Kaffe Lars A/S Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig gid kaffe. Køber primært kaffe crema og espresso. Bønnerne er frisk fristet direkte hos Kaffe Lars. Jeg afhenter og det virker upåklageligt og oftest kan bønnerne hentes dagen efter bestillin... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt kaffe hos Kaffe Lars i mange år, og kvalitet skuffer aldrig. At der altid er hurtig og god service, gør bare oplevelsen endnu bedre. Jeg kan på det varmeste anbefale Kaffe Lars.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvalitetskaffe og stabil levering Jeg køber kaffe privat hos Kaffe Lars, og det fungerer upåklageligt hver gang. Selvom de primært er grossist, er det nemt at bestille som privatkunde, og udvalge... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Torrefação de Café
  2. Venda de Café

Escrito pela empresa

Kaffe Lars A/S er en dansk kaffevirksomhed med passion for god kaffe og mange års erfaring inden for ristning og kaffeløsninger. Det betyder, at du får friskristet kaffe af høj kvalitet, nøje udvalgt med fokus på smag, friskhed og den gode kaffeoplevelse i hverdagen. Vi mener, at kvalitet i kaffe begynder med nøje udvalgte bønner og en omhyggelig proces fra ristning til den færdige kop. Vores kaffe ristes løbende for at sikre optimal friskhed og en fyldig smagsoplevelse - uanset om du foretrækker en klassisk filterkaffe, espresso eller en kraftigere kop kaffe. Sortimentet er sammensat, så der er noget for både den nysgerrige kaffeentusiast og den, der blot ønsker en stabil og velsmagende kop kaffe derhjemme. Vi lægger stor vægt på tryghed og god kundeservice. Som kunde hos Kaffe Lars kan du forvente nem bestilling, hurtig levering og ærlig rådgivning, hvis du har brug for hjælp til valg af kaffe, kværn eller bryggemetode. Vores mål er at gøre det let at få god kaffe hjem i køkkenet - uden besvær. Ansvarlighed og kvalitet går hånd i hånd hos Kaffe Lars A/S. Vi arbejder løbende på at træffe bevidste valg i forhold til råvarer, emballage og samarbejdspartnere, så du som kunde kan handle med god samvittighed. For os handler kaffe ikke kun om smag, men også om oplevelsen, tilliden og glæden ved en god kop kaffe - hver eneste dag.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

69 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Søde og hjælpsomme

Søde og hjælpsomme
Hurtig betjening og nem hent selv løsning

27 de abril de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Christina. Ej, det er vi glade for du synes - tak for din anmeldelse :) Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Super produkt

Super produkt, lidt dyrt, men god kvalitet.

16 de janeiro de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Kenneth. Skønt du er tilfreds med kvaliteten :) Hav en dejlig dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Super godt

Altid hurtig og altid god kaffe.

17 de abril de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Henrik. Mange tak fordi du tager dig tid til at skrive et par ord om os. :) Hav en god dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

God oplevelse

God vejledning via telefon, nem bestilling, nem afhentning. Gode produkter.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

7 de abril de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Ole. Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har en god oplevelse med både vejledning, bestillingsproceduren og især med kaffen. :) Hav en dejlig dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Altid godt service

Altid godt service. 😊 Bestilte en eftermiddag og min kaffe var klar næste dag. 😊.
Og det bedste kaffe ☕️ man kan få 😊😊

8 de abril de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Mette. Mange tak for de søde ord - vi bestræber os på at pakke ordrene hurtigt, da vi har erfaret koffeinmangel er en farlig ting :D Hav en dejlig eftermiddag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god service hos Kaffe Lars.

Jeg bliver altid af smil og positive medarbejdere, der tager sig tid til at snakke. Bliver altid tilbudt en kop kaffe.
Der er altid super god service hos Kaffe Lars.

31 de março de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Emil. Vi har altid tid til en snak og en kop kaffe :) Tak for de pæne ord. Hav en dejlig dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Kvalitetskaffe og stabil levering

Kvalitetskaffe og stabil levering

Jeg køber kaffe privat hos Kaffe Lars, og det fungerer upåklageligt hver gang. Selvom de primært er grossist, er det nemt at bestille som privatkunde, og udvalget er rigtig godt. Kaffen er frisk, smagfuld og lever fuldt ud op til forventningerne. Leveringen er hurtig og uden bøvl, og priserne er absolut rimelige i forhold til kvaliteten.

Det er blevet mit faste sted at købe kaffe hjem til, og jeg kan varmt anbefale dem til andre, der vil have god kaffe uden besvær.

31 de março de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Steen. Hvor er vi glade for at have dig som stamkunde :) Mange tak for den fine anbefaling og de meget pæne ord - det betyder meget for os. Hav en dejlig dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanvittig god kaffe og hurtig levering

Vanvittig god kaffe og hurtig levering. Jeg kan anbefale den økologiske espresso 👍

30 de março de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Mads. Tak for dine pæne ord og din anbefaling. Den er nemlig rigtig god :D Hav det dejligt. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Super service!

30 de março de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Frits! Det er vi glade for du synes :) Hav en dejlig dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Virkelig hurtig levering.

Virkelig hurtig levering.

19 de março de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Charlotte. Vi gør vores bedste for at alle vores kunder ikke skal gå for længe uden friske forsyninger :) Tak for din anmeldelse. God dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Fantastisk kaffe

Fantastisk kaffe. Fantastisk service

17 de março de 2026

Hej Mark. Mange mange tak :) Dejlig dag til dig. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Nem og hurtigt

Nem og hurtigt - dog i den dyre ende ☕️

5 de março de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Susan. Tak for din anmeldelse - dejligt du oplever en nem og hurtig behandling :) Hav en dejlig dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kaffe og hurtig levering

Endnu en succes oplevelse. Hurtig forsendelse og god kommunikation. Super produkt, som endnu engang lever op til forventningerne:)

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej John. Hvor er det skønt, at vi holder stilen endnu en gang :) Tak for din anmeldelse. Hav en rigtig dejlig weekend. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Kaffelars. Kaffen er friskristet og smager fantastisk – lækker og velbalanceret hver gang. Der er et godt udvalg af forskellige bønner og ristninger, så man nemt kan finde noget, der passer til både bryggemetode og maskine.

Servicen er venlig, hurtig og hjælpsom, både ved bestilling og levering. Derudover er leveringen hurtig, bestillingen nem, og kommunikationen fungerer rigtig godt.

Jeg forstår godt, at mange anbefaler kaffen til både hverdagsbrug og når man får gæster – kvaliteten er høj. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her!

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Christian. TAK for de mange pæne ord! Kinderne bliver helt røde her på kontoret :) Du må have en dejlig weekend. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kaffen er af virkelig god kvalitet

Kaffen er af virkelig god kvalitet. Servicen er upåklagelig og så er personalet bare søde og imødekommende. Kan varmt anbefales herfra.

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Kaffe Lars A/S

Hej Lars. Hvor er det bare dejlige ord, altså. De varmer på en meget kold dag i februar. Du må have en skøn dag. Mvh. Alexandra - Kaffe Lars

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais