Kaarsenwas.nl Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik hou enorm van dit soort online shops met een attente persoonlijke aanpak. Alles wordt goed uitgelegd, de service en levering zijn erg vlot. Heel blij met mijn spullen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn dochter had dit gezien op instagram ,zelf wilde ik al heel.lang kaarsen maken want hou van kaarsen. Zondag mijn bestelling gedaan vandaag mijn mooi ingepakte bestelling. Gelijk mijn 1e 2 kaarsje... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een inschattingsfoutje langs mijn kant zorgde ervoor dat ik de volgende dag al bijenwas en accessoires nodig had. Gelukkig kwam ik Amy’s website tegen en de klus was geklaard. Wat een luxe! Hel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super makkelijk en onwijs leuk om zelf een geurkaars te maken! Met Amy kreeg ik ook heel makkelijk contact en heb nog wat handige tips meegekregen. De website bevat ook onwijs veel lekkere geurolies e... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies
  2. também em
  3. Loja "Faça Você Mesmo"
  4. Loja de decoração de design de interiores
  5. Loja de Velas

Bij Kaarsenwas.nl zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige kaarsenwas en benodigdheden voor zowel hobbyisten als professionals. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan natuurlijke en ecologische wassoorten, zoals sojawas en bijenwas, samen met alle materialen die nodig zijn voor het maken van kaarsen, zoals lonten, kleurstoffen en geuroliën. Onze missie is om kaarsenmakers van alle niveaus te voorzien van de beste grondstoffen en tools, zodat zij hun creativiteit kunnen omzetten in prachtige, handgemaakte kaarsen. Bij Kaarsenwas.nl staan kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid voorop.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

499 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

59 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik bestel ook een keer wat bij hun

Ik bestel ook een keer wat bij hun. Om te testen wat beter werkt postnl of dhl. Kozen ze voor dhl. Vertraging. Top. Geen cadeau wat ik nu kan geven. Jullie hebben op tijd verzonden. Maar ik ga hier gewoon echt even heel slecht op.

4 de outubro de 2025
logotipo da Kaarsenwas.nl

Resposta da Kaarsenwas.nl

Hi there!

Kan je mij even een mailtje sturen op info@kaarsenwas.nl? Dan gaan we kijken naar een passende oplossing.

Liefs ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Initiële fout ruimschoots hersteld.

Blijkbaar was mijn mail mbt het niet ontvangen gratis produkt in de verkeerde map terecht gekomen. Een menselijke fout en dus geen opzettelijke nalatigheid. De verkoper heeft beloofd om haar initiële fout goed te maken en stuurt alsnog het gratis produkt en een extraatje op hun kosten. Ik waardeer dit bijzonder en geef nu daarom 5 sterren.

De bestelling zelf was in orde en werd correct geleverd.
Ik zou een complimentair cadeau ontvangen voor het aanmelden voor de nieuwsbrief bij mijn eerste aankoop, maar dit zat niet bij de bestelling. Toen ik hierover een e-mail stuurde, kreeg ik geen reactie. Dit is nu hersteld zoals hierboven omschreven.

logotipo da Kaarsenwas.nl

Resposta da Kaarsenwas.nl

Hi Laura!

Ik denk dat er iets mis is gegaan in de communicatie want we zouden absoluut nooit een mailtje negeren en denken altijd in oplossingen. Ik heb je een nieuwe mail gestuurd en we gaan je uiteraard verder op weg helpen!

Zou je hier even naar willen kijken?

Liefs 🩷

Top idee

Super leuk bedacht, ik kan het in elk mooi potje of bakje of wat dan ook doen. De geuren ruiken heerlijk!

Ook leuk dat je nu zelf de maten en vormen en alles kan bepalen voor jou gezellig kaars verlichting.

26 de setembro de 2025

Kaarsenzand

Ik had nog nooit van kaarsenzand gehoord, tot ik jullie tiktok voorbij zag komen. Wat makkelijk, leuk en sfeervol in huis voor de donkere dagen.. die worden zo een stukje lichter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I am very satisfied with my order

I am very satisfied with my order! The fragrances are absolutely amazing – delicate, rich, and long-lasting. The paint is high-quality, applies evenly and brightly, giving the finished products a special charm. The molds for candle making are also wonderful – easy and pleasant to work with. I will definitely keep ordering in the future, as I am impressed not only with the quality of the products but also with the fast delivery. I also add some elements according to my own vision – and the result turns out even more unique. Many thanks to you! 🙏✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en super service

Snelle levering en super service! Er was per ongeluk iets verkeerd geleverd, maar dat is razendsnel en netjes opgelost. Wie werkt, maakt fouten en dat is helemaal niet erg als je het zo goed en vlot herstelt. Reageren snel op de mail en denken mee. Echt een topbedrijf, absoluut een aanrader! Ik heb al vaker besteld bij dit bedrijf en dat ga ik zeker nog vele malen doen.

Super materiaal

Super materiaal! Heel blij mee
Deed alles met bijenwas maar ben zeker overgestapt naar sojawax en paraffine!
Geurtjes blijven er ook goed inzitten
Goede kwaliteit! Vaste klant er bij.

19 de setembro de 2025

Super toch product

Een super snelle levering. Mijn eerste ervaring met kaarszand en wil niets anders meer. Je kan er zo leuke creaties mee maken en de spa experience is mijn totale favoriet van de geuren.

17 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben er enorm blij mee

Ik ben er enorm blij mee! Het was snel binnen. Goeie service!
Het product is goed! Wat wil je nog meer.
Zal zeker nog meer bestellingen plaatsen!

16 de setembro de 2025