Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Kræmmermarked og babybazar i hele Jylland
Informações de contato
tarphagevej 49, 6710, esbjerg, Dinamarca
- jyskbazar@gmail.com
- jyskbazar.dk
Jeg var afsted med en masse brugte ting…
Jeg var afsted med en masse brugte ting og solgte fint. Jydskbazar var gode til at give informationer og højtalerene i de to haller. Markedet var godt besøgt.
Jeg kommer gerne igen.
Dejligt sted at komme med som sælger
Dejligt sted at komme med som sælger - der er bare styr på det, og en god stemning 😊
Rolig og dejlig oplevelse
Min oplevelse med Jyskbazar er rigtig god.
Man booker via nettet.
- de har et kort som gør det NEMT at finde ud af hvor man kan stå. Både en selv men også dem man er sammen med.
- har man spørgsmål eller teknik driller så svare de HURTIGT og de svare når de kan.
- prisen er for os en fin pris, det er ikke dyrt når man tænker på hvad man ellers giver andre steder. Det har den rette leje. Men prisen skal ikke stige.
For det er endnu ikke udbredt, der er meget forskel på hvilke steder der er mange og hvor der er lidt. Samt hvilke type stander der er.
Men vi er tilfreds og er glade for man kan får tømt skuret, kælderen og loftet til en pris der er til og betale
Altid dejligt at besøge jeres markeder…
Altid dejligt at besøge jeres markeder .
Der er noget for enhver smag .
Uanset om man er til nyt eller gammelt eller næsten ikke brugt .
Jeg nyder at stå som sælger et minus er…
Jeg nyder at stå som sælger et minus er priserne men ved de er skruet i bund hal leje er dyrt.
I gør et knald godt stykke arbejde med at finde steder og få reklameret 💪 tak for i år vi ses i 25 :)
Nem måde at sælge sit genbrugsguld på!
Så nemt at booke og betale for en stand. Selvom det kan være et marked uden bord, kan man godt tilkøbe et bord alligevel.
Dagen før markedet kommer der en meget fyldestgørende sms til standholder med al den info man har brug for.
De særger også for masser af reklame op til det enkelte marked. Plakater i byen det bliver afholdt og opslag på facebook som man kan dele.
Der er mange markeder at vælge mellem, så man skal bare få ryddet op i gemmerne eller sælge ud af kreaprojekterne.
Nederste hylde
Som køber undrer jeg mig over at se så meget skrammel på et sted. Vi er på nederste hylde- en mase nyproduceret , gl sko og børnetøj, entré for at komme ind. Markedet bredte sig udover to kæmpe haller i Erritsø Idtrætscenter. Der var stopfyldt i haller og p plads så en fed forretning helt sikkert til Jysk Bazar.
God service og hyggeligt
Har været med er par gange og kommer gerne igen både som sælger og køber, super gode markeder
Hurtig til at svare på mail og i …
Hurtig til at svare på mail og i foråret i Helle Hallen var der fin behandling
Et besøg værd
Har været med en del gange nu.Det er super hyggeligt og der er altid godt med besøgende.
Det er nemt og der er altid styr på tingene.
Helt klart et besøg værd.
fed markeder med masse af besøgende har …
fed markeder med masse af besøgende har selv haft stand med bord på mange af ders arrangementer .....
Kan 100% anbefale at mand støtter op om …
Kan 100% anbefale at mand støtter op om jyskbazzar👍 Super arrangement og ikke mindst super service.
Jydsk Bazar .............
Jydsk Bazar .............. det er et super koncept. Der er ordentlige forhold, og er man i tvivl, er der hjælp at hente. Denne gang I Rødding er min tredje "stand" og det virker. Glæder mig til bord nr. 82, den 10. september 2017
Hyggelige markeder
Smart hjemmeside og godt arbejde fra arrangørens side, rigtig hyggelig og vi kommer helt sikkert igen!
Dejlig enkel hjemmeside
Smarte funktioner og god serice!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.