Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Designer de jóias

Escrito pela empresa

Velkommen til KbackoShop! KbackoShop tilbyr unike, håndlagde smykker, tekstilprodukter og ting til hjemmet, alle laget under merkenavnet KBACKO. Navnet symboliserer en reise mot å overvinne utfordringer og å skape noe nytt og meningsfylt gjennom kreativt arbeid. Butikken ble startet etter en personlig omstilling, og hvert produkt er laget med kjærlighet, omtanke og fokus på detaljer. I KbackoShop finner du alt fra håndlagde øredobber med ekte blomster til unike retroinspirerte interiørartikler. Jeg lager også tekstilprodukter som vesker, toalettmapper og småoppbevaring, hver med sitt eget særpreg. Hvert produkt er laget i små, eksklusive opplag for å sikre at du får noe unikt som gjenspeiler din personlighet og stil. Jeg legger stor vekt på kvalitet i alt jeg lager, og det er viktig for meg at hvert produkt ikke bare er vakkert, men også funksjonelt og holdbart. KbackoShop handler om å skape produkter med sjel, som tilfører noe spesielt til både hverdagen og hjemmet ditt. Kundene mine er en viktig del av KbackoShop, og jeg setter stor pris på alle tilbakemeldinger. Jeg er alltid tilgjengelig for spørsmål og sørger for at du får en god opplevelse fra start til slutt. Tusen takk for at du besøker KbackoShop – jeg håper at du finner noe som inspirerer og gleder deg, akkurat som det har gjort for meg.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Nydelige smykker

Nydelige smykker, spennende design. Som laget til meg personlig! Rask og smidig levering og pakket 📦med mye kjærlighet 🍭

12 de abril de 2026

Resposta de KbackoShop

Så herlig at du ble fornøyd 🥰 Tusen takk for fin anmeldelse!

Liten personlig nettbutikk🥰

Liten personlig nettbutikk.
En vidunderlig liten forundringseske kom seilende inn med posten.
Øreringer av roseblader var bestilt, de holdt hva de lovet og litt til♥️ de skal brukes i ett bryllup og passer perfekt til kjolen🍾🥂😍
Toppen av kransekaka var ett overflødighetshorn av en innpakning, med hilsen, vedlikeholdstips, drops hyggelige klistremerker og veldig personlig. Jeg blir bare så glad av slike gledesspredere🥰

18 de março de 2026

Resposta de KbackoShop

For en nydelig tilbakemelding på alle plan! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive denne ❤️Håper du får en nydelig bryllupsfeiring, og mye glede av øresmykkene dine🌹✨

Helt supert!

Nyydelige øredobber 😍😍 rask levering!

3 de dezembro de 2025

Resposta de KbackoShop

Så herlig at du ble fornøyd! Takk for kjempefin tilbakemelding ☺️

Rask sending og levering

Rask sending og levering. Pakket inn i en søt liten eske (for meg som bare bestilte én ting). Inkluderte hyggelig hilsen og drops. Veldig personlig, og ikke minst veldig unikt og fint håndlaget produkt! Har kjøpt gave herifra til mamma også

17 de novembro de 2025

Resposta de KbackoShop

Tusen takk for den fine anmeldelsen! Så hyggelig å høre at både pakken og produktet falt i smak. Det betyr mye for meg.
Og ekstra stas at du også har kjøpt gave til mamma – håper hun blir fornøyd! 💛

Nydelige øredobber

Nydelige øredobber, rask levering og veldig hyggelig melding i esken :)

7 de novembro de 2025

Resposta de KbackoShop

Jeg er så glad du ble fornøyd ☺️takk for denne fine tilbakemeldingen!

God informasjon

God informasjon. Oversiktlig nettside.
Veldig fine badstueluer til en fin pris.

11 de janeiro de 2025

Resposta de KbackoShop

Så flott at du ble fornøyd! Takk for hyggelig tilbakemelding :)

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med øredobbene jeg kjøpte hos KbackoShop.
God service og rask levering.
Kommer garantert til å handle her igjen.

8 de janeiro de 2025

Resposta de KbackoShop

Så herlig at du ble fornøyd! Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse ❤️

Nydelig smykker ♥️

Nydelig smykker ♥️ Pakket veldig fint inn. Veldig fornøyd med mine.

7 de janeiro de 2025

Resposta de KbackoShop

Så hyggelig at du er fornøyd! Tusen takk for tilbakemeldingen❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Unik kvalitet og personlig service

"Kbackoshop leverer både unik kvalitet og fantastisk kundeservice, som gjør at du som kunde også føler deg unik og spesiell! Jeg har kjøpt produkter som gaver og til eget bruk, til glede for meg selv og andre. Anbefales på det varmeste!"

17 de janeiro de 2025

Resposta de KbackoShop

Takk for denne nydelige anbefalingen ❤️jeg er så glad for at er fornøyd, og at du tar deg tid til å skrive om det! Det betyr masse for en liten nettbutikk som min🙏

Kjempefin nettbutikk!

Kjapp levering, nydelige smykker! Kan anbefale på det sterkeste! Og så fin innpakking❤️

1 de outubro de 2024

Resposta de KbackoShop

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding!

Love, love, LOVE IT!

Love, love, LOVE IT!

Originale smykker som jeg spesielt elsker på sommeren da det er skikkelig kule farger som passer godt da :) I tillegg får man en dæsj av luksus når man mottar pakken da det er såå fin innpakning! Supre gaver og til eget bruk! Kult å ha noe ikke alle andre har også - jeg er frelst :)

24 de maio de 2024

Resposta de KbackoShop

Så utrolig hyggelig tilbakemelding, tusen takk!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt nydelige og særegne smykker

Helt nydelige og særegne smykker! Jeg bruker mange av dem selv og har gitt bort flere som gaver - til mottakernes store glede.

26 de setembro de 2024

Resposta de KbackoShop

Så hyggelig! Tusen takk for veldig fin omtale og tilbakemelding ✨

Farger og glede

Fine smykker som gir meg farge og glede i hverdagen.

26 de setembro de 2024

Resposta de KbackoShop

Så hyggelig! Takk for fin omtale og tilbakemelding!

Lovely vintage cup

Purchased one of her vintage inspired cups, very happy with the design and quality. The item arrived quickly and with beautiful and secure packaging. All the communication was smooth.
Would definitely rekommend.

1 de julho de 2024

Resposta de KbackoShop

Thank you for your lovely review!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais