Po dosyć dobrym ciągu alkoholowym zadzwonilam po kacdoktora przyjechał specjalista podszedł do mnie jak do człowieka nie tylko kolejnego pacjenta który zostawi pieniążki namowil mnie też na tzw wszywk... Ver mais
A empresa respondeu
Pan Daniel to Profesjonalista, to już kolejna wizyta Tego Pana w najbardziej newralgicznym momencie mojego niestety problemu. Obyśmy nigdy więcej się nie widzieli w takich okolicznościach, ponieważ... Ver mais
A empresa respondeu
Wizyta w klinice przebiegła sprawnie. Kompetentność /omówienie zabiegu przez lekarza, zebranie szczegółowego wywiadu lekarskiego/ oraz fachowe jego wykonanie, szybko, sprawnie. Dodatkowym plusem jest... Ver mais
A empresa respondeu
Bardzo polecam osobą które nie mają silnej woli żeby skończyć z alkoholem dzięki pomocy tych lekarzy twoje życie może być zupełnie lepsze i nie potrzebujesz przy tym alkoholu jak potrzebujesz pomocy t... Ver mais
KACDOKTOR TO PRAWDOPODOBNIE NAJLEPSZY SPOSÓB NA KACA Nasz profesjonalista dojedzie już w 45 minut, 24 godziny na dobę, codziennie. W formie kroplówki uzupełni płyny oraz elektrolity, poda niezbędne witaminy oraz antyoksydanty. Pomożemy wyleczyć kaca oraz inne uciążliwe dolegliwości, takie jak: nudności, wymioty i bóle głowy. Przywróć równowagę swojego organizmu! Preparaty podawane przez nas pozwalają w prosty i szybki sposób uzupełnić poziom niezbędnych składników odżywczych (takich jak: witamina B12, witamina C oraz aminokwasy). Substancje wprowadzane są do organizmu dożylnie, dzięki czemu możliwa jest ich 100% absorbcja, nieosiągalna dla innych metod podawania (np. doustnej).
Krochmalna 32a, 00-864, WARSZAWA, Polônia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Serdecznie polecam zapisałem kolegę który już nie dawał sobie rady z uzależnieniem dziś jest jak nowy człowiek. WARTO bardzo WARTO
wszystko poszło bardzo sprawnie, bardzo szybki kontakt, wizyta umówiona od razu, bez problemu w niedzielę, rana po zabiegu bardzo szybko się zagoiła , lekarz bardzo sympatyczny
Jak narazie u nas wszystko ok.tak jak powinno być :)

Resposta da Kacdoktor
Szczerze polecam usługi Pana Doktora i jego zespołu. Skorzystałem z wszycia disulfiramu dwukrotnie: zabiegi przebiegły bardzo sprawnie, rany goiły się szybko, nie zostawiając też znaczących śladów. Kontakt z lekarzem świetny.

Resposta da Kacdoktor
Swietna ekipa, bardzo szybka reakcja na zgloszenie, mily kontakt, szybkosc rzetetelnosc i profesjonalizm na miejscu, niesamowity kontakt z pacjentem, co przynosi duzo spokoju, bezcenna pomoc w powrocie do zdrowia a bym dodala do zycia! Polecam z calego serca, nie zastanawiac sie nawet w kwestii zdrowia, a dzwonic do tych supermanow i womanow!

Resposta da Kacdoktor
Pełen profesjonalizm,zabieg bezbolesny nawet dla istot tak delikatnych jak mężczyzna , szybko i sprawnie bardzo dobry fachowiec

Resposta da Kacdoktor
Fachowo, szybko, anonimowo. Miła atmosfera przyzwoita klinika fantastyczne warunki. Nic dodać nic ująć.

Resposta da Kacdoktor
Zabieg wykonany przez Pana Doktora sprawnie, w komfortowych warunkach z udzieleniem wszelkich informacji oraz przekazaniem niezbędnych dokumentów pozabiegowych.

Resposta da Kacdoktor
Profesjonalne podejście do pacjenta, dokładność, bardzo szybkie terminy!
Parę tygodni po zabiegu telefon czy wszystko jest dobrze! Genialna obsługa!

Resposta da Kacdoktor
Wszystko dokładnie wyjaśnione, zrobione dokładnie i tak jak powinno być

Resposta da Kacdoktor
Obsługa była bardzo miła zabieg szybki bezbolesny

Resposta da Kacdoktor
Bardzo miła obsługa podchodzą do sprawy profesjonalne polecam ich z całego serducha

Resposta da Kacdoktor
Profesjonalizm w rozmowie z pacjentem oraz w zabiegu

Resposta da Kacdoktor
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.