Kattensupplement Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik had joint mobility besteld voor de 16 jaar oude poes van mijn dochter, die moeite kreeg met lopen. Ik had het product snel in huis. Na enkele weken gebruik zag mujn dochter dat haar poes steeds wat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze kat Ziggy heeft o.a een pollen en huismijt allergie en ze kan ook niet alles eten. Al van alles geprobeerd maar niks helpt. Tot dat we Contrallergy van K9 Laboratories bestelde. Binnen enkele wek... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over K9 Laboratories. Mijn poes Tijgertje is 19 jaar oud, dus ik vind het extra belangrijk om bewust en zorgvuldig te kiezen. Wat mij aanspreekt is de natuurlijke visie van dit bed... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze poes met pollenallergie heeft jarenlang traanogen gehad, haar buikje tot bloedens toe kaal gelikt en al haar snorharen afgebroken met hardhandig poetsen. Sinds een jaar geven we haar anti-allergi... Ver mais

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

136 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

134 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Recent de calming booster gekocht omdat…

Recent de calming booster gekocht omdat mijn twee katjes het de laatste tijd niet zo goed met elkaar kunnen vinden. Dit heeft toch enige rust terug in huis gebracht na enkele dagen. Ik hoop dat dit verder zal helpen in hun omgang met elkaar

29 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kreeg van de dierenarts een duur…

Ik kreeg van de dierenarts een duur potje met L-lysine mee omdat mijn kat chronische niesziekte heeft. Wat ik ook deed mijn kat at zijn natvoer gewoon niet meer. Per toeval kwam ik achter deze snoepjes en hij pakt ze nog braaf iedere dag! Ik ben er zelf wat slordiger mee omgegaan wat denk ik heeft geresulteerd in niet één maar nu twee niezende katten in huis. Ik heb voor de komende 3 maanden snoepjes (sneezeX) besteld!

28 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn poezen hadden veel last van jeuk

Mijn poezen hadden veel last van jeuk. Ik moest geregeld naar de dierenarts omdat ze niets anders deden dan zichzelf te krabben tot bloedens toe. Met jullie contra allergie snoepjes zijn ze sinds dien veel verbeterd.
Het immuunsysteem voor katten is zeer belangrijk. Fijn dat ik dat bij jullie kon vinden. En ze vinden het lekker. Tot produkt

17 de janeiro de 2026

Mijn MC Maxi

Mijn MC gebruikt de Contrallergiesmoepjes. Hij was de hele tijd aan het krabben en likken. Had geen rust. Hij krijgt de snoepjes nu 1 week en ik zie al dat alles minder wordt. En hij vindt ze nog lekker ook. Zware medicatie van de DA heeft niet geholpen. Dus hier zijn we allebei heel blij mee

7 de janeiro de 2026

Snelle en goede verzending

Snelle en goede verzending.

Al eerder dit product voor de allergische reactie van mijn kat gebruikt. Zal ook wel blijvend worden. Knapt er goed van op maar jammergenoeg herhaalt het probleem zich. Dus blijvend klant

2 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jammer dat de tweede bestelling de verkeerde kleur heeft

Omdat ik het idee heb dat onze dominante kat minder in huis sproeit, sinds hij een halsbandje met feremonen draagt. Hij is relaxter tegen de andere poes. Het eerste bandje was blauw en stond de zwarte kat heel mooi. Dus ik bestel twee nieuwe blauwe bandjes. Op de bestelbon staan de twee blauwe bandjes. Krijg ik twee paarse. Die vind ik niet mooi. Jammer!

13 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Teleurstellende service: korting genegeerd, geen oplossing

Kortingscode tijdens Black Friday genegeerd. Ondanks herhaald contact geen concrete oplossing of duidelijkheid. Reacties zijn traag en het probleem wordt vooruitgeschoven. Zolang dit niet wordt opgelost, kan ik dit bedrijf niet aanbevelen. Supplement zelf kan ik nog niet beoordelen.

Tot mijn verbazing is mijn comment op insta verwijderd en de socialmedia-accounts zijn inmiddels voor mij onbereikbaar (k9 kattensupplement) . Ik wacht vanaf nu nog 48 uur op een correcte afhandeling.

28 de novembro de 2025

Gewoon eerlijk

Gewoon eerlijk, bij mijn oudste 6j kat heeft het geen effect, bij mijn jongste 4j kat die erg bang is wel... alleen steek ze zich wel nog steeds weg voor vreemden.
Maar ze is meer op haar gemak.
Ik doe het niet frequent, meer de feestdagen, kleindochter die logeert, nieuwe situaties...

8 de dezembro de 2025

Lekkere snacks

Voor een kat met heftige allergie zijn we de snoepjes gaan geven en hij reageert er goed op, hij vindt ze sowieso al lekker en ik ben zeer tevreden met de service, alles heel snel in huis.

1 de dezembro de 2025

Supplement niesziekte en allergie

Enkele maanden geleden begonnen met het supplement SNEEZEX. Mijn Noorse boskat Olaf vindt ze héérlijk en nog beter: ze werken écht tegen die vervelende niesziekte, daarom dat ik ze blijf geven.
Nu ook het supplement besteld tegen jeuk en allergie voor hem, omdat ik er écht in geloof en alleen maar het ´beste´ wil voor mijn lieve kater.

4 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gelukkige kat, gelukkig baasje !

Ik had voor Bo'ke Feline Glow en Contrallery gekocht. Zijn korstjes zijn zo goed als allemaal weg en hij is veel rustiger omdat hij zich niet meer constant hoeft te krabben en likken. Heb deze week weer besteld zodat ik ze altijd in huis ga hebben !

4 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sinds korte tijd gebruiken wij de Calming complex cat

Sinds korte tijd gebruiken wij de supplementen van Kattensupplement.nl en zijn zeer tevreden. Onze onrustige schrikachtige kat is een stuk relaxter maar ook vriendelijker naar ons toe. We hebben van het weekend weer een bestelling gedaan en ook andere soorten besteld om uit te proberen. De Calming complex cat bevalt ons zo wie zo prima en doet zijn werk.
Je moet het wel de tijd geven zoals op de website staat vermeld. Het heeft tijd nodig om effect te krijgen, maar als die er eenmaal is dan profiteer je er alleen maar van.

1 de dezembro de 2025

Wondermiddel

Producten die helpen.
Snelle verzending.
Hoge prijzen maar goede kwaliteit, maar vaak aanbiedingen waardoor het betaalbaar blijft

30 de novembro de 2025

Esta empresa é sua?