Ringede torsdag formiddag for at høre på et sæt øreringe, der var udsolgt online, Line fik hurtigt klaret at få gjort 2 enkelt styk til et par og til samme pris, som de var på tilbud til online. De bl... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Den venlige og kompetente salgsmedarbejder, som forstod mig og hjalp mig på vej med en nem bestilling og betaling. Jeg modtog pænt indpakkede smykker med mærkning af farver - alt som aftalt. Det er e... Ver mais
Havde tabt min ene ørering fra Sif Jacobs ned i vasken og troede aldrig jeg skulle finde et par igen, da det var et par år siden jeg fik dem, og de var ikke på deres egen hjemmeside længere. Men h... Ver mais
Kæmpe anbefaling herfra. God service og klar til at hjælpe, hvis der opstår spørgsmål.
Detalhes da empresa
Informações de contato
Tryg og god behandling
God kundeservice
God kundeservice, søde og hjælpsomme🌸
Hvis jeg kunne, ville jeg give Jwlry 6 stjerner for suveræn kundeservice (tak Line) og hele processen omkring et køb. Handler heeeelt sikkert der igen.
Reklamation/ombyt
Købte en Julie Sandlau halskæde som gik i stykker efter knap et år. Ringede til kundeservice og fik hjælp af en meget sød medarbejder 😊 Kæden blev byttet og det tog kun 4 dage fra jeg kontaktede dem til min nye kæde var hjemme. Super service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
KANON HJÆLP
KANON HJÆLP! skrev ind fordi jeg ikke kunne forstå et tilbud, fik det forklaret og blev guidet igennem af den skønne support, vil HELT SIKKERT handle her igen!
Glæder mig til at modtage mit produkt!
GOD JUL!
Alt fungerer fint
Hurtig levering, meget fin indpakning. Jeg måtte desværre returnere, da modtageren af gaven allerede havde fået smykket. Det var nemt at returnere. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Jeg blev mødt i øjenhøjde og kunne få min pakke inden for MEGET kort tid.
Super søde og hjælpsomme
Super søde og hjælpsomme!
Dejlig hurtig levering!📦
Mega flotte smykker, kan klart anbefale
Kære Mette
Kære Mette, mange tak for den håndskrevede besked og for at sende halskæden så hurtigt efter at jeg skrev i kommentarfeltet at det var til min lillesøsters fødselsdag og det gerne måtte være så hurtigt som muligt. Den kom efter bare 1-2 dage og min søster blev så glad for den! Ønsker alt godt for dig og din butik ❤️
Super god og venlig kundeservice
Super god og venlig kundeservice, der er nem at komme i kontakt med. Der var lidt udfordringer med at få den bestilte ring i den rigtige størrelse fra producenten, men det blev håndteret på fineste vis. Klar anbefaling herfra.
Stort anbefaling
God service, fin indpakning og en håndskrevet kort. Kan bestemt anbefales at handle her!
Super god service
Super god service
Havde en reklamation på et armbånd. Meget behjælpelig kundeservice og super god service
Kan kun anbefale at handle her
Virkelig hurtig forsendelse
Virkelig hurtig forsendelse, smukke smykker i god kvalitet. Sender en sød personlig hilsen med i pakken.

Resposta de jwlry.dk
Flotte produkter og gode tilbud
Flotte produkter og gode tilbud. Hurtig leveringstid og med en håndskrevet besked vedlagt :)

Resposta de jwlry.dk
Jeg har bestilt og fået leveret en…
Jeg har bestilt og fået leveret en ting, som ridser og er skarp, har lavet reklamation som jeg skulle, men ikke modtaget retur label, har skrevet til kundeservice men der kommer ingen retur seddel??? Ordre 18316
🥵🥵🥵

Super hurtig service
Bestilte varen fredag sen eftermiddag, modtog varen lørdag formiddag. Det er godt nok hurtig service.
God pris og hurtig shipping
God pris og hurtig shipping. Meget tilfreds.
Fin og hurtig betjening
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.