K9laboratories Avaliações 329

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne en lekkere snoepjes die werken! Ik gebruik de contrallergy bites. Mijn honden hebben zichtbaar minder jeuk en bijten ook bijna niet meer aan hun poten. Heel blij mee!.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg goede natuurlijke producten die onze Taro enorm helpen met zijn stress/onzekerheid. De verpakking is prima, de verzending super snel. Het calming complex in een smakelijke brokjes vorm. Resulta... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze Buddy krijgt al 3 jaar de snoepjes voor zijn anaalklieren en ze helpen hem, voor controle gaan we wel geregeld naar de DA. Dan heeft hij geen ontsteking, Wat hij voor die tijd wel had,Dan zijn... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik geef al bijna een jaar de K9 chewies Heup&Gewrichten aan mijn Border Collie die dit jaar 9 jaar wordt. Sinds hij deze supplementen neemt is hij opnieuw veel levendiger zowel thuis als op wandeling.... Ver mais

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

329 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

K 9 perfecte produkten

Mijn ervaring is en was positief omdat alles vlot is verlopen, communicatie perfect en levering en produkt is zeer goed voor mijn Teckel, doe zo voort met alles 👊

6 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelling komt zeer snel bij mij…

De bestelling komt zeer snel bij mij thuis. De joint mobility met lamb flavor werkt goed als ondersteuning bij mijn hond. Hij is bijna 8 jr. en heeft een ongelukkige val gemaakt. Zijn elleboog was beschadigd en hij is daar een kleine 2 jr geleden aan geopereerd. Daarna moest hij revalideren en zijn spieren moesten op gang komen. Daarna had hij af en toe wat klachten van opstap mankheid. Toen ben ik JOINT mobility gaan geven en het werkt heel goed, Hij loopt weer prima , nadat ik het hem zo'n 4 mndn. geleden ben gaan geven. Ik blijf het geven. :-)

6 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij bestellen hier de supplementen voor…

Wij bestellen hier de supplementen voor de hond en kunnen niet anders concluderen dat deze doen wat ze beloven. Ook wat de bezorging betreft gaat het goed. 1 keer is het "zoek" geraakt bij de post. Na melding kregen wij het heel snel opnieuw bezorgd

27 de dezembro de 2025

Zoooooo blij, bewezen ervaring

Zoooooo blij, en niet alleen !!! Onze Noor RR, liep mank. Nu na 6 weken huppelt ze weer en beweegt ze zoals het eruit ziet pijnloos. Top product
En ze vind het ook nog lekker ook, onze grote kieskeur in eten en snoepgoed 🤪

3 de janeiro de 2026

Super verandering

Super verandering, onze 13 jarige Zwitserse herder sliep veel, was mank, moeite met opstaan. Kortom we dachten hij is er niet lang meer.
Wij kennen onze hond niet weer. Hij is weer levenslustig en actief. Zo blij mee!

2 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voiliers calme et anti stress au top !

J’ai dejà utilisé les colliers «  calme et anti stress » et j’en ai été enchantée. Les moments difficiles que nous vivons parfois sont également ressentis par nos chiens. C’est ici que les colliers ont été nos chiens Qary et TiAgo d’une réelle aide : plus posés, plus calmes ; en deux mots : plus heureux. Merci à K9 Laboratories

2 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was heel sceptisch,weer reclame op…

Ik was heel sceptisch,weer reclame op Facebook. Toch maar na paar x reviews gaan lezen. Die waren allemaal positief.
Overstag gegaan met bestellen voor mijn bijna 12 jarige Bouvier. Twee soorten , voor artrose en allergie.
Na 2 weken zag ik echt al veranderingen. Mijn 'oudje' iet er goed uit, rent zelfs al meer. Geen gelik en bijten aan z'n poten en rug.
Voorraad in huis gehaald. M'n hond en ik zijn zeker blij hiermee. Makkelijk te voeren ook.

1 de janeiro de 2026

labrador allergie

Onze labrador had allergie en door jeuk aan de poten veel bijten en krabben, sinds wij een aantal jaren contrallergie gebruiken is probleem
opgelost, wij en onze hond zijn er zeer blij mee

31 de dezembro de 2025

K9 prima

1 snelle levering
2 goed product
3 het product balans werk bij onze hond goed en de halsband om rustig teworden ook vooral in deze periode

30 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik heb voor onze hond Contrallergy…

ik heb voor onze hond Contrallergy chewies gekocht om uit te proberen na gebruik van 2 weken merkte ik dat het krabben en bijten veel minder werd en nu na 4 weken zo goed als niks meer ik heb deze nu dan ook voor een vriendin gekocht zodat ze die haar hondje kan geven wij zijn zeer tevreden met het resultaat

30 de dezembro de 2025

Contrallergy snoepjes

Heel blij met de contrallergy. Sjuul had veel last van jeuk. Medicatie van de dierenarts. Kosten 190 euro in de 3 weken. Met deze snoepjes begonnen en Sjuul heeft geen jeuk meer

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden met de producten van…

Super tevreden met de producten van K9laboratories ! Mijn hond geniet er echt van en ik merk zoveel verschil in zijn vacht en energie. Alles voelt kwalitatief en doordacht aan. Zeker een aanrader voor elke hondenliefhebber!”

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel content van dit bedrijf!

Heel content van dit bedrijf! Ik gebruik de calming complex en het anti stress bandje voor mijn hondje en ben daar heel content van! Leuk bedrijf! 😍💯

Top spullen

We hebben verschillende dingen besteld. We.hebben elders diverse middeltjes en zalfjes besteld maar niets werkte. Nu hebben we eindelijk een adres met spullen die echt werken. Wij zijn zeer blij, en onze hond ook.

24 de dezembro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.