Kalundborg Skov Park Have ApS Avaliações

1.029
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Troede jeg havde anmeldt 1 gang. Men gør det gerne igen med den fantastiske service derfra. Alle aftaler overholdt og en kort instruktion til mit nye produkt efter kort samtale med medarbejder. Vil he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lynhurtig levering. Bestilte flere forskellige redskaber og tilbehør. Det hele blev leveret dagen efter i 2 pakker og alt fungerede bare som forventet. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Kalundb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

At maskinen var klargjort, betød alt for os. Man kan følge en instruktionsbog, men også bruge timer på den. Vi kunne hælde benzin på og komme ud og slå den meget langhårede græsplæne - den klipped... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Barragem

Escrito pela empresa

Som autoriseret forhandler af nogen af de største brands inden for have/park verdenen, er du sikret at vores team der sammensat af dygtige ekspedienter, teknikkere og lagermedarbejdere, altid leverer den bedste service til de laveste priser – Altid med fri fragt! Vi råder over vores eget maskin og tilbehørs lager i Kalundborg - iøvrigt bladt de største i Danmark - som sikre dig hurtig levering af lagerførte varer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.029)

133 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Manglende svar

Jeg har kontaktet jer jeres info mail den 3 juli og igen den 29 juli, uden at få svar. Har checket mit spam filter og modtaget bekræftelse på at min mail er modtaget ved jer - så der er hul igennem. Jeg har en garantisag på Automower 430X NERA købt sidste år men det lader til at I ignorere min henvendelse. Kan se at I på Trustpilot er hurtige til at svarer - så måske det her er vejen ind?
Som andre skriver - I har gode produkter, gode priser og hurtig levering - men kontakten om andre ting går meget langsomt.

1 de agosto de 2025

Hej Christian.

Vi bør svare lige hurtigt alle steder ;)

Det her er desværre ikke vejen ind til kundeservice, men vi vil gerne give et svar naturligvis.

Svaret er at der er en sag igang ang. serinummeret på din maskine, og det er du beklageligvis ikke informeret om da det er direkte fra Husqvarna og til os, men din henvendelse er bestemt ikke glemt, vi har fremsendt kopi til dig pr. mail som dokumentation.

Du vil blive kontaktet for yderligere information i den kommende uge.

Rigtig god dag.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Man kan ikke klage over prisen..

Man kan ikke klage over prisen..

Til gengæld vil jeg gerne klage over kundeservice. Jeg købte en Stihl FS131 med tilhørende trimmersnøre/hoved. Det gik i stykker efter 2 måned, men Kalundborg mener ikke dette er omfattet af garantien. Det synes jeg ærligt ikke er i orden.

Jeg har dog fået tilbud om at returnere varen, men på forhånd er den "kamp" tabt, når de dirkte fra start ikke mener garantien er omfattet. Ved ikke om jeg køber derfra igen selvom de er skarpe på priserne....

6 de julho de 2025

Hej Anders.

Vi har forespurgt ang. din sag, men ikke fået svar fra dig, så vi kan ikke uddybe yderligere.

Vi er glade for at du er tilfreds med priserne hos os, og vi håber at du vender tilbage.

Rigtig god sommer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leverance af Husqvarna trådløs…

Leverance af Husqvarna trådløs robotplæne klipper: Installation og opfølgning ej tilfredsstillende. Kundeservice ikke kundevenlig .Købt for 26-27,000 og føler ikke ordren fulgt til dørs. Lang tid om at melde tilbage på henvendelse om køb.

Opdatering :
Jeg fastholder min oplevelse efter at leverandøren har forsøgt at kontakte mig flere gange under min ferie og fralægger sig et ansvar. Jeg ønskede hjælp til at få plæneklipperen til at virke og gjorde opmærksom på, at jeg skulle på ferie en uge senere. Jeg hørte intet fra dem inden på trods af min klare anmodning herom med det resultat, at jeg har investeret 27.000 kr i en plæneklipper som ikke virker i min ferie og som jeg kan bokse videre med efter endt ferie. Jeg kontaktede fra starten sælger for at få anvisning om korrekt valg af plæneklipper. Leverancen er mangelfuld og man er først vågnet op efter en negativ anmeldelse på Trustpilot. Jeg er klar til dialog med sælger når jeg kommer fra ferie og så må vi se om leverandøren tager sit ansvar alvorligt eller om jeg skal finde en anden leverandør af denne type plæneklipper til at hjælpe mig.
Og nej, jeg bruger normalt ikke tid på anmeldelser af denne karakter men blev voldsomt provokeret af den manglende vilje til at hjælpe mig og oven i købet blive advaret som yderligere betaling til dem hvis de skulle hjælpe. Så jeg fastholder anmeldelsen indtil jeg er blevet hjulpet på plads. Har betalt næste 4000 kr ekstra få at få det tilfredstillende installeret - Teknikeren var der 1 time!

30 de junho de 2025

Hej Kim.

Vi vil blot følge op på din anmeldelse, som vi ikke ser som retvisende ifgl. vores montørs rapport og dialog omkring installation.
Vi har over de sidste 10 dage forsøgt at få kontakt til dig, men uden held.

Vi ønsker dig en god sommer.

Kalundborg Skov Park Have.

jeg køber en buskrydder

jeg køber en buskrydder, som ankommer uden trimmersnor, jeg ringer til firmaet og får at vide at det følget ikke med i ordren???? OK hvilken trimmersnor skal jeg så købe? og jeg får besked på at der er Max 2,4 mm, det køber jeg hos en lokal, den er alt for tyk, jeg ringer og klager over dårlig rådgivning, og får at vide at jeg lyver, jeg har fået at vide at det skulle være en 1,6 mm, godt nok er jeg 73 år, men min hørelse er ok, og jeg har ikke digtet, 2,4mm, det er jeg slet ikke i stand til, og jeg skrev det ned under samtalen, ekstrem dårlig kundeservice!

22 de julho de 2025

Hej Lena.

Vi har vendt sagen her, og begge vores medarbejdere holder fast i at der er rådgivet rigtigt da netop snoren også er farvekodet.
Du er også blevet tilbudt at returnere den fejlkøbte, men da den ikke er købt her, er det desværre ikke muligt for os.

Dårlig service

Jeg købte i onlinebutikken en Husquarna batteri plæneklipper som skulle leveres incl. batteri og lader.
Ved levering er der hverken batteri eller lader med. Jeg henvender mig til kundeservice, og de lover straks at sende de manglende dele. Dette sker ikke, og jeg må henvende mig igen. de lover at "genfremsende" leveringen??? Et par dage efter modtager jeg besked om at batteri og lader er i rest ordre. De lover at sende delene ugen efter. Efter yderligere 14 dage (Der er nu gået mere end en måned). pakker jeg hele molevitten og køre fra Korsør til Kalundborg, for at få en ende på mine frustrationer. Jeg går ind i butikken og spørger til batteri og lader til Husquarna produkter, og får til min store undren, det svar at det har de selvfølgelig på lager. Jeg får udleveret delene, med beskeden om at de desværre havde glemt mig??? Efter en måned uden batteri og lader kan jeg komme til at slå græs. Kompensation for min køretur og ventetid???? Ingen!!! Magen til dårlig service skal man lede længe efter:0(:o(:o(

7 de julho de 2025

Hej Carsten.

Det er meget beklageligt at delene ikke er fremsendt til dig straks efter at de er kommet på vores lager, det er en manuel fejl som ikke bør ske.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg tager op i forretningen for at købe…

Jeg tager op i forretningen for at købe en komponent, jeg har fundet på hjemmesiden. Ekspedienten fortæller mig, at den kan han desværre ikke sælge mig til den pris, da der er kommet en ny pris fra leverandøren. Jeg vælger ikke at købe noget og bestiller kort efter komponenten på webshoppen. 2 dage efter har jeg samme maskine, som jeg fik at vide, jeg ikke kunne få med mig i butikken.
Det virker meget mærkeligt.

21 de junho de 2025

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais