Kadonation Avaliações

1.366
O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik belde met de klantendienst om mijn e-mail aan te passen en een zeer vriendelijke Jonas bracht dit bijna instant in orde. Bovendien had ik door mijn eigen fout tot de laatste dag gewacht om mijn bo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The website has scam websites listed as 'trusted partners'. Not only do I lose a voucher that I can't use, I also lose money since I tried booking through a fraudulent website. Customer support is al... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Erg teleurgesteld.. in het verleden kadonation leren kennen via mijn werkgever. Ik stelde toen vast dat ik ze bij de bijenkorf kon besteden en was onder de indruk van de zeer ruime keuze van winkels.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer fijn initiatief, gebruiksvriendelijke website en ruime keuze van winkels! Ik gebruik Kadonation sinds vorig jaar heel erg vaak voor zowel privé- als groepscadeaus en vooral die laatste is erg h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Brindes

Bij Kadonation draait alles rond 'happy moments'. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Want geven wordt eenvoudiger en daardoor leuker dan ooit. Verhoog het werkgeluk van je medewerkers of zakenrelaties door onze Kadonation Geschenken. Een voor een geschenken waarmee je de ontvanger blij maakt. Ga voor de veelzijdige Kadonation Cadeaubon (geldig bij meer dan 80 partners) of voor een van onze hartverwarmende fysieke geschenken. Voor alle persoonlijke en professionele mijlpalen die je wenst te vieren is er een keuze aan geschenken. Zelfs als je een medewerker een hart onder de riem wil steken of gewoon zomaar een bloemetje wenst te sturen. Als particulier kan je bij Kadonation terecht om heel eenvoudig geld in te zamelen samen met je vrienden, familie of collega's voor een gezamenlijk cadeau. Gedaan met de enveloppe die stiekem rond dient te gaan. Vanaf nu kan iedereen bijdragen, zelfs vanop afstand. Is het voor een verjaardag, een afscheid van een collega, een geboorte, ... het maakt niet uit, elke gelegenheid is mogelijk. Leg met iedereen samen en schenk de gelukkige de unieke Kadonation Cadeaubon, te spenderen bij meer dan 80 partners en goede doelen! De keuze is aan de ontvanger. En jij? Jij krijgt sowieso een hartelijke dank je wel!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(1.366)

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Handig, met ruimte voor verbetering

Het heeft wat puzzelen gekost, het meeste vanwege AVG, maar dan werkt het goed. Het zou mooi zijn als je vooraf de kaart kan inzien die wordt meegestuurd. Tekst in de verschillende velden van het formulier, verschijnen in minder aardige/persoonlijke vorm op de kaart. Nu ik dat weet, pas ik het voor een volgende keer aan.

22 de abril de 2024

Dank je voor je positieve review!
Indien je nog vragen of feedback hebt, mag je ons steeds contacteren via contact@kadonation.com.
Dan bekijken we dit samen met jou.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fraudelueze praktijken; geen feedback van kadonation

Met ons bedrijf bestellen we al 2 a 3 jaar bonnen voor onze medewerkers. Laatst bestelling in november 2023 hadden wij 2 werknemers waarbij de bon reeds opgesoupeerd was alvorens er iets mee besteld kon worden. Voor de eerste werknemer hebben we dan maar een nieuwe bon besteld. De 2de werknemer stuurde ons een uitreksel van het mailverkeer met de klantendienst. Wat bleek? De bon was reeds volledig leeggekocht 10 dagen voor dat de werknemer de bon van ons overhandigd kreeg met een zeer dubieus emailadres. Dit zijn frauduleuze praktijken. Dit werd maanden geleden door ons bedrijf gesignaleerd aan kadonation via verschillende mailadressen van Kadonation met reminders. Tot op heden (3 maand later) hebben wij hier nog steeds geen antwoord mogen op ontvangen. Geen feedback dat ze dit onderzoeken, geen voorstel tot compromis, niets... Klantgerichtheid = dikke 0. Wij bestellen met ons bedrijf er nooit meer.

8 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Dag Kristien

We willen allereerst onze oprechte excuses aanbieden omdat je vragen niet correct zijn opgenomen en voor de teleurstellende ervaring die je daardoor hebt gehad met onze service.
De opvolging die we bij Kadonation garanderen hebben jullie niet gekregen en daar zitten we erg mee verveeld.

We nemen alle feedback mee en nemen verder ook graag contact op om een passende compensatie aan te bieden.

Normaals onze excuses voor het ongemak.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slechte kwaliteit hersteld

Collega heeft geen track en trace informatie ontvangen, levering was enkele dagen later. Veel van het geleverde fruit was al beschimmeld. Inmiddels is er direct na mijn review contact opgenomen en is er een 2e levering geweest en die is prima afgehandeld en van goede kwaliteit

23 de abril de 2024

Dag Robert
Bedankt voor je feedback en alvast onze excuses voor dit voorval. We contacteren je graag verder hierover en nemen dit intern op om dit in de toekomst te vermijden.

Leuke ervaring

Mooie verpakking en de dag erna geleverd bij collega. Dus mooie ervaring

14 de abril de 2024

Dag Bart

Het spijt ons te horen dat je bestelling niet op de verwachte dag is bezorgd en begrijpen hoe vervelend dit kan zijn.

Onze excuses voor dit ongemak. Ondanks we wat afhankelijk blijven van de bezorgdienst, proberen we wel steeds zo precies mogelijk de gewenste leverdatum na te streven.

We hopen desondanks dat de bestelling nog steeds van nut is geweest.

Bestelling niet geleverd

Bestelling niet geleverd, ook geen track en trace ontvangen. Dus gewoon zeer vervelend

3 de abril de 2024

Dag Willem

Vervelend dat de bestelling niet correct geleverd werd. Onze excuses hiervoor.

We nemen graag contact met je op om de opvolging hierrond duidelijk te maken. Morgen zal er een nieuwe fruitmand aangeboden worden.

Hopelijk hebben we dit op deze manier toch nog kunnen rechtzetten.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Vlot & snel

Bestelling plaatsen ging vlot en bij vragen werd ik snel geholpen.

21 de março de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd leuk om een cadeaubon te…

Altijd leuk om een cadeaubon te schenken die geldig blijft en waarmee diegene die hem krijgt zelf kan kiezen.

22 de março de 2024

efficiënt

snel, efficiënt

28 de fevereiro de 2024

Zeer handig

Zeer handig, keuze uit vele bedrijven waar je je bon kan inruilen

19 de fevereiro de 2024

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Customer service is not reactive at all

I tried to exchange one kadonation on their website, after selecting on what to spend and confirming, order is still waiting since several days. I already contacted customer service, but not much more than automatic replies ....

21 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Kadonation

Dear Benoit, unfortunately there was a problem with the delivery from the supplier. Our Customer service has been in contact with you through email and by telephone in order to inform you about this. Please don't hesitate to contact us again in case you have more questions. Our apologies again for the inconveniences. Team Kadonation

Zeer gemakkelijk en snel

Zeer gemakkelijk en snel, veel keuze uit vele verschillende winkels. Een ideaal cadeau voor een verjaardag of kerstfeest.

19 de fevereiro de 2024

Behulpzaam, correct en snel

Ik werd heel goed verder geholpen door Joyce. Het was de eerste keer dat ik (voor mijn werk) cadeaubonnen bij Kadonation bestelde en zij heeft me heel goed en vlot wegwijs gemaakt en plaatste de bestelling voor mij. Enkele dagen later had ik de bonnen al ontvangen...

2 de fevereiro de 2024

Resposta da Kadonation

Fijn te horen dat je tevreden bent met ons concept en onze service!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.