Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte søndag den 24/7 med bemærkning om at jeg skulle have pakken senest torsdag da jeg skulle bruge den til gave fredag. Hører intet og da jeg logger ind på min konto står der bare behandler, Skre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Til trods for et stort bredt udvalg, "nøjes" jeg med at købe en ring og et par øreringe til min kæreste i julegave. Begge kom flot pakket ind efter kun 2 dage. Dertil en håndskrevet hilsen fra che... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God hjemmeside hvor produkterne er præsenteret flot og overskueligt, god guide til str. på eks. ringe. Bestilling , og forsendelse fungerer godt uden problemer og en rigtig fin opfølgning og lø... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria
  2. Relojoaria

Informação fornecida por fontes externas variadas

Karat24 er en ekstraordinær webshop med salg af unikke smykker og ure - Det er dog salget af smykker som er i højsædet. Blandt vores udvalg vil du finde unikke smykker og mærker som Georg Jensen, Sif Jakobs, Izabel Camille, Julie Sandlau, Smykkekæden og mange flere.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen mulighed for retur!

Firmaet kræver, at man sender dem en mail, hvis varer sendes retur. Har sendt flere mails og har ikke fået nogle svar tilbage!! Firmaet kan ikke kontaktes på andre måder. Man kan dermed ikke vide, hvortil man skal sende varerne retur eller på anden måde sikre sig, at man får sine penge retur.
Ergo: verdens værste kundeservice!
Vil anbefale alle at holde sig langt væk fra denne webshop!

3 de janeiro de 2025

Fantastisk service

Bestilte et armbånd d. 29/8 der desværre er gået i stykker, ringede ind og fik sendt returlable med det samme, så det kan blive fikset uden beregning.
Helt igennem fantastisk service, glæder mig til at få mit armbånd igen :)

4 de dezembro de 2020

De gik den ekstra mil

Bestilte en ring som desværre var lidt for stor. Sendte pakken retur med meddelelser om ,at jeg ønskede en andet størrelse. Indenfor en uge fik jeg den ønskede størrelse, Der var også en venlig hilsen med I pakken og det varmede.
Super god hjemmeside, let at finde rund I - gode priser og professional opfølgning. Ikke sidste gang jeg har handlet her.

13 de fevereiro de 2018

Alt gik gnidningsfrit

Alt gik gnidningsfrit, hvis jeg lige skal komme med et par små kritikpunkter, så er det en idé at få fjernet dén med at modtage julegaver (den er jo ligesom ikke aktuel lige nu(bestilte mine varer i slutningen af januar), og så må I gøre noget ved søgefeltet - forsøgte at finde everlasting ringen vha. det, men det var ikke muligt....
....men som skrevet, selve handlen, betalingen og leveringen fungerede helt perfekt :)

5 de fevereiro de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais