Kbdeals Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2e bestelling geplaatst, en net als de eerste top! 1e bestelling zelfde dag in huis (ligt aan plaats). Top service, goed assortiment. Mysterybox was ook echt top, 10 euro voor 30 euro waarde en geen t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

HELEMAAL TOP DIT! Bestelling geplaatst en met 1,5 uur al in huis echt bizar! Hele goeie producten en speciale items i love it! En een hele vriendelijke bezorger!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een toffe plek om producten te bestellen, klantvriendelijk en de service is heel goed. Zeker een aanrader!💪🏻

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een vreselijke winkel. Toen ik afgelopen maandag hier een pot chocolade whey proteïne poeder kocht, was ik heel benieuwd hoe het zal smaken. Toen ik de pot binnen kreeg was ik verbijsterd. Er zat... Ver mais

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

31 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

31 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel, goed, ruim assortiment!

2e bestelling geplaatst, en net als de eerste top! 1e bestelling zelfde dag in huis (ligt aan plaats). Top service, goed assortiment. Mysterybox was ook echt top, 10 euro voor 30 euro waarde en geen troep.

1 de agosto de 2026

Hey René, dank voor de fijne review. Goed om
Te horen dat alles weer was bevallen! (Binnenkort bezorgen we in uw regio ook binnen 30 min tot 2 uur😉)

Subliem Bedrijf

30 de julho de 2026

Resposta da Kbdeals

tnx voor je fijne review Tarik!! en tot snel weer!!

Oplichter

Dit bedrijf wordt gerund door een oplichter Bas van Westrop zijn eerdere bedrijven prettystrong-supplements, prettytasty en Avondwinkel Dammers zijn als niet te vertrouwen aangemerkt op trustpilot.

Hij betaald zijn personeel niet en levert niet de gekochte producten!!

Ik vind het mooi dat mijn review is gerapporteerd door kbdeals want dit is 100% zeker hetzelfde bedrijf. Waarom staat er dan een email van prettydeliverynl wat dus nog steeds je handelsmerk is.
De zelfde opmaak van de website, dezelfde spullen met vooral de slechte proteïne.
En als dit bedrijf wel goed loopt wanneer ga je dan eens je openstaande rekeningen betalen.
Je komt er niet mee weg Bas

Koop niks van hem!!

Zoek op prettytasty, prettystrong suppliments en Avondwinkel Dammers op trustpilot en om te weten wat voor persoon hij is, ook was hij worstelaar en heeft veel meer mensen daarme opgeligt

12 de junho de 2026

Resposta da Kbdeals

goedemiddag, u kunt blijven reviews schrijven of ons een mailtje sturen naar info@kbdeals.nl als er iets is en zoals u zegt een factuur niet betaald? graag vernemen wij wat de issue is en staan wij ver buiten de bedrijven die u noemt dus beschouwen we dit tot u ons een email stuurt en niet achter een fake schuil naam een review schrijft dit als een FAKE review!

we vernemen graag van u wat het probleem is en helpen u dan ook graag.

Top!!

Top site! Mooi aanbod en goed geprijsd. Super snelle (en goedkope) levering in Noord-Holland

1 de julho de 2026

Resposta da Kbdeals

hey Jelle, TNX voor de fijne review en komen graag weer een pakketje bij je bezorgen!

Ik wil jullie waarschuwen voor KB Deals

Ik wil jullie waarschuwen voor KB Deals
Ik wil jullie waarschuwen voor de eigenaar. Hij heeft mij opgelicht voor producten die hij zou leveren maar nooit heeft geleverd. Doe zakelijk geen zaken met deze oplichter.

6 de julho de 2026

Resposta da Kbdeals

goedemiddag, de eigenaar heeft nooit zaken met u gedaan en als er een probleem is met iets wat wel het bedrijf kbdeals bevat horen we het graag via de mail. info@kbdeals.nl

TOP!!

TOP
Meestal alles op voorraad,
Zeer snelle en vriendelijke bezorging soms nog dezelfde dag.
Zeer aangename prijzen.

17 de julho de 2026

Resposta da Kbdeals

goedemorgen, super bedankt voor de fijne review en tot snel weer!!

HELEMAAL TOP DIT

14 de julho de 2026

Resposta da Kbdeals

hey jetske wat mega fijn om te horen dat onze service en de bezorgers je goed bevallen!! komen graag weer bij je langs voor een leuke order ( ;

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kb deals is een goede winkel met goede…

Kb deals is een goede winkel met goede personeel ik kom er elke week voor de beste prijzen, en de bezorgers zijn razend snel.

6 de julho de 2026

Resposta da Kbdeals

hey midas, tnx en wat mega fijn om te horen dat je tevreden bent met zoals wij ze noemen de flash bezorgers ( :

Hele snelle service

Hele snelle service ! Binnen een uur bezorgd

9 de julho de 2026

Resposta da Kbdeals

hey iris tnx voor je review en super dat je blij bent met onze super snelle bezorging!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd super snelle bezorging en de…

Altijd super snelle bezorging en de mensen zijn altijd vriendelijk en vrolijk ook heel klant vriendelijk

9 de julho de 2026

Resposta da Kbdeals

hey quinty tnx voor je fijne review en goed om te horen we komen graag weer je pakketje afleveren vol met lekkers!

Fantastisch bedrijf ruim assortiment

Fantastisch bedrijf ruim assortiment
Binnen een uur bezorgd ik was niet thuis bezorger belt netjes op echt top

16 de junho de 2026

Resposta da Kbdeals

hey goedeavond, dank voor deze fijne review. altijd fijn om te horen dat u onze service goed vindt en tot de volgende keer ( :

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had hier twee treetjes gekocht

Ik had hier twee treetjes gekocht, op de website staat binnen 1 uur bezorgt ik dacht dat is onzin, maar ik had het al binnen 45 minuten. Wat een TOP winkel!

4 de junho de 2026

Resposta da Kbdeals

hey, tnx voor je fijne review man en fijn dat onze snelle service je bevalt!

Waarschuwing!

Er is een heel artikel in de krant verschenen in het NHD over de oplichting praktijken van deze man.

Zoek op; Worstelaar Bas laat spoor van onbetaalde rekeningen en niet nagekomen afspraken na. ’Ik snap niet dat iemand dit anderen kan aandoen’

Het is 100% zeker dat ik dit bij het juiste bedrijf plaats. Hiervoor heb ik alle bewijs.

7 de maio de 2026

Resposta da Kbdeals

goedavond, als u iets heeft tegen deze man kunt u beste dat bij deze man zelf zeggen en niet via een review met FAKE naam. als u iets heeft over ons bedrijf stuur ons dan graag een email naar info@kbdeals.nl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hadden als eerste de speciale…

Hadden als eerste de speciale independance day uitvoeringen van monster energy, daarom hier besteld, snel geleverd, netjes ingepakt en extraatje er bij vanwege 100e order. Prima geregeld, en zelfs de kartonnen doos van kbdeals lijkt wel een collectorsitem

30 de maio de 2026

Resposta da Kbdeals

kijk wat leuk om te horen dennis tnx en hopen dat we vaak onze mooie dozen naar je mogen sturen!

Top winkel!

Ik heb best wel wat drank besteld en heb meer gekregen, dan waar ik voor betaald heb! Een top winkel en geweldige personeel! Mijn complimenten en zeker 5 sterren waard!!

8 de maio de 2026

Resposta da Kbdeals

Dank voor de fijne review en waardering voor ons personeel super lief!!

Bas van Westrop

Hallo Bas van Westrop,

Wordt het niet eens tijd om het op te geven? Het is echt wild hoe je na meerdere gefaalde/failliete bedrijven nog steeds uit het niks durft op te dagen met een nieuwe en daarbij waarschijnlijk weer je klanten en personeel naait.

Zeer lachwekkend wat voor sneue vent je bent.

Als je hier bestelt, doe jezelf een plezier en check de reviews van “pretty strong supplements”, “pretty tasty”, “avondwinkel dammers” en “bakkerij lekker12”.

Edit:
Ik heb zeker niet het verkeerde bedrijf aangezien de profielen van Tyler Maddox en Lola Poepjes TOEVALLIG een 5-sterren review achter hebben gelaten. Als je de reviews van de bovenstaande, opgenoemde bedrijven checkt, zie je dat dezelfde profielen een 5-sterren review hebben achtergelaten bij die bedrijven.
Jij bent Tyler Maddox, Bas. Je kan mensen niet meer voor de gek houden. Lola/Leau is je vriendin. Daarnaast is één van jullie producten genaamd “LBXT” (LeauBasExtreme gok ik zomaar).

Hoe je dingen schrijft en je grammatica is ook precies hetzelfde als die van Bas.
Nogmaals, je kan mensen echt niet meer voor de gek houden. Het is nog zieliger dat je doet alsof, omdat je toch weet dat als je je gezicht laat zien dat alles weer ten onder zou gaan.

Ook staat er op jullie website dat jullie gevestigd zijn in Edam. Er is geen kvk voor KBdeals, maar als je kijkt naar de kvk van Banket Bakker Bas, staat daar dat dat bedrijf ook in Edam is gevestigd. Heel toevallig allemaal. Helaas geloof ik niet bepaald in toeval.

Dit zeg ik allemaal, zodat je niet meer mensen kan naaien. Het gaat al veel te lang door. Ga eens werken voor iemand in plaats van op vieze maniertjes aan je geld komen, wat toch meestal weer leidt tot meer schulden en gedoe. Je bent een volwassen man. Leer eens van je fouten en wees ook echt volwassen.

Heel leuk geprobeerd, Bas van Westrop/Tyler Maddox

7 de maio de 2026

Resposta da Kbdeals

goedemorgen, als u elke keer de review opnieuw plaats en niet contact met ons opneemt werkt dat niet. we vragen u vriendelijk om contact op te nemen met info@kbdeals.nl als er iets is waar wij u mee kunnen helpen!