Kakservice Avaliações 59

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lättsålda produkter som man kan sälja flera gånger per år och får bra förtjänst. Mycket enkelt att både sälja och beställa med snabba och enkla leveranser, och om det blir något problem (vilket det sä... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi älskade vår erfarenhet med Kakservice. Produkten var lätt att sälja, appen ganska enkelt att använda, och beställningar var märkligt enklare att distribuera än vi upplevde med andra. Och till slu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det är bra kommunikation om man behöver hjälp med något när det gäller beställning och det var lätt att kunna beställa kakorna och det min klass gillade mest var att man kunde dela länken så att man k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var väldigt bra struktur, ordning och reda på hela den här försäljningsprocessen. Det var väldigt lätt att hålla ordning på vad klassens elever hade sålt och vad varje skulle betala in till den pe... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Padaria
  2. Loja de Produtos para Panificação
  3. Loja de Doces
  4. Confeitaria
  5. Atacadista de Confeitaria

Kakservice erbjuder laget, klassen och föreningen att tjäna ihop pengar till sin klassresa eller träningsläger. Sälj goda, lättsålda kakor, knäckebröd och godis

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

59 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 20% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Varma rekommendationer

Jag kan varmt rekommendera kakservice. Det är lättsålda varor med bra vinst. Personalen på kundtjänst är mycket trevliga och hjälpsamma. Vi kommer definitivt att fortsätta att sälja med er.

2 de abril de 2026

Resposta da Kakservice

Stort tack för din recension Lucy! :)

Lättsålda och kvalitativa produkter

Lättsålda och kvalitativa produkter, bästa är att kontakten med Kakservice från början till slut funkar helt perfekt.

2 de abril de 2026

Resposta da Kakservice

Så roligt att höra! Stort tack för din recension Klas! :)

Mycket bra

Roligt att hjälpa till Barn inför studenten det gick jätte fin och smidig med kakservice leveransen kom i tid Bra bemötande när jag ringde till kakservice kunniga personal ☺️

12 de março de 2026

Resposta da Kakservice

Tack snälla Hayat för din recension! Härligt att höra att ni är nöjda :)
Ha en fin dag!
Mvh Linnea - Kakservice

Mycket nöjd

Enkelt och smidigt att starta och att sälja. Jättebra och snabb hjälp vid behov
Mycket nöjd!!

Resposta da Kakservice

Tack för din recension! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Välkända produkter och välkänt företag…

Välkända produkter och välkänt företag betyder hög försäljning. Smidiga och flexibla vid kontakt. Vi tar nog en vända till innan det är dags för studenten.

Resposta da Kakservice

Stort tack för din recension! :) Det betyder mycket för oss. Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Seriöst och smidigt

Bra och seriöst företag, smidig hantering och hjälpsamma om man har frågor. Ett bra sätt för skolor och föreningar att få ihop pengar. Bra kakor och godis dessutom.

Resposta da Kakservice

Tack snälla Johan för din recension! :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Otroligt smidigt och enkel försäljning

Otroligt smidigt och enkel försäljning. Enkelt att förstå sig på hemsidan och smidigt att hålla koll på alla sina säljare. Bara bra att säga 👍🏼

6 de março de 2026

Resposta da Kakservice

Tack för din recension Frida! :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Helheten ba!

Smidig bästälning och uppskattat. Lite strul med fakturan.

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Kakservice

Tack för din recension Jennifer! :) Tråkigt att höra att det strulade med fakturan. Jag hoppas det löste sig tillslut. :) Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Så smidigt!

Så smidigt!! Allt är väldigt enkelt och proffsigt genomtänkt. Enkelt att sälja så goda kakor. Vackra burkar också

18 de março de 2026

Resposta da Kakservice

Tack snälla för din recension! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lätt sida för alla att förstå

Lätt sida för alla att förstå som va med i vårt gäng. Snabb leverans som gjorde de möjlig för alla som ville ha hem de snabbt och även ett utmärkt sortiment som passa gamla som unga köpare.

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Kakservice

Stort tack för din recension Carolin! Så roligt att höra att det fungerade bra för er grupp. :) Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Snabbt

Snabbt, smidigt och lättsålda produkter.
Som kontaktperson är det enkelt att förstå.

17 de março de 2026

Resposta da Kakservice

Tack för din recension Marie! :)

Smidig beställning

Smidig beställning, gick fort att få leveransen. Smidigt med alla listor som var med så alla spelare kunde få koll på sin försäljning.

Det enda minuset var att DHL som levererade ställde våra burkar på cykelvägen utanför vår tomt och att de behövde hjälp att få ut kakorna från bilen.

25 de fevereiro de 2026

Hej Kim!

Stort tack för din recension. Det betyder mycket för oss! :)
Vi tar med oss dina synpunkter kring leveransen och DHL i vårt framtida förbättringsarbete.

Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Rekomenderar

Enkelt att komma igång med försäljning. Enkel portal, lätt att förstå. Lättsålda produkter. Otroligt snabb leverans. Toppen!

15 de março de 2026

Tack Matilda! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rekommenderar varmt att sälja med Kakservice

Har sålt två gånger och upplevelsen är smidig med bra digital plattform. Enkelt att vara kontaktperson, bra avans och snabb leverans när man går vidare med beställningen.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Kakservice

Tack för din recension Alexander! :) Vad fint att höra att det fungerat bra för er! Mvh Linnea - Kakservice

Lättsålt

Väldigt enkelt, smidigt och lättsålt.

9 de março de 2026

Resposta da Kakservice

Tack för din recension Sofia! :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.