Vi bestilte 2 par custom made sko i forbindelse med vores bryllup, som vi absolut elsker. De er flotte lavet, og kommunikationen var helt perfekt, vi fik det som vi præcis gerne ville have. Jeg vil an... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Min datter skulle bruge er par custommade sneakers og var lidt sent ude med bestilling. Vi fik superhurtig hjælp og skoene blev afsendt samme dag som vi bestilte. Min datter var meget begejstret da hu... Ver mais
Sindsygt god service! Svare hurtigt! Skulle have lavet nogen custom stencils og det var ikke et problem, skulle bare sende de ting jeg skulle have lavet over mail også fixede han det! han meget hjæ... Ver mais
A empresa respondeu
Utrolig god service og løbende information omkring levering. Skoene var en fødselsdagsgave til min kæreste. Selvom størrelsen ikke var på lager ved bestilling fik jeg hurtigt besked på de ville gøre a... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
kaanbjerg Customs har leveret sko til mere end 1000 tilfredse kunder siden 2015. Stifteren Michael har derfor meget erfaring med customized af sneakers.
Informações de contato
Vimmerbyvej 21 st, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- kaanbjerg3@gmail.com
- kaanbjergcustoms.com
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det var fantastisk at handle her altså…
Det var fantastisk at handle her altså der er hurtig levering og de sko man får de vækker opsigt på gaden super fede sko han laver💪
Kan 100% anbefale ham her👌
enormt cleane sko og hurtig respons…
enormt cleane sko og hurtig respons elsker det

Bedere end forventet
Forventet leveringstid, god kvalitet, bedere end forventet. Kan helt klart anbefales 👍

Resposta da Kaanbjergcustoms
Virkelig smuk og lækker sko
Virkelig smuk og lækker sko. Designet er helt unik. Servicen er helt i top og nærværende. Nem at komme i kontakt med og der bliver svaret hurtigt tilbage!!!

Helt igennem fantastisk!
Helt igennem fantastisk!
Det gik super hurtigt fra da jeg bestilte skoene til de var i mine hænder. De er mega god kvalitet og super fede! Fantastisk service! Kan kun anbefale det!!!

Skoene er ankommet
Skoene er ankommet, de er super fede, kan klar anbefales 👌🏻🤙🏼

Resposta da Kaanbjergcustoms
Kan kun anbefale Kaanbjerg Customs!
Kan kun anbefale Kaanbjerg Customs!
Et firma der interessere sig for at sine kunder for en god oplevelse!
Fuld opbakning herfra 🔥🔥

Resposta da Kaanbjergcustoms
De kom hurtigt .har ikke set skoene da…
De kom hurtigt .har ikke set skoene da de er til en gave

Resposta da Kaanbjergcustoms
God service og laver tingene præcis som…
God service og laver tingene præcis som du vil have dem

Resposta da Kaanbjergcustoms
Fede sko og godt kvalitet
Fed sko men man skal passe lidt på dem forde at printen kan godt blive kradset af men ellers fed og god kvalitet

Sindsygt god service
Sindsygt god service! Svare hurtigt!
Skulle have lavet nogen custom stencils og det var ikke et problem, skulle bare sende de ting jeg skulle have lavet over mail også fixede han det! han meget hjælpsom omkring hvordan man brugte dem, fik tilsendt nogen billeder med info omkring hvordan man gør.

Sko fra Kaanbjerg
Fik skoene hurtigt og de var super lækre

Køb af: Nike Air Force One’s
Fin fyr med vilde evner🔥 God oplevelse og en man snildt kan stole på.
Han laver de fedeste sko!😍
Han laver de fedeste sko!😍
- virkelig god kvalitet, hurtig levering og han er rigtig dygtig til at udføre sit arbejde!

Bedste oplevelse
Bedste oplevelse, god kvalitet, hurtig levering, super god service. Kan klart anbefales!!!😁

Resposta da Kaanbjergcustoms
God kundeoplevelse med hurtig levering
God kundeoplevelse med hurtig levering. Leverer lige det kunden gerne vil have. Kan klart anbefales!

Resposta da Kaanbjergcustoms
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.