Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Nemt at navigere på hjemmesiden. Og virkelig lækkert tøj - og netop derfor synes jeg måske ikke, at et fjollet navn som Jydepotten helt passer😅 Det sender et andet signal ift. kval... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schade, daß die Artikel nicht in meiner Sprache, oder Englisch angezeigt werden und die Preisangabe in Euro ausgewiesen wird. Es gibt 2 Artikel von Love and Divine die mich interessieren, aber bei un... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god service og dialog med Jydepotten! Ved feiladressering ble pakken returnert fra GLS tilbake til Jydepotten et par ganger. Men ved god velvilje og service fra deres side, fikk webansva... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin hjemmeside og den bestilte kjole levede fuldt ud op til min forventninger. Gode priser ifht mange andre hjemmesider. Bestilte torsdag og skrev om det var muligt at få den afsendt samme da... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Informação fornecida por fontes externas variadas

Jydepotten er shopping destinationen for kvinder, der går op i design og kvalitet. Vi fører kendte brands som Mos Mosh, Y.A.S, Soaked in Luxury & Gustav.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en smuk strik bluse fra Piro som…

Købte en smuk strik bluse fra Piro som jeg har i forvejen i anden farve. Jeg var i tvivl om str og ringede omkring dette og fik en virkelig god og venlig betjening. Levering kom meget hurtigt, og blusens str perfekt. Jeg bruger s/m og bestilte en str 1 i Piro som svarer til en S. Den passede perfekt. hjemmesiden er rigtig nem at bruge, så stor anbefaling til at handle hos jydepotten med god service hvis man ringer og har spørgsmål.

30 de setembro de 2025

En super forretning

En super forretning. Jeg handler i webbutikken, og de er lynhurtige til at sende. Hvis varen returneres, er pengene på kontoen med det samme. Det er suverænt dejligt.

25 de agosto de 2025

Hurtig levering

Hurtig levering. Modtog pakken dagen efter bestilling.
Det ville være fantastisk, hvis man fik gratis returnering. Det ville nok få mig til at købe mere.

1 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god service og dialog med…

fikk webansvarlig Kathrine rettet opp i feilen med GLS.

25 de julho de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

OK hurtig levering

OK hurtig levering - var dog ked af at få nederdelen leveret i en str. M. - når jeg havde bestilt en S. Det stod, der meget tydeligt på fakturaen. Kunne se på jeres link at str. S. ikke længere var på lager hos jer. Min søster har overtaget str. M. så var jeg fri for at sende retur. Har efterfølgende fundet den hos Magasins webside - den er leveret og passer perfekt i str. S.
Så her en opfordring til at I tjekker str. inden i sender eller, at informere hvis I alligevel ikke havde den rigtige str. mvh. Ulla Nøhr.

14 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De er langsomme med at sende vare

De er langsomme med at sende vare, og når det så endelig kommer er det ikke den vare man bestiller.
Så skal man vente yderligere på de sender retur label og på butikken modtager min forkerte vare, så vi starter forfra,,,,,, og ja jeg venter stadig.

28 de julho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais