Katrine Bjerrum Coaching Avaliações

1. Consultor
  2. Centro de Aconselhamento
  3. Saúde e segurança ocupacional

Escrito pela empresa

Jeg tilbyder ydelser, der styrker arbejdsglæden, øger det mentale overskud og skaber varige forbedringer af arbejdsmiljøet. Til skoler og institutioner skræddersyer jeg løsninger, der hjælper jer til at forebygge konflikter med (markante) forældre, optimere arbejdsmiljøindsatsen, sikre værdiskabende arbejdspladsvurderinger og styrke det kollegiale sammenspil. Til privatpersoner tilbyder jeg transformerende 1:1 coaching, med fokus på dig og dine drømme.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En super nærværende og velforberedt facilitator!

Katrine var hos Gigtforeningen på vores Samarbejdsudvalgsmøde d. 14. april. Katrine kommer ind i lokalet med en rolig og nærværende energi. Hun er velforberedt til fingerspidserne, hvilket afspejler sig i både hendes kommunikation om emnet og i den præsentation, hun har forberedt til dagen. Katrine tør med kompetence og ordentlighed "skubbe på", der hvor det er nødvendigt for at komme i mål med en debat eller et emne. Jeg kan varmt anbefale Katrine til at facilitere jeres årlige samarbejdsudvalgsmøde eller lignende!

14 de abril de 2026

Meget kvalificeret hjælp

Vi har følt os holdt i hånden og guidet hele vejen. Katrine har været god til at justere undervejs, i forholdet til hvor langt vi var nået, og hvad som var vigtigt lige nu. Med Katrine ved roret var det en spændende, lærerig og god oplevelse at få arbejdet med samarbejdet både med forældre og hinanden.

31 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dygtig formidler der giver konkrete værktøjer

Det er ikke nogen hemmelighed, at forældresamarbejdet i den danske folkeskole fylder mere og giver et større arbejdspres hos lærere og pædagoger.
I den forbindelse har vi haft Katrine ude til at afholde en workshop om 'Styrkelsen af forældresamarbejdet (markante forældre) i uge 32 til en gruppe af lærere.

Workshoppen blev afholdt med stor forståelse for lærernes ståsted, mulighed for refleksion og ikke mindst værktøjer fremadrettet. En dag hvor alle lærerne og jeg selv gik derfra med både nye opmærksomheder og ideer til at styrke forældresamarbejdet.
Katrine er en yderst dygtig og god formidler og jeg glæder mig til de kommende sessioner i efteråret.

Mvh.
Sebastian
Afdelingsleder, Lille Værløse Skole

7 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En Inspirerende Udviklingsdag med…

En Inspirerende Udviklingsdag med Katrine Bjerrum

Vi havde den store fornøjelse at have Katrine Bjerrum som oplægsholder ved vores pædagogiske udviklingsdag i Børnehuset Skovbakken. Katrine fremstod yderst professionel og velformuleret i de 3,5 timer, hun var hos os, hvor hun engagerede personalet med sit oplæg om "samarbejde med (markante) forældre."

Katrine formåede at fastholde personalets opmærksomhed gennem en vekslen mellem egne præsentationer og inddragende dialog. Hendes evne til at skabe en dynamisk og interaktiv atmosfære gjorde oplægget både inspirerende og lærerigt.

Afslutningsvis havde Katrine forberedt et gruppearbejde, hvor personalet skulle udarbejde materiale, som Skovbakken vil arbejde videre med som en del af vores kommunikationspolitik. Dette vidner om hendes evne til at omsætte teori til praksis og skabe varige resultater.

Vi kan på det varmeste anbefale Katrine Bjerrum til lignende arrangementer og ser frem til muligheden for at samarbejde med hende igen i fremtiden.

21 de junho de 2025
logotipo da Katrine Bjerrum Coaching

Resposta da Katrine Bjerrum Coaching

Tak for samarbejdet og tak for de fine ord Fie. De bedste hilsner Katrine

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er blevet coachet af Katrine…

Jeg er blevet coachet af Katrine Bjerrum flere gange og kan varmt anbefale hende både som personlig coach og som teamcoach.

Katrine er en dygtig og nærværende coach, der formår at skabe et trygt og inspirerende rum, hvor man kan udvikle sig både personligt og professionelt. Hun har en skarp evne til at lytte og stille de rigtige spørgsmål på de rigtige tidspunkter. I hendes sessioner er jeg altid gået derfra med klarhed, dybere indsigt og mulighed for at handle og skabe nye forandringer. En stor anbefaling herfra!
Ditte-Marie

12 de novembro de 2024

Varmeste anbefaling

Jeg har haft coaching med Katrine, hvor fokus var på vægttab og at dyrke mere motion. Katrines tilgang var ikke kun personlig, men også meget professionel og empatisk. Hendes evne til at lytte og hjælpe med at belyse udfordringerne gjorde en kæmpe forskel. Hun motiverede mig konstant og gav mig fantastiske værktøjer til at ændre mine vaner. Jeg kan varmt anbefale Katrine til alle, der ønsker at forbedre deres livsstil. Hendes støtte og opmuntring har virkelig inspireret mig. Varmeste anbefaling

12 de março de 2025

HearHEAR havde besøg af Katrine

HearHEAR havde besøg af Katrine, der hjalp os, med definere og italesætte mål, så vi kunne komme gennem en presset periode op mod årsafslutningen.

Det lykkedes, ikke mindst pga den gruppe coaching med efterfølgende sparring vi fik af katrine. 5 stjerne herfra!

2 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tillid, tryghed og bredere udsyn

Jeg havde en utrolig positiv oplevelse med Katrine.
Allerede fra starten følte jeg mig tryg og forstået i en ellers skrøbelig situation.
Samtalen var præget af empati og indsigt. De spørgsmål, der blev stillet, hjalp mig til at reflektere på et dybere plan.
Det gav mig mulighed for at finde svar og erkendelser, som jeg ikke selv var kommet frem til.
Jeg kan varmt anbefale Katrine til enhver, der søger professionel sparring og til at fjerne barriere, som måske selv har svært ved at se.

18 de junho de 2024

Fantastisk coachingforløb

Jeg har haft den store fornøjelse at være i et coachingforløb hos Katrine Bjerrum med fokus på arbejdsglæde og personlig udvikling. Gennem vores sessioner har jeg ikke blot genfundet motivationen, men også fået konkrete og brugbare værktøjer til at tackle udfordringer i mit arbejdsliv. Katrine formår virkelig at skabe en tryg og inspirerende ramme, hvor refleksion og handling går hånd i hånd. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Katrine!

25 de março de 2025

De bedste anbefalinger

Jeg har været så heldig at få en personlig coaching af Katrine. Jeg var faktisk overrasket over, så virksomme værktøjerne var. I løbet af ret kort tid, blev jeg klar over, hvilket fokus jeg skulle gå videre med, og hvilke barrierer der stod i vejen for mig. Kæmpe tak for det! Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.

16 de janeiro de 2025

Meget mere end en coach

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Katrine i en arbejdssituation, hvor mit mål var at bringe mit autentiske jeg i spil. Det har været en utrolig givende proces, hvor Katrine har skabt et trygt og kreativt rum for refleksion, vækst og udvikling.
Hun hjalp mig med at finde et frirum, hvor mine kreative idéer ikke kun blev anerkendt, men også kunne integreres i min professionelle praksis på en måde, der føltes ægte og tro mod, hvem jeg er.
Jeg kan varmt anbefale Katrine til alle, der ønsker at udvikle sig personligt og professionelt – især hvis du ønsker at bringe din kreativitet og autenticitet mere i spil. Katrine er ikke bare en coach; hun er en inspirerende samarbejdspartner, der hjælper dig med at finde frem til dit fulde potentiale.

3 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais