K9laboratories Avaliações 330

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede ervaringen met K9. Mijn hond had veel last van allergieën maar is er tot nu toe vanaf sinds hij de contrallergy bites slikt van K9. Regelmatig leuke aanbiedingen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg goede natuurlijke producten die onze Taro enorm helpen met zijn stress/onzekerheid. De verpakking is prima, de verzending super snel. Het calming complex in een smakelijke brokjes vorm. Resulta... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne en lekkere snoepjes die werken! Ik gebruik de contrallergy bites. Mijn honden hebben zichtbaar minder jeuk en bijten ook bijna niet meer aan hun poten. Heel blij mee!.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik geef al bijna een jaar de K9 chewies Heup&Gewrichten aan mijn Border Collie die dit jaar 9 jaar wordt. Sinds hij deze supplementen neemt is hij opnieuw veel levendiger zowel thuis als op wandeling.... Ver mais

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

330 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Goede producten

Goede producten, goede klantenservice en leuke acties. Mijn hond vindt de supplementen lekker, dus het geven hiervan is elke dag een feestje!

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt goede supplementen voor je hond!

Mijn bijna 16 jarige hond Donna loopt echt zichtbaar beter met de K9 Joint Mobility snoepjes. Dat werd echt duidelijk, toen ik een keer een paar dagen zonder zat en ze echt stram werd en slechter liep. Gelukkig leveren ze supersnel en was binnen een paar dagen alles weer normaal, voor een hond van die leeftijd. Ik zorg nu, dat ik steeds voldoende voorraad heb. Ik heb nu ook de contra-allergy bites gekocht voor mijn andere honden. Daar moet ik nog mee beginnen, maar ik heb er alle vertrouwen in.
K9 is een fijn en betrouwbaar bedrijf. Ik raad het van harte aan!

Top product

Goede service. Snelle verzending. Ben heel content met K9 Allergie Shield. Onze hond krabt veel minder. Hoop dat het in de toekomst helemaal gedaan is.

Zeer goede producten !!!

Altijd een zeer correcte levering maar bovenal super goede producten. Mijn twee oude honden die zeer veel last hebben van hun gewrichten zijn enorm geholpen door deze natuurlijke producten.
Wanneer ik ben vergeten bij te bestellen en mijn honden even zonder zitten, zie je dit ook meteen aan hen. Ik raad deze producten aan al mijn hondenvrienden aan. Meer dan TOP !!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke aanbieding 1+1 calming complex…

Leuke aanbieding 1+1 calming complex snoepjes gekocht. Onze hond vind ze lekker,en ze werken samen met de anti stress halsband goed. Onze hond is rustiger. Kregen er ooknog een gratis anti vlooien halsband bij. Bij welk bedrijf krijg je nog zoveel kado.
Een echte aanrader dit bedrijf.
Veel beter dan die chemische stoffen,waarvan onze huisdieren behoorlijke bijwerkingen kunnen krijgen. Ik raad het echt aan. Wel een beetje geduld hebben,voordat het werkt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne website met duidelijke uitleg

Fijne website met duidelijke uitleg. Ik gebruik de halsband en snoepjes voor angst vooral bij vuurwerk. Het is geen wondermiddel maar de paniek is eraf buiten. Binnen reageert ze bijna niet meer op vuurwerk.

Hondenshampoo

Heel erg blij met de shampoo tegen de jeuk. M'n hondje krabt al een heel stuk minder. Snelle levering ook. Heel erg tevreden.

Heel tevreden !

Ben heel tevreden over het product voor mijn onrustige en bange hondje, dit werkt echt, geef het nu al aantal maanden
En het is geen rotzooi wat je je beestje geeft
Hij is nu stuk rustiger en minder bang !
Altijd correcte levering , ben heel tevreden

Pluim voor jullie K9
M

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werkt heel goed wil niks anders meer voor onze honden

Ons mannetje moet geen enkel pilletje of suplement hebben van welk bedrijf dan ook. Maar heb anti jeuk en angst/ stress snacks gekocht hier. Eerste keer dat ons mannetje deze eet zonder moeite en ze werken heel goed. Ook ons vrouwtje met veel jeuk heeft positieve reactie hierop. Ook al minimaal tot geen jeuk na week. Nu weer op nieuw besteld omdat het bij onze honden heel goed werkt. Anti jeuk en angst/stress is na korte tijd al effectief gadit echt blijven grbruiken.

Contrallergy tegen staart bijten

De werking van de brokjes wordt goed uitgelegd, zodat je weet waar je voor moet kiezen.
Onze hond beet zijn staart kaal van de jeuk.hij eet nu een tijdje de contrallergy brokjes en hij is gestopt met het bijten en zijn staart is weer mooi geheeld.

Uit wanhoop half september 2025

Uit wanhoop half september 2025, na helse periode met Apoquel, met meer bijwerkingen dan heil, voor onze lab met zware huidproblemen overgeschakeld naar contrallergy bites. Haar toestand op dat moment was ernstig, haar vacht bijna volledig uitgevallen, haar huid ontstoken en zo goed als één grote open ontstoken schaafwonde met daarbovenop nog eens oncontroleerbare diarree (letterlijk spuitpoep). Maw wat we ook probeerden, niets hielp, integendeel…
Raar maar waar, na 3tal weken 4 ‘snoepjes’ per dag (jaja, ze lust ze graag en is flinke meid van 42kg) begon haar huid te genezen, nam jeuk af en beterde ook stilaan de diarree. Helaas na 5w kreeg ze terugval en nam ik contact op met K9 om te vragen wat ik moest doen. Zeer snel advies ontvangen om blijven verder te doen, eventueel over te schakelen naar AllergyShield en bij onze dierenarts te passeren. Wegens de ernst kreeg ze toen antibiotica bij naast haar 4 ‘snoepjes’ daags.
Nu 3m later ben ik blij deze review te kunnen schrijven over onze grote harige dochter. Haar vacht is mooi vol ingegroeid, op enkele plekjes na, is zacht en glanst mooier dan ooit.
We dienen nog steeds alert te blijven, maar na een lange lijdensweg en zware medicatie(s) in 9j blij dat ze nu doorgaans rustig en kalm is, zich af en toe nog eens krabt maar vooral ook aangenaam geurt.
Ze reageert nog wel snel allergisch op ‘iets en zien het aan haar ogen en poten, maar krijgen het vrij snel onder controle. K9 we zijn superblij, eerlijkshalve aanvankelijk erg sceptisch, en nu zeer tevreden over jullie en jullie producten!!!
PS. Onze kleine York is eindelijk ook van haar verstopte anaalklieren af :-)

17 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer effectief tegen verstopte anaalklieren

Al jong kreeg 1 van onze hondjes last van verstopte anaalklieren. Na 2 keer een bezoek aan de dierenarts vonden we dit toch wel te heftig voor de hond en kwamen we dit tegen. Sinds ze de supplementen krijgt geen last meer gehad! Op natuurlijke basis heeft onze voorkeur, dus ga vooral zo door!

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.