Guldbryllups Lux brunch til 38 personer, alt perfekt, super betjening, kan ikke roses nok. Tak tak tak for en super oplevelse.
Veja o que dizem as avaliações
En pariserbøf koster 175 kr. Rådhuskroen (RK) i Næstved tager 155. Lille Grimbergen øl 65 kr. RK 58. Cappuccino 60 kr. RK 50 kr. Hvis du bor i Næstved så anvend Rådhuskroen, hvor der er meget hy... Ver mais
Den 10august i år var min mand og jeg ovre at spise aftensmad på min 70 års fødselsdag. Jeg fik verdens dårligste stjerneskud , fisken var stegt for megetog tynd var den uden særlig meget kød i , f... Ver mais
Super oplevelse. Vi var 3 personer til aften der fik wienerschnitzel med pomme soute, ærter, skysovs og ‘dreng’. Helt perfekte. Dertil dejlig vin. Dessert med pandekage og is også dejligt og slutte... Ver mais
Guldbryllups Lux brunch til 38…
Tak tak tak for en super oplevelse.
Dårlig stjerneskud og service
Jeg fik verdens dårligste stjerneskud , fisken var stegt for megetog tynd var den uden særlig meget kød i , franskbrødet var så stegt at kniven dårlig nok kunne skære den over. Jeg klagede over det og ville så få et nyt brød, jeg gikop for at se hvor det blev af og der stod så tjerneren (uden handsker) og vendte brødet flere gange for at fortælle mig at nu var det i orden.
For øvrigt en dårlig oplevelse med servicen fra tjerneren Mathias.
Jeg kommer der ikke mere. Jeg har ellers kommet meget før hen men nu er det slut
For lang ventetid.
Vi var 16 til frokost. Dejlig mad, skønt sted, men vi ventede 50 min. på maden, det er for længe.
Vi spiste snizler
Vi spiste snizler , de var gode , eneste var lige lidt lang vente tid , men vi faldt i snak med et par lokale , meget søde mennesker så tiden fløj afsted , den unge tjener der serverede maden for os , var fantastisk flink og rar ,
Så en dejlig aften udenfor med udsigt til vandet 👌
Vi bestilte stjerneskud
Vi bestilte stjerneskud, og vi blev mega skuffede, for prisen er kr 199,00 pr stk, vi fik den mindste fiskefile på hver sin tallerken, jeg har faktisk ikke set dem så små nogensinde på et stjerneskud🤷🏻♀️ Den lå ved siden af brødet som godt nok var dækket med friske rejer!
Vi opdagede så at der jo også stod der var røget laks, men den havde de glemt😏
Min mand gik ind og sagde det til dem, men de skulle ud og se om han talte sandt før vi kunne få Laksen.
Ja det er sidste gang vi spiser vores yndlingsspise der🤷🏻♀️
Perfekt wienerschnitzel
Super oplevelse.
Dessert med pandekage og is også dejligt og sluttelig en god Irish coffee.
Betjeningen var også i top og meget venlig.
Kanalkroen har høje priser
En pariserbøf koster 175 kr.
Rådhuskroen (RK) i Næstved tager 155.
Lille Grimbergen øl 65 kr. RK 58.
Cappuccino 60 kr. RK 50 kr.
Hvis du bor i Næstved så anvend Rådhuskroen, hvor der er meget hyggeligt og samtidig anvender de erfarne uddannede tjenere. Rådhuskroen tilbyder også gratis vand til maden.
Besøgte jer i aftes Dejlig mad og super…
Besøgte jer i aftes Dejlig mad og super god betjening
God oplevelse
Var på Kanalkroen og spise som altid fantastisk mad, god betjening smilende og venlig personale kan kun anbefales.
Vi (2 personer) fik vidunderlig…
Vi (2 personer) fik vidunderlig aftensmad på kanalkroen - altid veloplagte tjenere - og super dygtige kokke - den mad vi fik serveret var så rig på smagsoplevelse og også en skøn oplevelse for øjet, altid i hyggelige omgivelser - kan varmt anbefale stedet
Kanal-Kroen har uerfarne tjenere der…
Kanal-Kroen har uerfarne tjenere der ikke har styr på tingene. På trods af at vi 2 gange senest 2 dage før - afgav bestilling på maden og blandt andet fik lovning på en vegansk platte til en i selskabet, så havde de ikke styr på bestillingen da vi ankom og vegansk platte kunne lige pludselig ikke klares vi fik så en meget kedelig salat med blade, tomat og overdænget med en olie. Platterne til os andre var OK
Utrolig dårlig oplevelse med undtagelse…
Utrolig dårlig oplevelse med undtagelse af udsigten i krostuen. Vi skulle bestille 3 x stjerneskud til kr.199,- pr. stk., men fravalgte koldrøget hjemmerøget lags fra egen rygeovn da vi ikke syntes det hører til et stjerneskud. Vi spurgte ind til om det var muligt, at fravælge hviddampet fisk på to af stjerneskud og i stedet fik friskpaneret rødspætte- filet, men det skulle vi betale kr. 40,- ekstra for pr. stk. Oven i bestillingen var den ene fisk så hårdstegt og paneret, at den var lige til at knække og ikke skære i? Vi reklamerede over den ved betaling, uden refundering af kr.40,-, hvor fisken blev returneret til køkkenet. Rejerne var overdynget med speciel rød Island dressing, som tog smagen af stjerneskud med rejer!!...Den ene ret bestilt stjerneskud var koldt hvidfisk, men ikke varmt ifølge spisesedlen.
Stor respekt til Kanal kroen i Karrebæksminde er en…
Kanal kroen i Karrebæksminde er en suuper oplevelse. Den skønneste frokost, vel tilberedt for både øje og gane, og serveret af et super engageret positivt og prof. Personale - hold nu op stor tak og respekt herfra.
Altid bedste miljø på Kanalkroen
Altid bedste miljø på Kanalkroen. Perfekte rammer, servering, lækker tilberedt frokost, frisk, bedste smag, æstetisk anrettet. Stor ros for øl Næstved Bryghus. Tjener sødeste, bedste og imødekommende. Tak
Selvskabslokalet molen kanalkroen
Fantastisk beliggenhed med den dejligste udsigt, et dejligt lokale hyggeligt og indbydende, men så stopper det desværre også der.
Min svigermor skulle holde 80 års fødselsdag og valgte at bestille Molen (Kanalkroen) til brunch, hun ringer og aftaler maden deluxe brunch buffet til 499,- pr. per. spørger ind til blomster mm. alt dette tager de sig af og det er jo rigtig dejligt.
Desværre kan de bestemt ikke leve op til noget der hedder deluxe, manden er under alt kritik og langt under middel, kedelig, uinspirerende og langt under standart.
Bordækning jo det så da meget pænt ud, men det kunne da være rart hvis man lige havde gidet at dække færdigt med kopper og underkopper, det havde klædt dem at folde servietterne pænt ikke bare smide en serviet på en tallerken, blomsterne var en kedelig buket af hvide krysantemum stukket i en vase.
Alt i alt en middel oplevelse, der bestemt ikke behøver gentagelse
Intet bord - kedelig mad
Min Reservering af et bord til fire ud til kanalen, kunne jeg godt have sparet mig, da I mente, jeg havde reserveret til to personer. Plads til fire kunne jeg ikke få. Jeg fik ingen undskyldning. Personalet har jo altid ret. Jeg kunne svare på spørgsmålet, hvornår og hos hvem jeg havde reserveret bordet, men hun var der selvfølgeligt ikke den aften. (Og hvad havde det hjulpet?) Vi fik så to små borde ved indgangen. Bestillingen kom (for) hurtigt, men maden var heller ikke noget særligt. Tre tykke Wienerschnitzel med kolde kartofler og kolde ærter og en ok stjerneskud. Vi nåede lige at drikke vores flaske hvidvin, inden vi endelig måtte betale og forlade stedet. Denne gang var anden gang vi var der - med lignende oplevelser. Og det var sidste gang!
Trist oplevelse
Virkelig en trist oplevelse i aften. Har tidligere besøgt stedet hvor vi havde en fin og god oplevelse / dejligt frisklavet stjerneskud med fine friske råvarer - så i aften havde vi set frem til en hyggelig fredag aften i det skønneste vejr. Bestilte stjerneskud igen - øv en kedelig oplevelse. Den stegte fisk smagte af våd kælder og den dampede fisk var iskold direkte taget ud af køleskabet. Vi påtalte det for personalet som var helt uerfarne unge mennesker der slet ikke havde overblik over situationen. De talte med køkkenet og kom lidt efter ind med en “dampet” fisk på en tallerken til mig og ikke til min kæreste - den bar tydeligt præg af en tur i mikroovnen og bestemt ikke en dampet fisk. De gik ud og bestilte endnu en til min kæreste som vi ventede ca. 10 min. på. Stadig en dårlig oplevelse hvilket vi påtalte og sagde at det var en ommer. Der gik igen en rum tid så kom der to nye stjerneskud ind med beskeden om - at denne her er meget bedre 😅 det var den så ikke. Vi blev spurgt hvad vi syntes og svarede pænt at det bestemt ikke var den oplevelse vi havde glædet os til. Der blev ikke tager affære på vores henvendelse. Det bar gaske enkelt præg af at der ikke var styr på noget - der var ikke tændt stearin lys på bordene trods det blev mørkt udenfor og de stod på bordene - dem der spise udenfor sad og spiste i mørke - ikke det man forbinder med en hyggelig fredag aften.
Vi skulle selv bede om bestik da vores “nye” ret kom ind.
Det var en meget dårlig oplevelse og bare så ærgerligt når man trods alt betaler en rimelig pris for det.
Kanalkroen Enø En oplevelse i sig selv.
Mega gid oplevelse og kanalkroen kan klart andbefaldes vis du skal have enten frokost eller aftensmad. De laver dejlige stjerne skud og frokost platter og det kan andbefaldes at vælge en af dem. Der er en perfekt indspilning af laks, rejer, dressing og feskefelé i stjerne skyder og det er også en oplevelse at sende og kigge over på den anden side af kanalen og nyde vandet og de både der kommer forbi. Det er et flot ude område og ligeså flot indenfor i ude stuen.
En tur her kan helt klart anbefales.
Køkkenet kunne ikke følge med
Vi var med et par venner nede og spise lørdag aften 17. august.
Vi bestilte alle 4 jeres 3-retters menu. Da vi blev spurgt om hvordan kødet skulle steges, bestilte vi alle 4 ’medium’.
Vores forretter kom hurtigt og smagte fint.
Da vi fik ryddet af for forretterne, fortalte tjeneren at hun ville bestille stegen i køkkenet.
Derefter fik vi fornemmelsen af, at køkkenet ikke kunne følge med. Vi kunne se at der havde været selskab i det bagerste lokale.
Vi så flere, som var i baren og rykke for deres mad. Der var flere, som fortalte, at de havde ventet i en time eller mere. Vores stegeretter rykkede vi for efter 20 minutter og fik at vide at de snart ville blive serveret.
Stegen smagte skønt, men det var kun én af os som fik et par stykker kød, som var medium stegt. Langt de fleste stykker som vi 4 fik, var gennemstegte. På grund af de åbenlyse problemer som køkkenet havde med at følge med, valgte vi ikke at bede få nye stykker kød. Da vi senere løb tør for sauce, gik der omkring 10 minutter før det kom.
Jeg har læst, at restauranterne har store problemer med at finde personale til køkken og restaurant. Jeg er med på at sommeren er højsæson, og her skal pengene tjenes. Jeg tænker bare, om det ikke er sundest for en restaurant at skære ned på antallet af borde, så det passer med hvad dens kapacitet (køkken, restaurant og opvask) kan klare, ved f.eks. at sætte reservationsskilte på et antal borde. Derved vil der sandsynligvis være flere som får en god oplevelse.
Der skal kun én dårlig oplevelse til før man holder sig væk, mens der skal flere gode historier til, eller længere tid før man kommer tilbage.
Min kone og jeg plejer at komme og spise på Kanalkroen flere gange om året. Næste gang vi har lyst til at gå ud og spise, vil Kanalkroen nok ikke være den første restaurant jeg tænker på.
Havde bestilt bord til sømændene…
Havde bestilt bord til sømændene arrangementet. Men hvad vi ikke havde fået af vide, da vi bestilte bord, var at de KUN serverede 3 retters menu!
Og da manden havde set sig for wienersnitzler og ikke spiser fisk (som var i den 3 rettede) måtte vi gå igen.
Fik af vide, at de skulle have sagt da, da vi bestilte bord.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.