Københavnercafeen Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

For godt 1 år siden var jeg (boet her i København siden 2007) og min søster m.f. fra Norge og skulle spise og drikke. Jeg bestilte Danmarks national ret: Stegt flæsk med persillesovs og kartofler... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har nu været forbi 4-5 gange og servicen har været klasse hver gang. Søde og venlige mennesker. Noget af det bedste stegt flæsk og smørrebrød. Kan klart anbefale tjener Oles favorit. Et stykke m... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tidligere tiders førsteklasses frokost restaurant, er faldet for fristelsen at slække på råvarerne for at tjene mere. Fiskefilet med en sur kedelig hjemmerørt remoulade, en skamstegt flæskesteg med su... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ikke mindre end fantastisk.

Vi besøgte Københavner caféen i vores ferie. Bestilte kalvelever, dansk bøf og wienerschnitzel. Der var mere end rigeligt. Maden kom hurtig og var varm. Deres priser er helt okay. Personalet var friske og venlige med en lille kæk bemærkning. Her kommer vi helt sikkert tilbage til. Tak for god mad

20 de julho de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, rigtig god mad, varmt og skønt personale. Vi fik en rigtig god schnitzel og derefter æblekage, og mere fra dét menukort skal prøves 👍🏻 Tak og velbekomme 👏🏻

14 de novembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En kedelig oplevelse

D 10 december var vi 4 personer på Københavnercafeen, vi havde besøgt stedet i sommer og glædede os derfor til vores julefrokost på stedet, men det var en stor skuffelse, for det første var pladsen MEGET trang (der var kun få cm mellem os og nabobordene) vi ventede 1/2 time inden vi fik serveret vores juleplatter og da drikkevarer, glas, tallerkner og platter var anbragt var der ikke mere plads til hver, som på et klapbord i en flyvemaskine. Da platterne var spist sad vi yderligere 1/2 time og ventede på at få serveret ost og risalamande, da dette blev serveret var osten iskold (taget direkte ud af køl) og risalamanden var bestemt ikke hjemmelavet. Tjeneren kom og undskyldte den lange vente tid, (de havde "glemt" os) hvilket vi ikke bruge til noget, alt i alt en kedelig oplevelse, hvor vi fornemmede at service ikke var i højsædet men der imod at det kun gik ud på at få så mange mennesker som muligt "presset" ind i lokalet, servere halvfabrikeret mad og tjene "kassen". Det er sidste gang at vi besøger Københavnercafeen.

17 de dezembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kæreste og jeg havde en ualmindelig…

Min kæreste og jeg havde en ualmindelig og vidunderlig oplevelse, og så tilmed på en ganske almindelig hverdagsaften. Personalet leverede en udsøgt service med godt humør og et imødekommende overskud. Jeg kan tilmed skrive under på, at Københavner Cafeens wienerschnitzel er blandt højniveauet af de utallige schnitzler jeg har indtaget igennem tiderne. Københavner Cafeens dessert trio er også i en klasse for sig. Ganske enkelt udsøgt. Vi anbefaler klart dette skønne sted til alle som sætter pris på god mad omfavnet af en passioneret dansk ånd. Vi vender snarligt tilbage.

9 de agosto de 2019

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais