Irritant dat je achtervolgt word door bedelmails voor een review, incluis herineringen, Nieuwsbrieven, geweldige nu of nooit aanbiedingen enz. Die krijg je "gratis" bij een bestelling maar het voe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vlak voor mijn vakantie heb ik een geheugenkaartje voor m'n nieuwe fotocamera gekocht. Bij ontvangst bleek ik de verkeerde gekocht te hebben. Via de app met Dirk Jan zijn we heel snel bij het juiste k... Ver mais
Voor 18:00 besteld, de volgende dag geleverd, zelfs tijdens de corona crisis. LP-E6N kopie gaat langer mee dan een originele. Volgens opgave 1,5x zolang. Zeer tevreden met de prijs-kwaliteit verhoudi... Ver mais
bij mijn eerste zending heb ik een lege verpakking ontvangen (had een camerabatterij besteld)...iets fout gelopen in het sorteercentrum wellicht. Heb dan via mail contact opgenomen met Kameramarkt.... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Snelle levering, product zoals verwacht, maar gebruiksduur valt een beetje tegen. Beschrijving geeft ander beeld.
Great product, good price, communicative
Great product at a good price and very good communications!
Geen op- of aanmerkingen
Geen op- of aanmerkingen. Alles is zeer vlot en correct verlopen.
Site bied goede keus en uitleg bij het…
Site bied goede keus en uitleg bij het product
Vlotte levering
Snelle verzending
Snelle verzending, nette verpakking, goede prijs
Goed advies en goede prijs voor oude…
Goed advies en goede prijs voor oude camera’s
Het jeugdige personeel is wel wat minder ervaren dan de ouderen
Kameramarkt doet wat het belooft
Cameraaccu met meer capaciteit en lagere prijs dan de orginele van Panasonic, top!
Eenpootstatief van goede kwaliteit en toch licht en handig. Precies zoals het op de website eruit zag.
Goed produkt ,alsmede snelle en…
Goed produkt ,alsmede snelle en correcte levering
Paket kwam veel ste laat aan maar voor…
Paket kwam veel ste laat aan maar voor de rest werkt het product goed
Prima services
Snelle levering, goede voorraad, Prima services
Prima webshop.
Bestelde producten goed te volgen via track and trace.
Artikelen goed verpakt.
Duidelijke communicatie door verkoper.
Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle levering goede kwaliteit
Duidelijke website en snel geleverd.
Goed ontvangen en ook snel geleverd…
Goed ontvangen en ook snel geleverd ,,ja prima
Snel verzonden
Costumer service is out of this world!
Goede eerdere ervaring
Goede eerdere ervaring. Goede prijs / kwaliteit. Vlotte reactie.
Wat een service van dit bedrijf TOP
Had 2 nikon accu's besteld en beide zijn stuk gegaan had er 2 jaar garantie op en 6 dagen eroverheen ging de tweede stuk, eerste half jaar eerder. Email gestuurd geen enkel probleem hij stuurde meteen 2 nieuwe op en dat noem ik service TOP KameraMarkt
Snelle top klantenservice
Opzich niks geks over de levering, gewoon gekocht wat er besteld was en snel geleverd. Ik kreeg de week na levering een brief van PostNL dat er te weinig portokosten waren betaald over het pakketje. Dit heb ik via Whatsapp gestuurd naar het klantenservice nummer en werd meteen opgepakt en betaald door KameraMarkt. Top service!