Dem sætter vi virkelig pris på. 🌸

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Curls cream Bloomy fra Juuice er til…

Curls cream Bloomy fra Juuice er til dags dato den bedste styling til mine ægte store krøller. Den både giver fugt og stivelse. Jeg syntes, mange produkter ikke kan stå alene. Altså krøller bliver tørre eller bare bløde og slaskede. Den er mega god og holder længe. Skal varmes op 5 sekunder mellem hænderne. Jeg kommer den i af 2 gange.

Og nej... jeg får ingen penge eller gratis produkter, for at skrive dette. Men alle bør jo eje den.

Vh Mai
Og så er den Lavet i Danmark.

1 de abril de 2025

Hej Mai,
Wauw. Vi kan jo slet ikke stoppe med at smile. Sikke nogen flotte ord. Det er så dejligt, at du kan lide JUUCE, og du vil dele din oplevelse.
Vi kan ikke takke dig nok! Du er bare skøn! 🌸

10 de abril de 2025

Hej Yrsa,
Hvor er vi glade for, at du kan lide JUUCE og vores leveringstid. Det betyder meget for os, at du ville bruge tid på at lave en anmeldelse. Tusind tusind tak. 🌸

Team JUUCE

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais