Kattensupplement Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik had joint mobility besteld voor de 16 jaar oude poes van mijn dochter, die moeite kreeg met lopen. Ik had het product snel in huis. Na enkele weken gebruik zag mujn dochter dat haar poes steeds wat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze kat Ziggy heeft o.a een pollen en huismijt allergie en ze kan ook niet alles eten. Al van alles geprobeerd maar niks helpt. Tot dat we Contrallergy van K9 Laboratories bestelde. Binnen enkele wek... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over K9 Laboratories. Mijn poes Tijgertje is 19 jaar oud, dus ik vind het extra belangrijk om bewust en zorgvuldig te kiezen. Wat mij aanspreekt is de natuurlijke visie van dit bed... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze poes met pollenallergie heeft jarenlang traanogen gehad, haar buikje tot bloedens toe kaal gelikt en al haar snorharen afgebroken met hardhandig poetsen. Sinds een jaar geven we haar anti-allergi... Ver mais

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

136 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

134 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kan alleen maar zeggen Dankjewel

Ik ben zo dankbaar dat ik Kattensupplement.nl tegen ben gekomen.
Terwijl ik al met verbazing had gekeken naar de lijst van ingrediënten van de Joint Mobility tegenover eigenlijk het gebrek aan de meest voor de hand liggende ingrediënten van het supplement wat ik via de dierenarts had, zag ik bij het bestellen van deze voor mijn oudste kat ook ineens Calming Complex.
Mijn jongste kat had ik net afgebouwd van een hele lage dosering anti epileptica, maar hij liet toch weer zien dat zijn stress niveau weer omhoog ging. Nu is het bij anti epileptica alles of niets. Je kan niet voor een paar dagen geven en dan niet, want dat brengt toch behoorlijke risico's met zich mee.
De Calming Complex besteld en 1 keer een chew geven gaf hem weer even een reset waarna ik pas een week later ongeveer 1/3 van een chew heb gegeven en hij kan eindelijk weer op zijn eigen tempo met af en toe een kleine ondersteuning zijn eigen weg vinden in zijn energie en hoe hij met prikkels omgaat. We hebben samen een lange weg gehad waar we samen heel goed doorheen zijn gegaan, maar ipv constant de scherpe randjes eraf hebben, zie ik eindelijk m'n mooie jochie weer terugkomen met z'n intense karakter en z'n complexe koppie, een koppie wat gewoon heel af en toe een steuntje nodig heeft om even weer een klein beetje extra rust te hebben als dat koppie overloopt.
Dankjewel kattensupplement!!!

23 de agosto de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben begonnen met de allergie…

Ik ben begonnen met de allergie snoepjes voor sweeber van 18jaar. Hij hoest daardoor al minder dan daarvoor. En voor misty van 8jaar heb ik nu de multi vitamine. Ze vinden het allebei lekker. Waardoor het t makkelijk maakt om te geven. Ik ben tevreden.

23 de agosto de 2025

Blij met bladdersupport.

Mijn zeer kieskeurige kat trekt haar neus op voor alles wat je maar kunt bedenken. Ze doet niets dan haar vacht likken. Haar buik is helemaal kaal gelikt. Ik heb veel geld aan dierenartskosten uitgegeven. Ik geef haar nu enkele weken bladdersupport. Ze likt minder op haar buik, en er groeit weer haar op. Dus de supplementen helpen zeker. Ze wilde de supplementen eerst niet slikken, maar met een drupje slagroom erop, lukt het wel.

22 de agosto de 2025

Try out

Ben net begonnen met de supplementen, dus kan nog niet concreet zeggen of het daadwerkelijk iets doet. Ik heb de multivitaminen en de joint mobility voor mijn oude kat, ook ga ik nog de Sneezex erbij bestellen, dus ben benieuwd 🤞

18 de agosto de 2025

Sneezex zijn wonderpillen

Sneezex zijn wonderpillen. Mijn kat 13 jaar met chronisch niesziekte slikt er een per dag. Al vanaf dag 1 zag je verbetering. Wanneer ik normaal met mijn kat naar de dierenarts zou gaan heb ik nu zelf de stap genomen om sneezex te kopen en te proberen. Dit omdat alles al geprobeerd was bij de dierenarts allemaal antibiotica vanalles heeft hij gehad 3 jaar aan het dokteren geweest met mijn kat. Op het laatst een scan laten maken en een rhinoscopie in het dierenziekenhuis en echt alles geprobeerd. Ben blij dat ik dit heb gevonden. het is niet zo dat de chronisch niesziekte over is. Mijn kat heeft af en toe nog wat snot ik haal dat altijd weg bij zijn neus. Maar het is draaglijk hij is niet benauwd en doet het super op de pillen. Nu ook de multivitamine gekocht ben ik nog aan het testen of dat ook gaat aanslaan bij mijn kat,.

21 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Grote oplichterij is het.

Grote oplichterij is het.
Deed niks voor onze katten, dus voor de 90 dagen gemailt formulier ingevuld bleek te vroeg dus moest later terug mailen heb er printscreens van enz. Nergens in hun voorwaarden staat dat dit maar 1 x keer mag blijkbaar. Heb nu een aangifte gedaan tegen dit bedrijf. Trap hier niet in mensen!!!!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Merk al verschil na paar dagen

Ben net begonnen maar merk al verschil. Eén van mijn katten heeft veel last van haarballen en spugen. Is veel afgevallen en na het gebruik van supplementen,waar hij erg dol op is, wordt het spugen al minder en hoop ik dat hij weer in gewicht zal toenemen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn kat was zeer allergisch voor voeding

Mijn kat was zeer allergisch voor voeding en was zwaar ziek. Ze neemt hij tabletjes 2 keer per dag e´ haar diaree is onder controle en ze is terug zeer levendiger geworden.
Spijtig vind ik dat er verzendingskosten bijkomen terwijl ze gans hazr leven 2 keer per dag de tabletjes zal moeten nemen, vind ik zel duur uitkomen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onjuiste informatie

Kattensupplement.nl schrijft onjuiste en onmogelijke informatie over ziektebeelden en aandoeningen. Dit kan huisdiereigenaren op het verkeerde been zetten waardoor het huisdier langer diergeneeskundige hulp wordt onthouden of ernstige gevolgen kan ondervinden.
Supplementen zullen aandoeningen niet genezen. Bij mensen ook niet. Daarvoor gaat men naar een arts.

25 de julho de 2025

Esta empresa é sua?