Kaya Living Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed advies en goede service. Er was 1 klein stukje niet netjes, dit werd zelf goed opgemerkt en op een ander moment helemaal naar wens opgelost!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van begin tot eind een fijne, heldere communicatie en topservice. Reageren snel, genoeg keuze (en goede begeleiding daarin) en komen afspraken na. Werken snel en netjes. Onze slaapkamer geeft nu echt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

TOP!!! Fijne ervaring met Kaya living, 2 weken geleden geweest naar hun showroom in Den-Bosch en gisteren komen monteren. Wat een prachtige bed, en service 👌 Wij zijn erg blij. Groeten uit Reuver

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanaf het eerste moment erg vriendelijk ontvangen en goed geholpen! Communicatie verliep super soepel en erg prettig. Mike is erg behulpzaam en denkt mee over ideeën/mogelijkheden. Het opbouwen ging... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empreiteiro de adequação de interiores
  2. Acessórios para Móveis
  3. Fabricante de Móveis
  4. Loja de Móveis
  5. Construtora de Interiores

Bij Kaya Living draait alles om jouw droominterieur. Wij ontwerpen en realiseren volledige, op maat gemaakte slaapkamers, van hoofdborden en verschillende type bedden tot nachtkastjes, wanden met geïntegreerde elektra en verlichting, tv-liften en stijlvolle afstyling. In onze showroom in Den Bosch nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken. Je voelt de kwaliteit van onze materialen, kiest jouw favoriete stoffen en ontvangt deskundig advies over het ideale ligcomfort. Alles wordt met zorg in Nederland geproduceerd door ons kleine, ervaren team van vakmensen. Bij Kaya Living ben je geen nummertje, je hebt één vast aanspreekpunt en we zorgen dat het hele proces persoonlijk, soepel en betrokken verloopt. Ons doel? Dat jij elke nacht geniet van een heerlijke nachtrust in een slaapkamer die tot in elk detail bij jou past. Kwaliteit, maatwerk en klanttevredenheid – dát is waar Kaya Living voor staat.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

143 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

43 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Van begin tot eind: Top

Kaya Living heeft alle soorten stof in elke kleur en daarmee ook precies dezelfde stof van ons bed. Dat vond ik al het eerste pluspunt! Naast de aangename communicatie die heel toegankelijk via WhatsApp ging, kon ik er in het weekend terecht (2e pluspunt!). Het goede gevoel was er al meteen. Heel snel hebben we een ontwerp kunnen maken en later ook weer kunnen aanpassen zodat het nog beter zou passen. De levering en montage volgenden snel en verliepen probleemloos. Nu genieten wij iedere dag van onze luxe slaapkamer. Kortom, ik zou Kaya Living aan iedereen aanraden, echt een top bedrijf!

28 de agosto de 2023

Aanrader

Heel blij met ons hoofdbord, bed en nachtkastjes. We zijn fijn geholpen en goed advies. Snelle levering en goed te bereiken, ik raad het iedereen aan!

10 de agosto de 2023

Toppers!

Wil je elke dag weer wakker worden in je eigen hotel, twijfel dan niet langer en maak een afspraak met de toppers van Kaya Living!
Mijn bed is prachtig geworden! Alle wensen zijn bespreekbaar en alles lijkt mogelijk! Zelfs op het laatste moment nog van alles aan willen passen is geen probleem.

10 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een geweldig mooi hoofdboard besteld

Een geweldig mooi hoofdboard besteld. Perfecte communicatie, fijne hulp bij het uitzoeken van de juiste kleur en de stof. Plaatsing van het hoofdboard ging ook allemaal probleemloos. Echt een aanrader om bij Kaya Living te bestellen! Wat een toppers!

1 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Luxer dan de meeste hotels!

Kaya Living echt precies wat ik altijd al zocht! Geweldige service en fantastische kwaliteit!

Dikke aanrader voor iedereen.

En voor de tortelduifjes onder ons, met Kaya Living worden bezoekjes aan een hotel compleet overbodig!

Save money, invest in a bed from Kaya Living!!

1 de julho de 2023

Een topbedrijf

Een topbedrijf! Zo blij met de keuze die we gemaakt hebben. Wij zijn enorm gelukkig met ons bed en prachtige hoofdbord!

9 de junho de 2023

A DREAM!

Intens gelukkig met het eindresultaat! Zeer tevreden en blij met het hoofdbord en bedombouw. Precies zoals ik wilde en besproken heb met Kaya Living. Top mensen met een goed hart en klantgerichtheid!

Dikke aanrader aan iedereen die een hotelsfeer wilt creeëren in eigen slaapkamer!

Nogmaals bedankt voor het realiseren van mijn wensen!! Ga zo door toppers!

16 de junho de 2023

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!! Onze bed is zo mooi geworden! Uitstekend service + maatwerk!!

1 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super blij met ons hoofdbord

Super blij met ons hoofdbord! Kaya Living heeft speciaal voor ons stof besteld die wij graag wilden hebben, zodat het bij onze tv lift kast zou passen. Super mooi gemonteerd en mooi gemaakt. Bedankt!

29 de março de 2023

Erg vriendelijk en servicegericht

Erg vriendelijk en servicegericht. Het resultaat is prachtig. Een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ons eigen bed werd op maat gezaagd. Hier konden misschien her en der nog nét even wat meer de puntjes op de i. Maar het was al top dat ze dat deden. Ik zou ze zeker aanbevelen!

20 de abril de 2023

Topbedrijf

Topbedrijf! Korte lijntjes, nemen de tijd voor je en we zijn zeer hartelijke ontvangen in het atelier. We hebben een mooi bedombouw uitgekozen en we kregen samples mee van de stoffen. Ook voor maatwerk zit je hier goed. Prijstechnisch ook een goede keuze. Ik beveel Kaya Living van harte aan!

9 de outubro de 2022

Prachtige bedombouw

Prachtige bedombouw, hoofdbord en bijpassende nachtkastjes. Snelle levering, keurig maatwerk en vriendelijke jongens. Echt een aanrader.
Leuk jong bedrijf, zeker een aanrader!

9 de setembro de 2022

Designer piece!

Via Instagram ben ik terechtgekomen bij Kaya Living. Toen heb ik ze een aparte design toegestuurd en gevraagd of dat mogelijk was om te maken. En ja hoor! Ik heb mijn droombed door Kaya Living!
Erg dankbaar voor de goede vriendelijke service. Zij hebben naar al onze wensen geluisterd en een unieke design stuk van gemaakt. Ik noem het dé highlight van mijn huis. Zeer blij mee en het slaapt ook nog heerlijk! Een aanrader voor al mijn vrienden en familie! Toppers!

9 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi hoofdbord en op maat gemaakt bankje

In ons nieuwe huis wilde we (eindelijk) een mooie slaapkamer creëren. Een hoofdbord van muur tot muur was ons idee. Na een paar mooie kleur/stofstalen te hebben ontvangen was de keuze snel gemaakt.

Ook wilde we graag een bijpassend voetenbank aan het uiteinde vh bed. Dit staat niet tussen de ‘standaard accessoires’ die Kayaliving aanbiedt. Maar, dit was geen probleem. Helemaal op maat gemaakt, mooie poten eronder - precies volgens onze wensen. Mooi en praktisch. Bedankt voor het meedenken! Ook het moodboard was super; bijpassende lakens, lampen etc - helemaal top!

Pas na het plaatsen vh hoofdbord zagen we in hoe ‘kaal’ het was zonder. Het maakt de kamer een stuk gezelliger, warmer… echt af! We zijn er superblij mee!

4 de setembro de 2022

Toppers!

Na een hele zoektocht zijn wij terecht gekomen bij Kaya Living. Wij wilden graag een hoofdbord van muur tot muur, precies zoals wij het in een hotel hadden gezien. Mooie bijpassende kastjes en matras. Kaya living denken met je mee, zijn super super klantvriendelijk en doen alles voor de klant. Wij zijn ontzettend blij met onze droomslaapkamer; dankzij Kaya Living. Toppers!

1 de setembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.