Kamseen Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Deilig skrubb som gjør huden myk og god med en god duft! Første skrubben jeg fikk svarte ikke til forventningene og da jeg tok kontakt ordnet de rask opp og jeg fikk ny vare tilsendt!🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Best duft lys! Så bra at jeg fant den. Elsker hjemme parfyme men kunne ikke bruke duftlys før fordi følte at jeg manglet oksygen fort. Jeg lest at Kamseen har bare naturlige ingredienser og soja vok... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte to duftlys fra Kamseen, det tok ikke lang tid fra jeg bestilte til jeg fikk dem i postkassen. Lysene var godt pakker inn og kom med hver sin pose, de hadde små info skriv og advarsel klis... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Først og fremst ett utrolig hyggelig møte med selger på julemesse. Lysene lukter fantastisk og ikke en reaksjon på de noe jeg alltid får av andre duftlys.. jeg bestilte flere lys på nett bare dager et... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Velas
  2. Fornecedor de Fragrâncias e Aromas

Escrito pela empresa

Kamseen AS is registered company in Norway. We make candles & deal in fragrance related products.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kvalitet!

Har kjøpt lys hos Kamseen flere ganger, og er strålende fornøyd. Skikkelig kvalitet, gode og behagelige dufter og rask ekspedering. Jeg kommer til å være trofast kunde også i framtiden.

13 de dezembro de 2022

Tusen tusen takk Tone :)

Rene dufter.

Rene gode dufter. Ingen kjemikalier som gir deg hodepine.
Lysene brenner fint og lenge. Praktisk med lokk.

20 de novembro de 2022

Tusen tusen Takk :)

Julelys

Kjøpte julelyset Merry🌟Det lukter så godt. Ikke for mye og det ligger en sånn god duft i hele huset. Superrask levering👍 Anbefales virkelig👏❤

2 de dezembro de 2022

Resposta da Kamseen

Tusen, tusen takk Terese :)

Lukter nydelig

Bestilte Fir julelys som lukter gran. Perfekt når man har plast-tre,men alikevel vil ha «juletrelukt»

2 de dezembro de 2022

Tusen takk ;)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Julelys Hugs og kanelkubbelys 👎🏼👎🏼

Jeg kjøpte to lys. 👎🏼👎🏼Et kubbelys med kanelstang i. Det var et svært dårlig lys som brente dårlig og hadde en ubehagelig sterk lukt av en slags kanel som irriterte luftveiene mine. Dette lyset var imidlertid på salg.

Det andre lyset var et kamseen-julelys av typen «Hugs». Dette luktet noe bedre enn kanellyset, men det var ikke en behagelig duft. Barna mine sa der luktet ekkelt i huset når de kom inn etter å ha vært ute, og det var mens lyset brente.

Kjempeskuffet. Dyrt og dårlig .

17 de novembro de 2022

Resposta da Kamseen

Hei Marit! Takk for din tilbakemelding. Kubbelyset med kanelstang er fra merket Munio candela som er en kjent merke fra Latvia, derfor kan jeg ikke gjøre noe med det.

Hugs er fra vårt eget merket, og jeg er glad for at du likte Hugs bedre enn Kubbelyset.Hvert individ oppfatter lukten av en duft individuelt.En sterk duft for deg kan være mild duft for andre.

Jeg beklager for at du ikke likte denne duften, selv om at den er en av våre bestselgere. På vår nettsiden har vi nevnt duft notater, som kan hjelpe deg å finne duften du liker best. Eller så kan du spør oss og da kan vi hjelpe deg finne duften du liker.

Service

Fantastisk flott service!
Så behjelpelig i forhold til retur og uttak av nye produkter.

29 de novembro de 2022

Hjertelig Takk. :)

Deilige lys

Deilige lys, i fin innpakning, håndlaget med hensyn til miljøet, og god service.

25 de novembro de 2022

Tusen Takk Mona :)

Kjøp Kamseen ❤️

Kjøpte rundt 10 stk duftlys som skal gis bort i julegaver. Eller, «skulle», fordi det frister mer å beholde alle selv. Det ene lyset lukter bedre enn det andre! Kamseen anbefales på det varmeste, 10/10 ❤️ Og heia heia små og lokale bedrifter!

17 de outubro de 2022

Resposta da Kamseen

Hjertelig Takk Susanne :)

Herlige lys!

Kamseen har laget 16 duftlys med julemagi og jeg digger alle! Har hatt influensersamarbeid med Kamseen for tredje gang nå og er også kunde privat. Anbefales på det varmeste. Brenner fint, lenge, er godt for miljøet og for deg + det er en spennende reise Ruchi som eier og driver Kamseen er på. Støttes 100 %!

9 de novembro de 2022

Resposta da Kamseen

TusenTusen TusenTakk Veronica :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais