Professioneel, kwaliteit, to the point, eerlijke info en heel veel delen van de kennis via info-avonden. Warm menselijk onthaal tijdens de info-avond, een avond die goud waard is zowel om productkenni... Ver mais
Topservice bij het aankoopproces: van onderzoek tot wat je wilt, over het aankopen zelf tot het installeren thuis. De mensen weten waarover ze spreken en staan je bij met raad en daad doorheen het hel... Ver mais
prijs kwalietijd ....top. " kamado bastaard large" bak en kookmogelijkheden onbeperkt. bv. 2 broden van elk 1kg ...perfekt gemarineerde ribben 30 cm lang 6 stuks ...top 12 kippenbouten ...... Ver mais
Correct produect en correcte prijs. Alleen kan leveringstijd wat beter en de communicatie met de afleveraar was ook niet goed. Eerst klopte de datum van aflevering niet en vervolgens werd het veel vro... Ver mais
Kamado BBQ, de Kamado Joe Specialist voor de Benelux! 🔥 1e verdeler in België 🔥 Grote showroom met alle modellen 🔥 Krijg het juiste advies!
Meldertsestraat 8, 3545, Halen, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Great selection of product and easy to order on line with a good price and shipped on time. I live in ireland and there is no company in Ireland that offers the complete range of Kamado products. Thank you.
Zeer professionele hulp en kennis van al het materiaal 👌
Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelde kamado.
Reageert ook redelijk vlug op de gestelde vragen via e-mail.
Super fijne snelle levering. En goed contact! Helemaal top!!
Super goede uitleg en op elke vraag een heel gedetailleerd antwoord , daarna zonder twijfel de juiste bbq gekocht . Super service
de levering van mijn kamado joe junior had wat vertraging door oa de files in Antwerpen dus ondertussen even langs de winkel geweest voor houtskool enz.. daar goed geholpen en profesionele uitleg gekregen ivm met werken met een kamado. voor mij een top firma. zeker een aanrader
Helaas was er bij onze bbq een defect. Toen wij dit melden is er heel behulpzaam gereageerd. Ze zijn nu nog in contact met de leverancier voor een oplossing Tot die tijd kunnen wij de bbq wel gebruiken om dat kamado bbq ons heeft begeleid om de bbq zelf goed af te stellen. Super service, heel meelevend. Ik heb er alle vertrouwen in dat de verdere afwikkeling goed gaat komen.
Mooi bedrijf met keuze genoeg voor de BBQ liefhebber. Vriendelijke mensen die je een professionele advies geven. De afspraken en gemaakte beloften tegenover de klant staan bij Kamado BBQ op de eerste plaats.
Zeer snelle en correcte levering. De mensen staan steeds klaar om je verder te helpen.
Telkens goed geholpen door vriendelijke mensen.
Houtskool besteld …goede prijs kwaliteit verhouding en een perfecte gratis levering 👍👍
De workshop was zeer leerrijk waar heel veel aandacht werd geschonken aan het gebruik van een kamado.
Enkel jammer dat er momenteel geen vervolg op mocht plaatsvinden en nog in blijde verwachting ben van de workshop Basic 2.

Resposta da Kamado BBQ
Altijd vriendelijke bediening en zeer goede raad.
Ruime keuze, vlotte service en een goede uitleg. Bij de levering zelfs een korte demonstratie.
Bij Kamado BBQ zijn ze vriendelijk behulpzaam en krijg je goede informatie. Kortom een winkel waar een klant nog klant is. Zeker de moeite waard om langs te gaan.