Vi har kun positive tilbagemeldinger at komme med. Vi har lagt penge i KajakHuset af to omgange, og begge gange er vi blevet imødegået af yderst proff. råd at vejledning ifm med indkøbet….. hvilket gø... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I skriver 1-2dages levering. Efter 6 dage måtte jeg rykke. Vi sender den i morgen, at svaret. Næste dag modtager jeg en mail; en vare er udsolgt og I tilbyder en anden. Fint nok, men I sender en str... Ver mais
Har handlet flere gange hos kajakhuset på nettet. God hjælp fra kundeservice inden køb. Hurtig levering mm. Sidste gang brugte jeg Click collect. Dette for at se den fysiske butik i KBH. Her fik j... Ver mais
Kajakhuset var nemt at kommunikere med. Da det ikke havde den ene af de to varer, jeg bestilte, skulle jeg ikke betale fragt , selv om jeg kom ned under beløbsgrænsen. Leveringen gik også hurtigt, så... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Kajak Århus - Søger du en god kajak, finder du et stort udvalg hos KajakHuset. Find din kajak i butikken i Århus eller bestil online.
Informações de contato
Gåseagervej 12, 8250, Egå, Dinamarca
- 71967265
- egaa@kajakhuset.dk
- kajakhuset.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lang leveringstid, forkert Str.
I skriver 1-2dages levering.
Efter 6 dage måtte jeg rykke. Vi sender den i morgen, at svaret. Næste dag modtager jeg en mail; en vare er udsolgt og I tilbyder en anden. Fint nok, men I sender en str. 39 i stedet for 40.. så jeg fik ikke skoene med på min rejse. Ærgerligt.
Plads til forbedring 😊
Super hurtig levering og alt var med
Køb af gavekort til levering via mail…
Køb af gavekort til levering via mail på en dato (fødselsdag): Burde afsendes kort efter midnat på datoen og ikke langt oppe på formiddagen. Ellers okay.
Super hurtig levering!🤩🙌🙌
Hurtigt levering
Hurtigt levering.
Klare besked hvis hjælp.
Gode bytte muligheder ved fejl køb.
En udskiftning af vest
En udskiftning af vest, den gamle er falmet og stiv efter mange års brug. Og så var der en ny til en super pris.
Jeg fik tilfredstillende svar på mine…
Jeg fik tilfredstillende svar på mine spørgsmål og fik hurtigt leveret de bestilte varer.
Mvh John
Det er dælme ringe service
Det er dælme ringe service. Jeg bestilte og fik ordrebekræftelse og hører intet, men går og venter på varen, en tagboks.
Rækker så selv ud og så skriver de, at der er udsolgt. Får tilbudt en anden for lille model.
De har endda hævet pengene på mit kort!
Kajakhuset har en god og brugervenlig…
Kajakhuset har en god og brugervenlig hjemmeside med gode produkter. I var hurtige til respondere, da mit ønskede produkt var udsolgt og tilbød med det samme et andet godt produkt, hvilket jeg kunne hente ret hurtigt.
OK oplevelse og hurtig korrekt leverance
håndholdt nødplus
det var en okay pris for et håndholdt nødplus og nødblusset var bedre en forventet
God og professionel service
Kompetente medarbejdere der kender de produkter de sælger
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.