Kaerbygaard - Fyns møbelsnedkeri Avaliações 137

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er total begejstret for vores nye bord. Besøgte først showroom i Aarhus og derefter snedkeriet på Fyn og ved begge besøg følte vi os taget godt af. Bestilling og leverance gik glat, kompetente... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Indtil nu ikke nogen fantastisk oplevelse. Har bestilt og betalt men intet hørt i 12 uger. Svarer ikke på mails og kun undvigende på telefon. Måske laver de gode produkter, men servicen er ikk... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft bedste gode oplevelse fra første besøg på Kærbygård og til køb . Meget professionel vejledning og hjælp til at vælge de for os helt rigtige planker til vores egetræs bord . Kærbygård... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har et købt et spisebord hos Kærbygaard og har fra første møde til køb oplevet en helt usædvanlig høj kvalitet i betjeningen. Selv efter leveringen af bordet har folkene på Kærbygaard været ekstra... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fábrica de Móveis
  2. Fabricante de Armários
  3. Fornecedor de Armários Embutidos
  4. Acessórios para Móveis
  5. Loja de Móveis
  6. Loja de móveis rústicos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Kærbygård er kærlighed til træ, som det fantastiske naturmateriale det er. Når du indretter dit hjem med møbler i træ, inviterer du naturen indenfor, og skaber en atmosfære af liv, varme, naturlighed og bæredygtighed.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra første kontakt og til levering…

Fra første kontakt og til levering foregik alt som forventet og ønsket
Havde høje krav til det visuelle og jeg er meget tilfreds med resultatet og alt er som ønsket og aftalt
Selve levering og samling af borde gik også præcis som aftalt og de var venlige og imødekommende
Fra start til slut en meget positiv oplevelse og har nu nydt de flotte borde i 3 dage

6 de março de 2022

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse - første gang i mit liv jeg besøgte et showrum i Nordhavnen hvor Kjærbygaard præsenterer deres flotte træmøbler præsenterede og spurgte ind til hvilken skænk jeg kunne tænke mig - fik en rigtig god og proffesionel vejledning - de er meget søde og venlige - undervejs i processen ringede jegvog talte med dem en del gange og blev altid mødt med smil og positiv info.
Vil helt klart anbefale til venner og bekendte hvis de skalnha' nyt spisebord og skænk

23 de fevereiro de 2022

Kærbygård Møbelsnedkeri

Vi har netop modtaget vores nye skænk fra Kærbygård Møbelsnedkeri. Den er håndværksmæssigt i topklasse, og træstruktur og farve er nøjagtig som vi har ønsket.
Kontakten mellem Kærbygård og os har været meget nærværende fra ordreafgivelse og gennem produktionsfasen, så vi har følt os trygge fra start til slut.

16 de fevereiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og super kundeservice mht spørgsmål og hjælp til valg mellem deres lækre kvalitets materialer.

8 de fevereiro de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Indtil nu ikke nogen fantastisk…

Indtil nu ikke nogen fantastisk oplevelse. Har bestilt og betalt men intet hørt i 12 uger. Svarer ikke på mails og kun undvigende på telefon. Måske laver de gode produkter, men servicen er ikke i top.
Ville være fint med lidt mere info, f.eks. besked om, at depositum er modtaget, en forventet leveringsdato, og løbende opdatering, hvis man bliver forsinket.
Det er absolut tilgiveligt at have leveringsproblemer, men så bør man informere og i det MINDSTE svare på emails indenfor 2-3 arbejdsdage.
Heldigvis fik vi til sidst vores bord, som desværre revnede og måtte returneres et par uger senere.
Reparation tog så heldigvis kun 2 uger, og nu er vi ret glade for bordet.
Dog må man konkludere at 4-6 måneders ventetid er bare for lang tid.

28 de janeiro de 2022
Avaliação não solicitada
logotipo da Kaerbygaard - Fyns møbelsnedkeri

Resposta da Kaerbygaard - Fyns møbelsnedkeri

Hej Andreas,

Først og fremmest beklager vi, at du har haft en dårlig oplevelse med Kærbygård og vores kundeservice. Det er absolut ikke den service vi ønsker at stå for.

Vi oplever i øjeblikket en ekstra høj efterspørgsel og har brugt alle ressourcer i snedkeriet for at sikre vores høje kvalitet. Det skal naturligvis ikke gå ud over vores kommunikation, derfor har vi ansat en ny administrativ medarbejder, som vi er ved at sætte ind i systemerne, så vi kan svare hurtigere i fremtiden.

Tak fordi du skrev din anmeldelse, og endnu en gang undskyld de manglende svar.

Vi ser frem til at levere dit bord som vi håber du bliver glad for i mange år.

Vh. Fam. Kibæk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er total begejstret for vores nye…

Vi er total begejstret for vores nye bord.
Bestilling og leverance gik glat, kompetente og venlige folk hele vejen igennem.
Nu nyder vi bare vores spisebord.

21 de janeiro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais